Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024
Το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου και η Εταιρεία Αγροτουρισμού, σε συνεργασία με την Action Cyprus, λανσάρουν τη νέα social media καμπάνια #LikeALocalCy που έχει ως σκοπό της να παρουσιάσει μια διαφορετική διάσταση του νησιού μας, τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους του: αυτή της οπτικής των ντόπιων!
Είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιθυμούν να ζήσουν για λίγο σαν ντόπιοι στον τόπο που επισκέπτονται, μένοντας μακριά από τις πιο τουριστικές δραστηριότητες και επιλέγοντας να αναζητήσουν πιο αυθεντικές εμπειρίες. Και ποιοι είναι καλύτεροι να δώσουν συμβουλές, να αναδείξουν «κρυφά» σημεία ενδιαφέροντος και να μοιραστούν τα μυστικά ενός μέρους από τους ντόπιους ή «λόκαλς»;
Γι’ αυτό, η νέα καμπάνια καλεί τον καλεί τον κόσμο να ανεβάσει μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία να αναδεικνύει έναν κρυμμένο θησαυρό του νησιού μας, με το hashtag #LikeALocalCy και tag τον Instagram λογαριασμό @visitcypruscom και @cyprusagrotourism. Οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται στο https://woobox.com/k3fx49 και το κοινό καλείται να ψηφίσει την αγαπημένη του. Οι τρεις φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα χαρίσουν στους «καλλιτέχνες» τους vouchers διανομής σε Αγροτουριστικά καταλύματα στην Κύπρο ύψους έως €200, ενώ ο «local» με την πιο δημοφιλή φωτογραφία θα αναλάβει για μία ημέρα τον λογαριασμό του Υφυπουργείου Τουρισμού στο Instagram @visitcypruscom, για να παρουσιάσει ακόμα περισσότερα «μυστικά» στο κοινό!
Η καμπάνια #LikeALocalCy θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του Απριλίου, γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο: φωτογραφίστε το αγαπημένο σας σοκάκι, την παραλία που σας έχει κλέψει την καρδιά, την πλατεία του χωριού όπου έχετε ζήσει τα παιδικά σας καλοκαίρια ή ό,τι άλλο κάνει την Κύπρο ξεχωριστή και ελάτε να αναδείξουμε όλοι μαζί μια άλλη πλευρά της πατρίδας μας, μια πτυχή που είναι ακόμα πιο κοντά στις καρδιές μας!
Σχετικά
Σταματά το delivery λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες και τι επιτρέπεται
Υποχρεωτική παύση του delivery με δίκυκλα, ποδήλατα και πατίνια ισχύει σήμερα από τις 12:00 έως τις 16:00 σε όλη την Κύπρο
Πέθανε η Μαίρη Λίντα σε ηλικία 91 ετών
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Μαίρη Λίντα έμενε στο Γηροκομείο Αθηνών και την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο Σπύρος Σίγουρος με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram
Μάθαμε τι θα συμβεί στον υπέροχο Καλοπαναγιώτη τα φετινά Χριστούγεννα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Καλαοπαναγιώτη επιστρέφει και φέτος
Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Τίθεται σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Από τις 12.00 σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα τεθεί σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 17.00.
Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος – Πορτοκαλί προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
Στους 43 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία
Αυτά είναι τα 10 πιο φωτογραφημένα ελληνικά νησιά
Από το Ιόνιο ως το Αιγαίο, αυτά τα 10 νησιά κλέβουν την παράσταση με τα όμορφα τοπία τους και τις εικόνες που χαρίζουν στους επισκέπτες.
Αυτός είναι ο νέος, εντυπωσιακός προορισμός της Cyprus Airways
Η συμφωνία αυτή ενισχύει τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με έναν από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς κόμβους της Ευρώπης
Ένα ελληνικό νησί -απρόσμενο- στη λίστα με τα 10 ανερχόμενα σε όλο τον κόσμο -Μακριά από πλήθη τουριστών
Τρεις ευρωπαϊκοί προορισμοί συγκαταλέγονται στη λίστα με τα ανερχόμενα νησιά που γνωρίζουν τη μεγαλύτερη αύξηση στη δημοτικότητά τους
Μόλις ανακοινώθηκε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο Χωριό για φέτος
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Στατού – Αγίου Φωτίου επιστρέφει και φέτος, ακόμη πιο εντυπωσιακό, ακόμη πιο μαγικό και γεμάτο νέες εμπειρίες!
17 κουκλίστικα καφενεδάκια για μερακλίδικο καφέ στο χωριό
Πάμε για μυρωδάτο καφέ, μαχαλεπί, παγωτό, "μπούκκωμα" και πολλά ακόμη
Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος – Πότε τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Παραμυθένιοι προορισμοί στην Ευρώπη που μοιάζουν βγαλμένοι από όνειρο -Κάστρα, μεσαιωνικές πόλεις, μαγευτικά τοπία
Νέα κατάταξη με τους πιο παραμυθένιους προορισμούς της Ευρώπης για το 2026 περιλαμβάνει κάστρα, μεσαιωνικές πόλεις, εντυπωσιακά νησιά και μοναδικά φυσικά τοπία