Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2024
Πέπλο μυστηρίου κάλυπτε μέχρι και χθες την συμμετοχή της Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις όχθες του Σηκουάνα.
Η Καναδή τραγουδίστρια, που τον Δεκέμβριο του 2022 αποκάλυψε πως πάσχει από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου (Stiff Person Syndrome), έφτασε στην Γαλλική πρωτεύουσα την Τρίτη 23 Ιουλίου και κατέλυσε στο πολυτελές ξενοδοχείο Le Royal Monceau ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας πολλοί θαυμαστές της συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο με την ελπίδα να δουν έστω και από μακριά την διάσημη ερμηνεύτρια.
Καθώς τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο υποστηρίζουν πως η 56χρονη τραγουδίστρια θα συμμετέχει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που ξεκινούν αυτή την Παρασκευή στην Πόλη του Φωτός, η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντεά-Καστερά, μίλησε για πρώτη φορά για τον ρόλο της Σελίν Ντιόν στην παγκόσμια αθλητική εκδήλωση.
Η υπουργός σε συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1 δήλωσε: «Η παρουσία της Σελίν Ντιόν στο Παρίσι δεν είναι σύμπτωση. Υπάρχουν πολλοί πιθανοί ρόλοι σε μία τελετή έναρξης». Η ίδια, υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις «για να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης, το οποίο είναι βασικό».
Η Lady Gaga στην τελετή έναρξης με το «La vie en rose» της Εντίθ Πιάφ;
Η υπουργός ρωτήθηκε και για την φημολογούμενη συμμετοχή της Lady Gaga στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Αμελί Ουντεά-Καστερά κράτησε τα χαρτιά της κλειστά και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την παρουσία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στην εκδήλωση. Η άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι την Δευτέρα 22 Ιουλίου πυροδότησε τις φήμες πως ταξίδεψε, ώστε να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και να εμφανιστεί στην τελετή έναρξης.
Η Lady Gaga το 2018 στην ταινία A Star in Born είχε ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία της Εντίθ Πιάφ «La vie en rose» (Ζωή σαν τριαντάφυλλο). Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο υποστηρίζουν πως η καλλιτέχνις θα ερμηνεύσει το ίδιο τραγούδι και στην πολλά υποσχόμενη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.
Αλλά και η Σελίν Ντιόν αναμένεται να συμμετέχει στην εκδήλωση με το τραγούδι της Πιάφ Hymne A L'Amour (Ύμνος στον έρωτα), σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο BFMTV. Το ίδιο μέσο, επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, ανέφερε πως την Τρίτη η Σελίν Ντιόν επισκέφθηκε τον Οίκο Μόδας Ντιορ, που θα επιμεληθεί τα ρούχα με τα οποία θα εμφανιστεί η τραγουδίστρια στην τελετή έναρξης την Παρασκευή.
Σχετικά
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο
Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Pavilion, στη Λευκωσία
Ελληνικό νησί κορυφαίος βιώσιμος προορισμός στην Ευρώπη: «Η επιτομή της αυθεντικής Ελλάδας»
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από μία διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα
9 κομψά κτήματα και αίθουσες γάμου, για ονειρεμένες δεξιώσεις
Ο απόλυτος οδηγός για υπέρλαμπρα events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα
Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό σημείο του Πρωταρά
Ένα νέο floor mural στην καρδιά του Πρωταρά, θα αποτελέσει το νέο καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς και φωτογραφικό τοπόσημο
Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αποκαλύφθηκαν και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις ελληνικές
Στη φετινή κατάταξη βρέθηκαν συνολικά 11 ευρωπαϊκές παραλίες, από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, αλλά και η Ιρλανδία
Πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά - Ανοικτό το ενδεχόμενο καταιγίδων
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Καλοκαίρι στον προορισμό που τα έχει όλα: Πολυτελή διαμονή, κορυφαίες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες εμπειρίες
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, υποδέχεται την καλοκαιρινή περίοδο με πλήρη λειτουργία και ολοκληρωμένη εμπειρία lifestyle
Τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Ted Lasso»
Με το Μουντιάλ προ των πυλών, η Apple προγραμματίζει τη νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς τον Αύγουστο μην και υπάρξουν ποδοσφαιρικά στερητικά σύνδρομα
Ήρθε κι Έδεσε: Δεν λέμε αντίο, κάνουμε πάσα στο μουντιάλ και λέμε «στο επανιδείν το Φθινόπωρο»!
Το αγαπημένο, ανατρεπτικό δίδυμο, ολοκληρώνει αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου τη φετινή σεζόν