News , Guide

Netflix: 7 σειρές επιστημονικής φαντασίας για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Το να χάνεσαι σε έναν φανταστικό κόσμο είναι μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2024

Μια ταινία μπορεί αναμφίβολα να σας ταξιδέψει, αλλά υπάρχει κάτι σε μια σειρά που κάνει την εμπειρία πολύ πιο απολαυστική.

Η απόδραση διαρκεί περισσότερο. Έχετε περισσότερο χρόνο να συνδεθείτε με τους παράξενους χαρακτήρες που δεν είναι μέρος του κόσμου μας και να κατανοήσετε τις εμπλεκόμενες πλοκές που εκτείνονται σε κάθε σεζόν.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες σειρές επιστημονικής φαντασίας που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε. Είτε σας συνεπαίρνει η ιδέα του ταξιδιού στο χρόνο είτε θέλετε να τολμήσετε να πάτε σε έναν άλλο πλανήτη, αυτές οι επιλογές θα σας αποσπάσουν την προσοχή από όλα όσα συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο, τουλάχιστον για λίγο.

Netflix: 7 σειρές επιστημονικής φαντασίας που πρέπει να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

  • 3%
  • Μανιακός
  • Ταξιδιώτες στο Χρόνο
  • Resident Alien
  • Θνητοί Θεοί
  • Σκοτάδι
  • Μαύρος Καθρέφτης

3%
Σε ένα μέλλον όπου η ελίτ κατοικεί σε ένα παραδεισένιο νησί μακριά από τις πολύβουες φτωχογειτονιές, έχετε μία ευκαιρία να είστε στο 3% που θα σωθεί από την εξαθλίωση.

Μανιακός
Δύο ξένοι έρχονται κοντά κατά τη διάρκεια μιας φαρμακευτικής μελέτης, όπου εμπλέκονται ένας γιατρός που έχει θέματα με τη μητέρα του και ένας περίπλοκος υπολογιστής.

Ταξιδιώτες στο Χρόνο
Ένας ομοσπονδιακός πράκτορας παρακολουθεί τέσσερα άτομα που ξαφνικά αποκτούν νέες προσωπικότητες και οδηγείται σε μια εκπληκτική ανακάλυψη για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Resident Alien
Ένας γιατρός σε μια μικρή πόλη κρύβει ότι είναι εξωγήινος — και την αποστολή του — ενώ αναζητά το χαμένο του διαστημόπλοιο και προσπαθεί να αφομοιωθεί με τους ανθρώπους.

Θνητοί Θεοί
Έπειτα από 250 χρόνια στον πάγο, ένας φυλακισμένος επιστρέφει στη ζωή μέσα σε νέο σώμα και προσπαθεί να κερδίσει την ελευθερία του με την επίλυση ενός δύσκολου φόνου.

Σκοτάδι
Η εξαφάνιση ενός παιδιού οδηγεί τέσσερις οικογένειες σε ένα μανιώδες κυνήγι απαντήσεων, καθώς ξετυλίγουν ένα ασύλληπτο μυστήριο που απασχολεί τρεις γενιές.

Μαύρος Καθρέφτης
Οι διεστραμμένες ιστορίες οργιάζουν σε αυτήν τη σειρά-ανθολογία, η οποία αποκαλύπτει τα χειρότερα χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας, τις μεγαλύτερες καινοτομίες και άλλα.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close