Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πάσχα με τη φιλοξενία του ομίλου Atlantica Hotels & Resorts

Ανάσταση σε ξεχωριστούς προορισμούς σε Κύπρο και Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024

Ενώ η άνοιξη βρίσκεται ήδη εδώ και το Πάσχα πλησιάζει, τα ξενοδοχεία του ομίλου Atlantica Hotels & Resorts σας δίνουν την ευκαιρία να οργανώσετε μια απόδραση και να γιορτάσετε την Ανάσταση σε ξεχωριστούς προορισμούς σε Κύπρο και Ελλάδα.

Φέτος το Πάσχα, απολαύστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε ξενοδοχεία του ομίλου Atlantica Hotels & Resorts σε Κύπρο και Ελλάδα, και χαρίστε στο εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ξεχωριστές στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις.

Επωφεληθείτε από τα Πασχαλινά πακέτα διακοπών σε 4άστερα και 5άστερα ξενοδοχεία του ομίλου σε Αγία Νάπα, Λεμεσό, Πάφο, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω και Ρόδο και ανακαλύψτε την παράδοση μέσα από πλούσια προγράμματα και παραδοσιακά γεύματα.

AtlanticaMare6286.jpg
Atlantica Mare Village Paphos

Είτε επιθυμείτε μια χαλαρωτική απόδραση είτε αναζητάτε μια περιπετειώδη εμπειρία διακοπών, τα ξενοδοχεία του ομίλου Atlantica Hotels & Resorts προσφέρουν κάτι για όλους. Απολαύστε τη διαμονή σας σε μοναδικούς παραθαλάσσιους προορισμούς σε ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια που προσφέρουν άνεση, με παροχές και λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν μια ιδανική εμπειρία διακοπών, πάντα με την υπόσχεση φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Είτε επιλέξετε ένα δίκλινο, ένα οικογενειακό δωμάτιο ή μια σουίτα, το σίγουρο είναι ότι σας περιμένει μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών με στιγμές χαλάρωσης.

sel.png
Atlantica Grand Mediterraneo Resort, Atlantica Imperial Resort και Atlantica Mare Village Ayia Napa


Προγραμματιστείτε από νωρίς και απολαύστε αυθεντική φιλοξενία μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα που περιλαμβάνουν διάφορα όπως ποτό καλωσορίσματος, παραδοσιακό κέρασμα την ημέρα του Πάσχα, το καθιερωμένο Αναστάσιμο Δείπνο με την πατροπαράδοτη Μαγειρίτσα, το Πασχαλινό Κυριακάτικο γεύμα, ζωντανή μουσική, διάφορες δραστηριότητες όπως παραδοσιακά παιχνίδια, late checkout την ημέρα της αναχώρησης και πολλά άλλα.

MarmariBeachAtlantica68.jpg
Atlantica Marmari Beach


Για τους νεαρούς επισκέπτες, τα ξενοδοχεία προσφέρουν διάφορες δραστηριότητες για τη δημιουργική τους απασχόληση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και υπόσχονται να τους χαρίσουν χαρούμενες στιγμές και νέες φιλίες. Κι όλα αυτά, όσο οι γονείς έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στα σπα και κέντρα ευεξίας των ξενοδοχείων, απολαμβάνοντας αναζωογονητικές θεραπείες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.


Πασχαλινές Διακοπές στην Κύπρο

dim_DJI_0974.jpg
Atlantica Sungarden Park

Αυτή την άνοιξη, συνδυάστε τις διακοπές του Πάσχα με μια εξόρμηση στην Αγία Νάπα, στη Λεμεσό ή στην Πάφο. Επωφεληθείτε από τα ειδικά πακέτα διαμονής και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Γιορτάστε την φετινή Ανάσταση αλλιώτικα, με ένα εορταστικό πρόγραμμα, μουσική, παραδοσιακά εδέσματα και διάφορες εκπλήξεις.

Δείτε όλα τα Πασχαλινά πακέτα των ξενοδοχείων μας σε Αγία Νάπα, Λεμεσό και Πάφο εδώ.

Πασχαλινές Διακοπές στην Ελλάδα

drz-sensatori-rhodes_6647.jpg
Atlantica Dreams Resort

Το Πάσχα στην Ελλάδα είναι μια μοναδική εμπειρία μιας και σε κάθε περιοχή πραγματοποιούνται τοπικά έθιμα και τελετές. Από τις γαστρονομικές απολαύσεις μέχρι τις εκκλησιαστικές ακολουθίες και τις παραδοσιακές εκδηλώσεις, η εμπειρία του Πάσχα στην Ελλάδα δεν απογοητεύει κανένα.

Τα Ελληνικά νησιά φημίζονται για τις τοπικές τους παραδόσεις και έθιμα που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Κάθε νησί έχει τη δική του ομορφιά που αξίζει να εξερευνήσετε, από τα καταγάλανα νερά, τα γραφικά τοπία, τα όμορφα στενοσόκακα και πολλά άλλα. Είτε ταξιδεύετε με την οικογένειά σας είτε με παρέα, τα ξενοδοχεία του ομίλου σε Κέρκυρα, Κρήτη, Κω και Ρόδο παρέχουν τις ιδανικές δραστηριότητες και παροχές για όλους με ξενοδοχεία ειδικά σχεδιασμένα για οικογενειακές διακοπές αλλά και ξενοδοχεία μόνο για ενήλικες.

Δείτε όλα τα Πασχαλινά πακέτα των ξενοδοχείων μας σε Κέρκυρα, Κρήτη, Κω και Ρόδο εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close