Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2014
Η ΚΕΑΝΙΤΑ έχει γενέθλια και μας καλεί όλους να γιορτάσουμε μαζί της, σε ένα πάρτι όλο εκπλήξεις και πολλές δραστηριότητες! Το εργοστάσιο ΚΕΑΝ θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο λούνα πάρκ, χώρο παιγνιδιού και διασκέδασης, ενώ το κεφάτο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με εκπλήξεις και δημιουργική διάθεση, θα δώσει ζωντάνια στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Δραστηριότητες, κατασκευές, ποτά, φουσκωτά και παιχνιδούπολη, μέχρι μουσική από DJ, αυτοκινητάκια, λούνα παρκ και Bungee jumping, θα διασκεδάσουν τους μικρούς επισκέπτες. Ακόμη face painting, αγγειοπλαστική και πολλές, πολλές εκπλήξεις.
Κορύφωση της γιορτής, όπως σε κάθε γενέθλια, η τεράστια ΚΕΑΝΙΤΟ-τούρτα πάνω σε άρμα που μαζί με την ΚΕΑΝΙΤΑ, τους συνοδούς και τους φίλους των Λέφη και Μάγκα, θα παρελάσουν πανηγυρικά γύρω στις 6 το απόγευμα ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.
Όλα τα έσοδα από τα προϊόντα προς πώληση και τα παιχνίδια με χρέωση θα διατεθούν αυτούσια στους: Παγκύπριο Σύνδεσμο Προστασίας Σπαστικών & Ανάπηρων Παιδιών "Ανεμώνη", το Ίδρυμα "Πάνος Ευριπίδου" για πρόωρα νεογνά, καθώς και τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό HFC “Hope for Children”.
Κυριακή 1η Ιουνίου, Εργοστάσιο ΚΕΑΝ, Λεμεσός, 15.00-20.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 80007090. Είσοδος ελεύθερη.
Σχετικά
Το Πισσούρι ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα του με αγορά, μουσική και δωρεάν τρενάκι
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ο παραλιακός δρόμος φιλοξενεί μια γιορτινή συνάντηση για όλη την οικογένεια.
Αντίκες, βινύλια και vintage θησαυροί σε μια μεγάλη αγορά στον Στρόβολο
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει για 5η φορά, γιορτάζοντας έναν χρόνο διοργανώσεων με ζωντανή μουσική και δωρεάν είσοδο.
Κλασικά αυτοκίνητα σε χριστουγεννιάτικη διαδρομή μέχρι τον Καλοπαναγιώτη
Το 5ο Christmas Classic Car Rally ξεκινά από το Πάρκο Ακρόπολης και τερματίζει στον Άγιο Ιωάννη Λαμπαδιστή, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.
Η Λάνια μάς προσκαλεί σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αγάπης και προσφοράς
Μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο χωριό της Λεμεσού, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στηρίζει το Funraising Charity Foundation και τους Μικρούς Ήρωες.
«Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο»: Ένα παιχνίδι μυστηρίου σε παλιό αρχοντικό της Λευκωσίας
Το Υφαντουργείο μάς προσκαλεί να ανακαλύψουμε τον δολοφόνο σε μια διαδραστική βραδιά Halloween, αποκλειστικά για άτομα άνω των 18 ετών.
Η Λάρνακα ξενυχτά με μουσική στους δρόμους και ανοιχτά καταστήματα
Το Larnaca by Night έρχεται στις 30 Οκτωβρίου με αγορές μέχρι τις 23:00, καλλιτεχνικές παρουσιάσεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.
Η 12χρονη Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια του slackline θα βρεθεί στη Λευκωσία
Έρχονται δωρεάν επιδείξεις slackline, εργαστήρια και DJ sets, με τη στήριξη του VF Foundation και της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Κύπρο
Family Fun Day με παιχνίδια και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στην Πάφο
Μια μέρα γεμάτη παιχνίδι, αθλητισμό, δημιουργικές δραστηριότητες και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζει ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός στην Πάφο
Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στη Λευκωσία: Mάθαμε πότε θα ανοίξει τις πύλες της
Η Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη θα στηθεί για ακόμη μια χρονιά στην τάφρο Ντ' Αβίλα και συγκεκριμένα στον δημοτικό χώρο στάθμευσης
10 εντυπωσιακές εικόνες από το 21ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας
«Αγία Νάπα: Το Στέμμα της Μεσογείου» – Πέντε ημέρες διεθνούς πολιτιστικής δημιουργίας, φαντασμαγορικών παραστάσεων, μουσικών παραγωγών και συμμετοχής των πέντε Δημοτικών Διαμερισμάτων
Η Αγία Νάπα φιλοξενεί το 2ο Ιατρικό Συνέδριο για τον Καρκίνο
Η Αγία Νάπα στο επίκεντρο της επιστημονικής γνώσης και της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης του καρκίνου – Διήμερο Ιατρικό Συνέδριο με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων
Το The Landmark Nicosia υποδέχεται τη σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο μοναδικές εμπειρίες
Μία εμβληματική διεύθυνση. Μία πληθώρα υπέροχων εμπειριών. Μία συλλογή από συναρπαστικά events και happenings ξεδιπλώνεται μέσα στους χώρους του The Landmark Nicosia, Autograph Collection, μέχρι τον Δεκέμβριο