Music News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το δωδεκάρι της ελληνικής επιτροπής στην Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει να παρουσιάσει τη βαθμολογία της Ελλάδας...

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024

Η Ελλάδα κλείνει φέτος τα 50 χρόνια συμμετοχών στην Eurovision και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει για την ελληνική συμμετοχή είναι πολλές και εντυπωσιακές. Το τραγούδι της Μαρίνας Σάτι «Zari» έχει ήδη εκπληκτική πορεία και δείχνει να έχει κερδίσει το κοινό του ευρωπαϊκού θεσμού του τραγουδιού, ενώ γνωρίζουμε ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός ετοιμάζει μία παρουσίαση επί σκηνής που θα ενισχύσει τη δυναμική της ελληνικής συμμετοχής.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάζουν με χιούμορ και θα μεταφέρουν το κλίμα που θα επικρατεί στο Malmö Arena όπου θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2024 το Σάββατο 11 Μαΐου, αλλά και οι ημιτελικοί την Τρίτη 7 και την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Η Malin Åkerman και η Petra Mede θα αναλάβουν την παρουσίαση του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Έλενας Παπαρίζου είναι το πρόσωπο που θα αναλάβει να παρουσιάσει τη βαθμολογία της Ελλάδας, δίνοντας έτσι ένα εορτσατικό τόνο στη διοργάνωση. Άλλωστε, είχε συζητηθεί έντονα ότι η Έλενα Παπαρίζου θα έχει με κάποιο τρόπο συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση.

Η Έλενα Ππαρίζου αποτελεί την πιο δυνατή συμμετοχή της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και κατάφερε να φέρει το θεσμό στην Ελλάδα και μία τόσο λαμπερή παρουσία είναι ιδανική για τη γιορτή των 50 χρόνων συμμετοχών της Ελλάδας στην Eurovision.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close