Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2024
Το Netflix χώρισε την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris» σε δύο μέρη, με πρεμιέρα στις 15 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου.
Η είδηση κυκλοφόρησε σε ένα βίντεο όπου τα μέλη του καστ κλήθηκαν να περιγράψουν όσα θα δούμε με τρεις λέξεις. Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία από τις απαντήσεις τους ήταν τα «ευάλωτα», «ακατάστατα», «χαοτικά», «εκδίκηση» και «άγια σκατά».
Η 4η σεζόν ξεκινά με την Emily (Lily Collins) να ταράζεται μετά τα δραματικά γεγονότα του γάμου της Camille (Camille Razat) και του Gabriel (Lucas Bravo). Έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Gabriel περιμένει μωρό με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Alfie (Lucien Laviscount) για εκείνη και τον Gabriel έχουν επιβεβαιωθεί.
Στη δουλειά, η Sylvie (Φιλιππινέζα Leroy-Beaulieu) αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, και η ομάδα του Agence Grateau δρομολογεί ανακατατάξεις προσωπικού.
Η Mindy (Ashley Park) και το συγκρότημα προετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα τελειώνουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Έμιλυ και του Γκάμπριελ είναι αναμφισβήτητη καθώς συνεργάζονται για να κερδίσουν ένα αστέρι Michelin για το εστιατόριο του Γκάμπριελ, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να αναιρέσουν όλα όσα έχουν ονειρευτεί. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Samuel Arnold, Bruno Gouery και William Abadie.
Ενώ η παραγωγή παρέμενε συνήθως στο Παρίσι και αλλού στη Γαλλία, ένα μέρος της 4ης σεζόν γυρίζεται αυτή τη στιγμή στη Ρώμη.
Το «Emily in Paris» δημιουργήθηκε από τον Darren Star, ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Tony Hernandez, Lilly Burns, Andrew Fleming, Alison Brown και Robin Schiff. Οι συνεκτελεστικοί παραγωγοί περιλαμβάνουν τους Stephen Brown, Grant Sloss και Joe Murphy, ενώ οι Collins, Ryan McCormick, Raphaël Benoliel και Jake Fuller ως παραγωγοί. Τα MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions και Jax Media είναι παραγωγοί της σειράς.
Σχετικά
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο
Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Pavilion, στη Λευκωσία
Ελληνικό νησί κορυφαίος βιώσιμος προορισμός στην Ευρώπη: «Η επιτομή της αυθεντικής Ελλάδας»
Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς προέρχεται από μία διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα
9 κομψά κτήματα και αίθουσες γάμου, για ονειρεμένες δεξιώσεις
Ο απόλυτος οδηγός για υπέρλαμπρα events, γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις και άλλα
Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό σημείο του Πρωταρά
Ένα νέο floor mural στην καρδιά του Πρωταρά, θα αποτελέσει το νέο καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς και φωτογραφικό τοπόσημο
Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αποκαλύφθηκαν και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις ελληνικές
Στη φετινή κατάταξη βρέθηκαν συνολικά 11 ευρωπαϊκές παραλίες, από χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Γαλλία, αλλά και η Ιρλανδία
Πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά - Ανοικτό το ενδεχόμενο καταιγίδων
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Καλοκαίρι στον προορισμό που τα έχει όλα: Πολυτελή διαμονή, κορυφαίες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες εμπειρίες
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, υποδέχεται την καλοκαιρινή περίοδο με πλήρη λειτουργία και ολοκληρωμένη εμπειρία lifestyle
Τρέιλερ για την 4η σεζόν του «Ted Lasso»
Με το Μουντιάλ προ των πυλών, η Apple προγραμματίζει τη νέα σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς τον Αύγουστο μην και υπάρξουν ποδοσφαιρικά στερητικά σύνδρομα
Ήρθε κι Έδεσε: Δεν λέμε αντίο, κάνουμε πάσα στο μουντιάλ και λέμε «στο επανιδείν το Φθινόπωρο»!
Το αγαπημένο, ανατρεπτικό δίδυμο, ολοκληρώνει αύριο Πέμπτη 30 Απριλίου τη φετινή σεζόν