Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024
Σαρακοστή χωρίς «Σαρακοστιανό Street Food Festival» πλέον δεν γίνεται. Χάρη στη δική σας στήριξη και συμβολή, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου – Επαρχία Λευκωσίας και το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου ενώνουν ξανά δυνάμεις και με σύνθημα «Καλό Φαΐ, Καλό Ποτό, Καλός Σκοπός!» διοργανώνουν το «Σαρακοστιανό Street Food Festival 2024».
Την Κυριακή, 28 Απριλίου, στο Πάρκο Σπύρος Κυπριανού στην Αγλαντζιά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε υπέροχες γαστρονομικές εμπειρίες από επαγγελματίες σεφ, δίνοντας στην ημέρα σας άλλο χρώμα και… γεύση. Η ομάδα του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου και όλοι οι εθελοντές της διοργάνωσης, από τις 13:00 έως και τις 18:00 θα ετοιμάζουν για εσάς διάφορα νηστήσιμα πιάτα με επιρροές από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική. Εκτός από φαγητό, το μενού θα περιλαμβάνει παγωμένη μπίρα, κυπριακό εκλεκτό κρασί, αναψυκτικά, καφέδες, επιδόρπιο και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Κυριακή 28 Απριλίου, Πάρκο «Σπύρος Κυπριανού» στην Αγλαντζιά, 13:00-18:00
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις.
Σχετικά
20 παραδοσιακά και μη φεστιβάλ και γιορτές για να πάρουμε τους δρόμους αυτό το σαββατοκύριακο
Ζιβανία στο καζάνι, παστέλι στην Ανώγυρα, street food στη Δευτερά και καντάδες στη Λεμεσό γεμίζουν την ατζέντα για τις 23–25 Οκτωβρίου.
Το 1ο Φεστιβάλ Μπουρεκιού της Σάτζιης έρχεται στο χωριό
Ένα απόγευμα γεμάτο γεύσεις, μουσική και διασκέδαση
Η παλιά Λεμεσός ζωντανεύει στο 3ο Φεστιβάλ Καντάδας
Τέσσερα σχήματα κανταδόρων και μια μουσική βόλτα στην παλιά Αθήνα συναντιούνται στο αίθριο της «Επιλογής», με ελεύθερη είσοδο
Ένα νέο φεστιβάλ στον Λυθροδόντα με vintage αγορά, εργαστήρια και μουσική
Το πρώτο Farmers Fest έρχεται στο Lexeko Estate, με τοπικά προϊόντα, δημιουργικές δραστηριότητες και ξεχωριστό πρόγραμμα για τα παιδιά.
O Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου φτιάχνει gourmet street food, για καλό σκοπό
To Σάββατο, 24 Οκτωβρίου οι Chefs των ξενοδοχείων και εστιατορίων της Λεμεσού, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαγειρεύουν ζωντανά το πιο γευστικό και gourmet street food του νησιού
Όλα όσα θα γίνουν στο Φεστιβάλ Παστελιού στην όμορφη Ανώγυρα - Το πρόγραμμα
Το Φεστιβάλ Παστελιού επιστρέφει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, γύρω από το πρώην Δημοτικό Σχολείο, που μετατράπηκε σε Θεματικό Κέντρο Χαρουπιάς
Ευρυδίκη, Πάνος Μουζουράκης και Hovig τραγουδούν στο νέο Beer Festival της Κύπρου
Τρεις μέρες μουσικής, street food και διασκέδασης στο Κυκλάμινον Beer Festival
Η 2η Γιορτή Κυπριακής Αγελάδας ανακοίνωσε ημερομηνία
Πάμε να μάθουμε για τη συμβολή της κυπριακής αγελάδας στη βιοποικιλότητα και το περιβάλλον όπου ζει
Το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Κύπρου ρίχνει αυλαία με βραβεία και πάρτι στην πλατεία Ηρώων
Οι τελευταίες προβολές, δύο νέα βραβεία και ένα πάρτι με τον DJ Pueblo Franco συνθέτουν το φινάλε της 16ης διοργάνωσης, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.
18 παραδοσιακές και μη γιορτές και φεστιβάλ για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Street food δίπλα στη θάλασσα, γιορτές στα χωριά, μουσική και δράσεις για παιδιά μάς περιμένουν το τριήμερο 16–18 Οκτωβρίου.
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φοιτητές της σε ένα μεγάλο πάρτι στην καρδιά της πόλης!
Μία πόλη, χιλιάδες νέοι, αμέτρητες συνδέσεις!