Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2024
Μετα την επιτυχία του πρώτου κυπριακού φεστιβαλ stand-up comedy τον περασμένο Σεπτέμβρη και τις τακτικές παραστάσεις των πρωταγωνιστών το διάστημα που ακολούθησε, η αφρόκρεμα της κυπριακής stand-up comedy σκηνής, συνεχίζει ακάθεκτη και το 2024, σε νέους χώρους, νέους κωμικούς, ολοκαίνουργια format παραστάσεων, με πάντα με την ίδια όρεξη, διάθεση και πάθος.
Για όλο τον Απρίλη, η επιτυχημένη ομάδα του Stantar Kkomedy, ετοίμασε μία σειρά παραστάσεων σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. Open mics για τους καινουργιους, νύχτες δοκιμης υλικού για τους παλιούς, Blind date Comedy night για τους ερωτιάρηδες του είδους και το all inclusive «Στανταρ Κκομετυ Show» με 2 Open micers, 2 Featurers, και 2 εμπειρους κωμικούς στους ρόλους του Ηost και βεβαιως του Headliner.




Headlining & Hosting: Ζαχαρίας Ζαννετου, Κωνσταντινος Ψυλλιδης, Μαριλένα Ζωδιάτου, Γιωργος Κυριάκου, Αλέξης Πουλλίτας, Χαμπής, Παύλος Παυλίδης και Κώστας Πρίγκηπας.
Featuring:
Αντρέας Γεωργίου, Κρυσταλ Χριστοφή, Δέσπω Λεοντίου.
Οpen Micers:
Μαριάννα Γιαννάκη, Σοφία Κωνσταντίνου, Κώστας Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Ιωάννου, Mιλτιάδης, Κρις Διαμαντίδης, Παναγιώτης Κώστα, Γιάννης Φωτεινός κ.α.
Για περισσοτερες πληροφοριες ακολουθήστε τα social media του Stantar Kkomety σε Instagram και Facebook.
Ή τσεκάρετε το «The Stantar Kkomety Podcast» στα κανάλια της Netcast Zone σε Youtube, Spotify και Applecast.
Σχετικά
Ο Νοέμβριος επί σκηνής: 20 παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Πρεμιέρες, επαναλήψεις και παραγωγές από την Ελλάδα γεμίζουν τις σκηνές της Κύπρου με κωμωδίες, δυνατά δράματα και ιστορίες που αξίζει να ανακαλύψουμε
Η Οικογένεια Άνταμς – The Musical έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική θεατρική εμπειρία!
Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων
«Ημερολόγιο Φρανκενστάιν»: Πέντε γυναίκες μέσα στο ίδιο μυαλό, για 3 μόνο παραστάσεις
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου.
Η «Οικογένεια Άνταμς» έρχεται στην Κύπρο με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού
Το μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου ανεβαίνει σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Φεβρουάριο του 2027, με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.
«Το Όνειρο ενός Γελοίου» του Ντοστογιέφσκι στη Λευκωσία για δύο παραστάσεις
Ο Βασίλης Λάβρικωφ ερμηνεύει τον μονόλογο σε σκηνοθεσία Τάκη Χριστοφάκη, στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο Θεατράκι ΡΙΚ — μια διαδρομή από την απόγνωση στην ελπίδα και τη δύναμη της αγάπης.
«Για πάντα δικός μου», μια διασκευή του έργου «Μητέρα» του Φλοριάν Ζελέρ.
Στο Flea Theatre τον Νοέμβριο
«Με Δύναμη από την Κηφισιά»: Δύο βραδιές θεάτρου με ελεύθερη είσοδο στη Λεμεσό
Το Θέατρο Versus παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά σε μορφή θεατρικού αναλογίου, σε σκηνοθεσία Λουκά Ζήκου.
«Οι Τρίπλαροι τζαι ο Δράκος της Μηλιάς» επιστρέφουν για τα 10χρονα του Θεάτρου ΑντίΛογος
Το κυπριακό λαϊκό παραμύθι ανεβαίνει ξανά στη σκηνή, δέκα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, για έξι κυριακάτικα ραντεβού με μικρούς και μεγάλους.
«Το Εσωτερικό»: Μια ανείπωτη αλήθεια στη σκηνή του Σατιρικού
Η ομάδα Teatro Angelico παρουσιάζει το έργο του Maurice Maeterlinck σε σκηνοθεσία Άντζελας Ριζάκη, καλώντας το κοινό να πάρει θέση απέναντι στη σιωπή και την ευθύνη.
«Οι Τρίπλαροι τζαι ο Δράκος της Μηλιάς»: H πρώτη παραγωγή της παιδικής σκηνής του Θεάτρου ΑντίΛογος
Ένα παραδοσιακό παραμύθι σε διασκευή Άνδρης Θεοδότου
«Το Ψέμα»: Ένα δείπνο, δύο ζευγάρια και ένα μυστικό στο Σατιρικό Θέατρο
Η κωμωδία του Φλοριάν Ζελέρ κάνει πρεμιέρα στις 7 Νοεμβρίου, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου, με τους Μάρα Κωνσταντίνου, Ανδρέα Τσέλεπο, Σίμο Τσιάκκα και Ιωάννα Λαμπροπούλου.
Φαίδων ή ο ίλιγγος: Η σύνθεση της νομπελίστριας Μαργκερίτ Γιουρσενάρ παρουσιάζεται ως θεατρικό ντουέτο στο Παττίχειο Λεμεσού
«Ξέρω για τον έρωτα τα λίγα που με έμαθαν τα μάτια που με αγάπησαν.»