News

Bridgerton: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τον νέο κύκλο επεισοδίων και τον έρωτα της Πενέλοπε και του Κόλιν

Η τρίτη σεζόν θα «σπάσει» σε δύο μέρη και θα έχει συνολικά 8 επεισόδια.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024

Ετοιμάστε τα φορέματά σας γιατί σήμερα κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του Bridgerton.

Ο τρίτος κύκλος του Bridgerton αφορά τη σχέση της Πενέλοπε με τον Κόλιν και θα δούμε τη φιλία τους να μετατρέπεται σε έρωτα και πάθος. Η σεζόν θα προβληθεί -όπως και οι προηγούμενες- από το Netflix και στις 16 Μαϊου θα είναι διαθέσιμα τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, ενώ τα επόμενα τέσσερα στις 13 Ιουνίου.

Το Bridgerton βασίζεται στη σειρά ρομαντικών βιβλίων εποχής της Julia Quinn που έγινε best-seller. Στην πρώτη σεζόν παρουσιάστηκε η ιστορία αγάπης μεταξύ της Δάφνης και του συζύγου της, Σάιμον, του δούκα του Χέιστινγκς. Η 2η σεζόν ακολούθησε ένα θέμα εχθρών προς εραστές, καθώς παρακολουθούσε το ειδύλλιο μεταξύ του Άντονι και της Κέιτ Σάρμα.

Τα νέα επεισόδια θα επικεντρωθούν στον Κόλιν και την Πενέλοπε. Η επίσημη σύνοψη της 3ης σεζόν του Netflix έχει ως εξής: «Η Penelope μπαίνει στην 3η σεζόν επιτέλους έτοιμη να εγκαταλείψει τον μακροχρόνιο έρωτά της για τον Colin. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει με τον έρωτα. Αντιθέτως,  αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να πάρει έναν σύζυγο - και κατά προτίμηση κάποιον που θα της δώσει την ελευθερία να συνεχίσει τη διπλή της ζωή ως Lady Whistledown, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της μητέρας και των αδελφών της».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close