Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2024
Μετά το «OneDay» που προβάλλεται στο Netflix, ακόμα μία σειρά, επίσης βρετανική παραγωγή, ετοιμάζεται για γυρίσματα στην Πάρο.
Η νέα τηλεοπτική σειρά της Amazon με τίτλο «Malice» και πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι, θα γυριστεί στο νησί -και τα έξι επεισόδια- από τις 7 Μαΐου έως τις 18 Ιουνίου. Το συνεργείο, που θα αποτελείται από περίπου 250 άτομα, θα διαμείνει στο νησί για περισσότερο από δύο μήνες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα γυρίσματα θα γίνουν, μεταξύ άλλων, στα Ναυπηγεία Αλιπράντη στο Μοναστήρι, στη Νάουσα, στις Κολυμπήθρες, στον Άγιο Φωκά, στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίου Αντωνίου στη Μάρπησσα, στο λιμάνι της Αλυκής, στην παραλία Αγίας Ειρήνης, στην πλατεία του Κώστου και στην Παροικιά.
Την παραγωγή έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής εταιρείας της FA.NA Productions. Οι παραγωγές της στην Ελλάδα και το εξωτερικό περιλαμβάνουν πολλές ταινίες μεταξύ των οποίων «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου, «Before Midnight» του Richard Linklater κ.ά. Επιπλέον η Faliro House έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια την οργάνωση παραγωγής στη χώρα μας δημοφιλών ταινιών όπως το «My Big Fat Greek Wedding 3» της Nia Vardalos, το «The Rise» του Akin Omotoso για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και άλλων.
Το «Malice» πραγματοποιείται με τη συνδρομή του Δήμου Πάρου και με την υποστήριξη του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας), οργανισμός εποπτευόμενος από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της προσέλκυσης διεθνών οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα, αλλά και του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού μέσω της διεύθυνσης HELLENIC FILM COMMISSION του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
Όπως και με τις προηγούμενες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, το film tourism αποτελεί σημαντικό μέσο προώθησης της Πάρου. Σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη για λογαριασμό του Tendance Hotellerie, «τα ντοκιμαντέρ, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές σειρές είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης για ένα ταξίδι (20%), ξεπερνώντας πλέον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (13%) και βρίσκονται ακριβώς πίσω από τις «συστάσεις από φίλους ή συγγενείς (42%)». Το ίδιο διαπιστώνει και μελέτη της TCI Research, σύμφωνα με την οποία περίπου 80 εκατομμύρια ταξιδιώτες επιλέγουν πλέον τον προορισμό των διακοπών τους με βάση τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές.
Σχετικά
«Ανάσα» από τα 40αρια με πτώση θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτές είναι οι πιο βιώσιμες πόλεις του κόσμου για το 2026
Πώς είναι η ζωή και η καθημερινότητα στις πιο βιώσιμες πόλεις του πλανήτη μας μέσα από τα μάτια και τα αυτιά των ίδιων τους των κατοίκων
Σταματούν και σήμερα το delivery και οι υπαίθριες εργασίες λόγω καύσωνα
Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Καμίνι η Κύπρος με τον υδράργυρο στους 44°C -Σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Σε ισχύ τίθεται σήμερα πορτοκαλί προειδοποίηση του Τμήματος Μετεωρολογία από τις 12:00μμ μέχρι τις 17:00μμ το απόγευμα.
Μουσική, διαχρονικός σχεδιασμός και υψηλές επιδόσεις συναντήθηκαν στο Minthis Music Festival 2026
Ένα φεστιβάλ, πέντε ξεχωριστές βραδιές, δύο brands με κοινές αξίες, πολλές αξέχαστες εμπειρίες
Σταματά το delivery λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες και τι επιτρέπεται
Υποχρεωτική παύση του delivery με δίκυκλα, ποδήλατα και πατίνια ισχύει σήμερα από τις 12:00 έως τις 16:00 σε όλη την Κύπρο
Πέθανε η Μαίρη Λίντα σε ηλικία 91 ετών
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Μαίρη Λίντα έμενε στο Γηροκομείο Αθηνών και την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο Σπύρος Σίγουρος με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram
Μάθαμε τι θα συμβεί στον υπέροχο Καλοπαναγιώτη τα φετινά Χριστούγεννα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Καλαοπαναγιώτη επιστρέφει και φέτος
Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Τίθεται σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Από τις 12.00 σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα τεθεί σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 17.00.
Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος – Πορτοκαλί προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
Στους 43 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία