News , Guide

To «House of the Dragon» ανανεώθηκε για τρίτο κύκλο

Tι σχολιάζουν οι κριτικοί που έχουν δει πρώτοι τη δεύτερη σεζόν της σειράς

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2024

Η δραματική πρωτότυπη σειρά του HBO «House of the Dragon ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν, εν όψει της κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου στο HBO και θα συνεχίσει να μεταδίδεται στο Max.

«Ο Τζορτζ, ο Ράιαν και οι υπόλοιποι απίστευτοι παραγωγοί, το καστ και το συνεργείο μας έχουν φτάσει σε νέα ύψη με την εκπληκτική δεύτερη σεζόν του House of the Dragon», δήλωσε η Francesca Orsi, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Προγραμματισμού HBO και Επικεφαλής των Δραματικών σειρών του HBO.

houseofthedragon.jpeg

Aξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon» έχει λάβει θετική αποδοχή από τους κριτικούς που την έχουν παρακολουθήσει για την «συναρπαστική ιστορία» και χαρακτηρίζεται ως μια επιστροφή στη χρυσή εποχή του Game Of Thrones.

Στον δεύτερο κύκλο, το Westeros βρίσκεται στα πρόθυρα ενός αιματηρού εμφυλίου πολέμου, με το Πράσινο και το Μαύρο Συμβούλιο να αγωνίζονται για τον βασιλιά Aegon και τη βασίλισσα Rhaenyra, αντίστοιχα. Καθώς κάθε πλευρά πιστεύει ότι η δική τους είναι η σωστή θέση στον Iron Throne, τα δύο trailer αντικατοπτρίζουν αυτές τις προοπτικές σε ξεχωριστά, αλλά συμπληρωματικά μισά της ίδιας ιστορίας.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close