Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2024
Η Μάργκοτ Ρόμπι μετά την Barbie ετοιμάζει την κινηματογραφική «Monopoly», καθώς πρόκειται να συνεργαστεί με τη Hasbro Entertainment για μια νέα ταινία βασισμένη στο επιτραπέζιο παιχνίδι.
Η πρωταγωνίστρια της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας «Barbie» πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή μέσω της LuckyChap σε συνεργασία με την Lionsgate. Η είδηση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του φετινού CinemaCon, στο Λας Βέγκας.
Σε ανακοίνωσή της, η LuckyChap χαρακτήρισε τo δημοφιλές παιχνίδι «κορυφαίο» ενώ ο επικεφαλής της Lionsgate 'Ανταμ Φόγκελσον (Adam Fogelson) δήλωσε ότι η εταιρεία είναι «τρομερά ενθουσιασμένη» που θα εργαστεί σε μία παραγωγή που πιστεύει ότι θα είναι το «επόμενο blockbuster» της Ρόμπι. Όπως αναφέρει ο Guardian η εταιρεία παραγωγής ιδρύθηκε από την Αυστραλή σταρ και τον σύζυγό της Τομ 'Ακερλεϊ (Tom Ackerley) και έχει βρεθεί πίσω από ταινίες όπως «I, Tonya», «Promising Young Woman» και «Saltburn», καθώς και από τις τηλεοπτικές σειρές «Maid» και «Dollface».
Ωστόσο κορυφαία στιγμή ήταν η παραγωγή της ταινίας-φαινόμενο «Barbie» το 2023 η οποία έκανε εισπράξεις πάνω από 1,4 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office και ήταν υποψήφια για οκτώ Όσκαρ. Επίσης η νέα κωμωδία της «My Old Ass» έκανε πρεμιέρα στο Sundance με θετικές κριτικές και επιλέχθηκε από την Amazon για κυκλοφορία.
Η LuckyChap, έχει αναλάβει την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη κωμωδία «Naughty» σε σκηνοθεσία Ολίβια Γουάιλντ (Olivia Wilde) και την παραγωγή της ταινίας «The Sims» βασισμένη στο εμβληματικό βιντεοπαιχνίδι.
Σχετικά
Η Νιβ Κάμπελ θα επιστρέψει στο «Scream 8»
Η εμπορική επιτυχία της ταινίας φέρνει αναπόφευκτα μια νέα συνέχεια, με τις αδελφές Ζάκερμαν να αναλαμβάνουν ης έβδομτο σενάριο και τη Σίντνεϊ Πρέσκοτ να επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.
Το MOTHERWITCH στην κορυφή του κυπριακού box office το Σαββατοκύριακο του Halloween
Το κυπριακό κοινό αγκαλιάζει την πρώτη κυπριακή ταινία τρόμου. Οι προβολές παρατείνονται για ακόμη μία εβδομάδα λόγω αυξημένης ζήτησης.
Το μουσικό ντοκιμαντέρ «Το Χιπ Χοπ της Μεσογείου» των Social Waste έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Ένα από τα σημαντικότερα, πιο ανήσυχα ηχητικά και έντονα πολιτικοποιημένα χιπ χοπ συγκροτήματα στην Ελλάδα, οι Social Waste, αποκτούν το δικό τους κινηματογραφικό πορτρέτο.
James Bond: Οι 22 ηθοποιοί που έφτασαν μια ανάσα από το να γίνουν 007 – Ποιοι έχασαν τον ρόλο από τον Daniel Craig
Ο James Bond είναι από τους πιο περιζήτητους ρόλους του Χόλιγουντ· πολλοί διάσημοι ηθοποιοί λίγο έλειψε να γίνουν 007. Όσο περιμένουμε τον έβδομο ηθοποιό, θυμόμαστε τους Bond που χάσαμε.
Αγνώριστος ο Βενσάν Κασέλ: Γίνεται Κουασιμόδος για τη νέα ταινία του Netflix
Το «The Hunchback, Soul of Paris» έρχεται στις 27 Νοεμβρίου, μεταφέροντας τον ήρωα του Βικτόρ Ουγκό σε ένα Παρίσι πολιτικών συγκρούσεων και φόβου για τη χολέρα.
Πέθανε ο ηθοποιός Πάτρικ Στιούαρτ των «Star Trek» και «X-Men»
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέθανε την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, έπειτα από μάχη με τη νόσο Αλτσχάιμερ
Gotham Awards 2026: Πέντε ταινίες προηγούνται στην κούρσα των υποψηφιοτήτων
Ποιες είναι οι ταινίες που συγκεντρώνουν από τέσσερις υποψηφιότητες στα 36α Gotham Awards, με τον Τζον Μάλκοβιτς, την Τζουλιάν Μουρ, τον Ιαν ΜακΚέλεν και την Πενέλοπε Κρουζ να ξεχωρίζουν στις ερμηνευτικές κατηγορίες;
Ο Πίτερ Κλάφι γίνεται ο νέος Beast στο κινηματογραφικό reboot των X-Men
Ο πρωταγωνιστής του «A Knight of the Seven Kingdoms» φέρεται να επιλέχθηκε για τον ρόλο του Χανκ ΜακΚόι στη νέα ταινία των X-Men, η οποία θα σηματοδοτήσει την επιστροφή των μεταλλαγμένων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.
Το «Free Eliza» της Κύπριας σκηνοθέτριας Αλεξάνδρας Ματθαίου κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο στο φεστιβάλ του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου
Το Μεγάλο Βραβείο στο AFI FEST 2026, ανοίγει παράλληλα τον δρόμο για τη διεκδίκηση μιας υποψηφιότητας για Όσκαρ.
Ντέιβιντ Μπόουι: Η χαμένη συναυλιακή ταινία του 1978 επιστρέφει το 2027
Ο σκηνοθέτης του «Moonage Daydream» αποκαθιστά σπάνιο υλικό από την περιοδεία «Isolar II», το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ως ολοκληρωμένη παραγωγή σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους.
Η Ζεντάγια διεκδικεί το πρώτο της Οσκαρ με το «Dune: Part Three»
Η Warner Bros. ετοιμάζεται να προωθήσει τη Ζεντάγια στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για το τρίτο μέρος του «Dune», σε μια απόφαση που αποκαλύπτει πολλά για τη θέση της Τσάνι στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ.
Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ στο ψυχολογικό θρίλερ «Bunker»
Στη νέα ταινία του Φλοριάν Ζελέρ, μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική πρόταση δοκιμάζει τον γάμο ενός ζευγαριού ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής.