Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2024
Το «Ραντεβού στην Πλατεία» Music Fest και το μοναδικό του πάντρεμα διαφορετικών γενιών της ελληνικής ροκ σκηνής που συνεχίζει να γράφει ιστορία, έρχεται ξανά για να μας ξεσηκώσει σε νέο χώρο που παραπέμπει σε µια µικρή πλατεία έτοιµη να υποδεχθεί τη ροκ µουσική, την αλληλεγγύη, τα όνειρα των ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο.
Ο ευρύτερος στόχος µας, το όραµά µας καλύτερα, για ένα ανεξάρτητο μουσικό φεστιβάλ, το οποίο θα γίνεται ετήσια, σε ανοιχτούς χώρους/πλατείες, µε κύρια συστατικά την αγάπη για την ποιοτική ροκ µουσική, τη συνεργασία σηµαντικών ονοµάτων από την ελληνόφωνη ροκ σκηνή « ζωντανεύει» και φέτος.
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ & 100οC
Ο Γιάννης Αγγελάκας και οι 100°C για το φετινό καλοκαίρι επέλεξαν να κάνουν περιορισμένες εμφανίσεις. Όμως η καθεμιά απ' αυτές θα είναι περισσότερο μια μεγάλη γιορτή παρά συναυλία. Θα μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις "Τρύπες" και φτάνει μέχρι τον τελευταίο δίσκο που έκαναν μαζί με τίτλο "Έχω κέφια".
ΓΥΜΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ
Η μπάντα που έχει τον τρόπο να μας ξεσηκώνει με τους στίχους και τη μουσική της, αλλά παράλληλα να μας γεμίζει ελπίδες και όνειρα για το αύριο, έρχεται. Τα Γυμνά Καλώδια ξεκίνησαν την πορεία τους, ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας τον πρώτο τους δίσκο τον Ιούνιο του 2005, με τίτλο ομώνυμο του συγκροτήματος . Απώτερος σκοπός τους, να ταξιδεύουμε όλοι μαζί με στίχους και μουσικές σε μέρη της ψυχής μας που βρίσκουμε καταφύγιο.
Γενική Είσοδος: 25 ευρώ
Early bird εισιτήρια : 20 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια ΕΔΩ
>> Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη ΚΚΔ (Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων), Λευκωσία, 21:00.
Σχετικά
Επιστρέφει δυναμικά η 5η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού - Όλα όσα θα γίνουν εκεί
Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το βιβλίο στη Λεμεσό επιστρέφει δυναμικά και φέτος, προσκαλώντας το κοινό σε ένα τριήμερο γεμάτο βιβλία, συγγραφείς, συζητήσεις, παρουσιάσεις, δράσεις, ιδέες και πολιτιστικές συναντήσεις.
Η Τσάδα ετοιμάζει την πρώτη της Μανιταρογιορτή με χριστουγεννιάτικη διάθεση
Εξόρμηση για συλλογή μανιταριών, διάλεξη, μουσική, χορός και δραστηριότητες για παιδιά στην πλατεία του χωριού
5 συναυλίες για την ειρήνη στο 13ο Φεστιβάλ Νέας Μουσικής
Αυτοσχεδιασμοί, διεθνείς συνεργασίες και παγκόσμιες πρεμιέρες στο φεστιβάλ του Κέντρου Κυπρίων Συνθετών, από τις 9 έως τις 14 Νοεμβρίου
7 γιορτές και παραδοσιακά φεστιβάλ για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο γεύσεις και μουσική
Μπουρέκια της σάτζιης, κρητικό αντικριστό, τοπικές μπίρες, παλουζές και κρασί δίνουν αφορμές για έξοδο στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου.
Το Cyprus Swim Series επιστρέφει στο Πισσούρι: τρεις ημέρες, έξι αγώνες, κολυμβητές από όλη την Ευρώπη
Το φεστιβάλ διεξάγεται στην παραλία μπροστά από το Columbia Beach Resort
Το Εναλλακτικό Φεστιβάλ Βιβλίου επιστρέφει στη Λευκωσία για ένα διήμερο ιδεών και συζητήσεων
Ανεξάρτητες εκδόσεις, zines και παρουσιάσεις συναντιούνται στις 14–15 Νοεμβρίου στο YALLA Collective Space & Café.
14 υπέροχα φεστιβάλ και ξεχωριστές γιορτές για τις εξορμήσεις μας τον Νοέμβριο
Παραδοσιακές γεύσεις, κρασί, μουσική, ιστορίες και οι πρώτες χριστουγεννιάτικες βόλτες γεμίζουν την ατζέντα του μήνα.
«Φως και Σκιά»: Το 13ο Φεστιβάλ Αφήγησης και Παραμυθιού τιμά την Ιταλία
Από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου, το Τεχνοδρόμιο ξετυλίγει ξανά το νήμα των ιστοριών και προσκαλεί αφηγητές να συμμετάσχουν στον μαραθώνιο αφηγήσεων.
7o Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ, ες γην εναλίαν Κύπρον
Θα συμμετάσχουν 40 και πλέον δημιουργοί από το εξωτερικό και την Κύπρο σε ένα 4ήμερο πολιτισμικής συνύπαρξης
Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας ολοκληρώνεται με την Camille O’Sullivan
Ντοκιμαντέρ, μουσική και closing party στο φινάλε του Φεστιβάλ
Η πρώτη Γιορτή Αντικριστού θα στηθεί στo χωριό
Μια γιορτή για όσους αγαπούν την κρητική κουζίνα, τη μουσική και τις βραδιές που συνδυάζουν καλό φαγητό με παραδοσιακό γλέντι
Mind, Body & Spirit Wellbeing Festival: Ένα διήμερο ευεξίας στη Λεμεσό
Με περισσότερους από 70 εκθέτες και πάνω από 80 διαλέξεις και εργαστήρια, το Mind, Body & Spirit Wellbeing Festival γιορτάζει 25 χρόνια στις 14 και 15 Νοεμβρίου