Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στον Πρωταρά που σου αλλάζει όσα πίστευες για τις διακοπές!

Δεν είναι απλά «ένα ακόμα ξενοδοχείο» αλλά ένα ήρεμο καταφύγιο για όλους όσοι αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024

Σε μια περιοχή που το καλοκαίρι σφύζει από ζωή, την περιοχή Περνέρα στον Πρωταρά, "φωλιάζει" ένα ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί το ίδιο μια φωλιά φιλοξενίας, μιας και έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί μια φυσική ισορροπία μεταξύ της γης και της θάλασσας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια σύγχρονη εμπειρία φιλοξενίας.

DSC00484.jpg

Σε ένα μοναδικό παραθεριστικό προορισμό, που έχει χαρακτηριστεί ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός, ετοιμάσου να κάνεις μοναδικές διακοπές, βουτιές σε γαλαζοπράσινα νερά και χαλάρωση στη χρυσή αμμουδιά, κλείνοντας διαμονή σε ένα ξενοδοχείο που μπορεί να σου τα παρέχει όλα... κι ακόμα περισσότερα!

DSC03796.jpg

Ο λόγος για τo AT HERBAL HOTEL, το ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην παραλία Περνάρα του Πρωταρά. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με ένα πολύ ξεχωριστό concept και ιδιαίτερα εντυπωσιακή διακόσμηση... εμπνευσμένο από την κυπριακή φύση, τις ομορφιές και τα αρώματά της. 

Ένα καινοτόμο ξενοδοχείο, η φιλοσοφία του οποίου επικεντρώνεται σε μία διαμονή που αναδεικνύει το τρίπτυχο: HEALTHY. HAPPY. HERBAL.

Ένα ξενοδοχείο που εντυπωσιάζει με την πολυτέλειά του, εμπνέει με τη φιλοσοφία του και θα σε κερδίσει με τις παροχές του!

herbal lobby1.jpg

Η φύση λοιπόν ήταν αυτή που ενέπνευσε τους ιδιοκτήτες του τόσο για το όνομα του ξενοδοχείου όσο και τη φιλοσοφία στο σχεδιασμό, στους χώρους εξυπηρέτησης, αλλά και τις παροχές του, ακόμα και στην κουζίνα του εστιατορίου, ειδικότερα στα μοναδικά πιάτα και τα υγιεινά κοκτέιλ που θα απολαύσεις εκεί.

Το «AT HERBAL HOTEL» εξάλλου, είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές καθώς και χαλάρωση....

herbal suites.webp

Το ξενοδοχείο αποτελείται συνολικά από 120 δωμάτια διαφόρων τύπων, όλα ευρύχωρα και άνετα. Superior, Deluxe, Suite sea view, Junior Suite sea view, Executive Suite sea view, Herbal Suite with Jacuzzi, όλα σε γήινους τόνους, μοναδικό σχεδιασμό και όλες τις παροχές, για να μη σου λείψει τίποτα. Μάλιστα κάθε χώρος καθώς και κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου έχει την ονομασία ενός βοτάνου... όπως επίσης και το εστιατόριο αλλά και το σπα του.

herbal resta.jpg

Πέρα από τα δωμάτια, ξεχωριστό λοιπόν είναι και το εστιατόριο του, το «Sage», όπου εκεί έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις με θέα τη θάλασσα ποικίλα και μοναδικά κυρίως πιάτα, σνακ, ενώ στο μπαρ της πισίνας, θα πιεις τα πιο εύγευστα και δροσιστικά ποτά.

DSC04236.jpg

Στις μοναδικές εγκαταστάσεις του At Herbal Hotel θα βρεις και το υπέροχο spa του ξενοδοχείου, με την ονομασία "Alaria", το οποίο θα επισκεφθείς για μασάζ, LPG θεραπείες, προγράμματα αποτοξίνωσης, αδυνατίσματος και αναζωογόνησης, ειδικά προγράμματα ευεξίας, υγείας και χαλάρωσης. Επιπλέον το σπα διαθέτει υδρομασάζ, σάουνα και χαμάμ, κοσμετολογία, ντους Sharko αλλά και beauty salon.

Ας μην ξεχνάμε όμως... ότι διαθέτει και τον ήλιο της Κύπρου επί… 365 μέρες τον χρόνο!

DSC00343.jpg

Το ξενοδοχείο διαθέτει, τέλος, χώρο για διοργάνωση γαμήλιων τελετών, δείπνων ή κοινωνικών εκδηλώσεων, ειδικό συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 100 ατόμων, ενώ είναι ιδανικό για επαγγελματικές παρουσιάσεις, επίσημες συναντήσεις, ανεπίσημες γιορτές κ.ά.

Conference room Artizan(4).jpg


Η επαγγελματική και άκρως αφοσιωμένη ομάδα του θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσει ότι η εκδήλωσή σας θα είναι επιτυχημένη.

Wedding(5).jpg

Σε μία περιοχή με αληθινή και ανεπιτήδευτη ομορφιά αλλά και τα κρυστάλλινα νερά, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου σεβόμενοι τη φύση και το περιβάλλον, και υποστηρίζοντας την απλότητα και την ισορροπία, προσφέρουν ένα άψογο επίπεδο εξυπηρέτησης, επιτρέποντας στον επισκέπτη να αφήσει πίσω τις έγνοιες, να χαλαρώσει και να απολαύσει μια διαμονή που χαρακτηρίζεται από ανέσεις, αρμονία και υγιεινές επιλογές.

yoga.png

Αυτό που πρέπει επίσης να σημειώσεις είναι το THE SPECIAL GIFT από το ξενοδοχείο για όλους τους επισκέτες του! Δύο πρωινά μαθήματα γιόγκα (κάθε Σάββατο και Κυριακή) που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο διαμονής.

Κλείστε την διαμονή σας στο AT HERBAL BOUTIQUE HOTEL & SPA και ολοκληρώστε την εμπεριία σας, απολαμάνοντας ηρεμία, χαλάρωση και γιόγκα!

*Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις σαββατοκύριακου από 30.05.2024 έως 31.10.2024.

(23 831880) Δίος 15, Πρωταράς. 
Website: ​​​​​https://atherbalhotel.com
Email: welcome@atherbalhotel.com 
Facebook: AT HERBAL HOTEL
Instagramatherbalhotel

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close