Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village

Ο απόλυτος προορισμός υψηλής γαστρονομίας, μόδας και διασκέδασης εγκαινιάζει τη θερινή σεζόν στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απριλίου 2024

Στις 25 Απριλίου, οι προβολείς πέφτουν στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa για τα εγκαίνια της τρίτης σεζόν του ακαταμάχητου Nammos Limassol, που προσφάτως βραβεύτηκε στα Cyprus Eating Awards ως το Καλύτερο Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Resort – Outdoor Gastronomy, και της δεύτερης χρονιάς του The Retail Village, του κορυφαίου luxury shopping προορισμού στην Κύπρο.

NAMMOS and TRV OPENING 2024.jpg

Με φόντο τον κόλπο της Λεμεσού, το Nammos Limassol σφραγίζει τα καλοκαίρια μας, υμνώντας την καλή ζωή. Με τη μίνιμαλ σικ αισθητική του και το κοσμοπολίτικο πνεύμα του, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε εμπειρίες που σαγηνεύουν όλες τις αισθήσεις. Εδώ, τα πιο φρέσκα θαλασσινά, οι prime κοπές μοσχαρίσιου κρέατος και οι φίνες δημιουργίες μεσογειακής κουζίνας συνθέτουν ένα αξεπέραστο γαστρονομικό ταξίδι. Μαζί με το υψηλού επιπέδου service, την ενημερωμένη λίστα κρασιών, την premium συλλογή από σαμπάνιες και τα ευφάνταστα κοκτέιλ από κορυφαίους mixologists, η απόλαυση απλώς απογειώνεται.

Parklane Resort & Spa - The Retail Village - Off-White.jpg

Συνώνυμο του ανεπιτήδευτου lifestyle που χαρακτηρίζεται από μια ηλιόλουστη αίσθηση ελευθερίας, το Nammos Limassol ετοιμάζεται να μας συνεπάρει, όπως κάθε σεζόν, και με τα party chic vibes του. Οι βραδιές προβλέπονται συναρπαστικές, καθώς φημισμένες μπάντες και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα έρθουν για να μας ξεσηκώσουν. Την αρχή κάνουν στις 27 Απριλίου για το Opening Party οι The Gypsy Queens, το γαλλικό ποπ συγκρότημα που έχει κερδίσει τις καρδιές του διεθνούς τζετ σετ, για να ακολουθήσουν διάσημοι DJs, αγαπημένοι του κοινού, όπως ο απόλυτος σταρ Αντώνης Ρέμος -φέτος μαζί με την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα- και οι γεμάτοι ενέργεια The Goldsingers, και πολλά άλλα μοναδικά happenings. Δείτε εδώ το Nammos Events Calendar 2024.

Parklane Resort & Spa - The Retail Village - Loro Piana.jpg

Στον χώρο του Nammos Limassol, έκανε πέρυσι τη θριαμβευτική του είσοδο και το The Retail Village, ένας προορισμός υψηλής ραπτικής που φιλοξενεί κατ’ αποκλειστικότητα στο νησί monobrand boutiques των πιο διάσημων οίκων, όπως DIOR WOMENSWEAR και MENSWEAR, LORO PIANA, LOEWE και OFF-WHITE. Φέτος, επανέρχεται για να προσφέρει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κύπρου μία μοναδική εμπειρία μόδας σε ένα κομψό, ειδυλλιακό περιβάλλον, με εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και συλλογές που εξιτάρουν με την υψηλή αισθητική τους.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close