Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πάσχα σε Κύπρο και Ελλάδα: προορισμοί, ξενοδοχεία και εστιατόρια για να σχεδιάσεις τις καλύτερες διακοπές

Προσφορές και πακέτα διαμονής για πασχαλινές αποδράσεις με άρωμα άνοιξης και παράδοσης στα Louis Hotels

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024

Τα υπέροχα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα, σε παραθαλάσσιους προορισμούς ή ακόμα και στην πόλη, γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού στα εστιατόριά τους που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη, ώστε να περάσετε αξέχαστες ημέρες με την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εξου κι εμείς φτιάξαμε τον μόνο οδηγό που θα χρειαστείτε για να σχεδιάσετε τις πασχαλινές σας αποδράσεις σε Κύπρο αλλά και Ελλάδα, διαμένοντας σε ένα από τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Louis Hotels.

Στην Πάφο και στον Πρωταρά αλλά και σε Κέρκυρα, Κρήτη και Κεφαλονιά έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε πλούσια πακέτα διαμονής σε συνδυασμό με εκλεκτά εδέσματα και εορταστικές εκδηλώσεις που θα δημιουργήσουν την απόλυτη πασχαλινή εμπειρία.

LouisStElias-65.JPG

Ξενοδοχεία στην Κύπρο
Σε κοντινή απόσταση από την καρδιά της Πάφου, στην περιοχή της Χλώρακας, το Louis Paphos Breeze (member of Family Collection by Louis Hotels), με θέα τη θάλασσα, σε καλωσορίζει με ένα πλούσιο πασχαλινό πακέτο και παραδοσιακές εκδηλώσεις που θα σας συναρπάσουν. Ταυτόχρονα στον κοσμοπολίτικο Πρωταρά βρίσκεται το Louis Saint Elias Resort (member of Family Collection by Louis Hotels) που σας καλεί σε ένα μοναδικό και πολυτελές περιβάλλον, για να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα με μια all-inclusive προσφορά. Ευκαιρία να επισκεφτείτε και τα αξιοθέατα στις γύρω περιοχές καθώς και το περίφημο Παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία το οποίο αποτελεί ορόσημο της περιοχής.

Louis Paphos Breeze (member of Family Collection by Louis Hotels)
Το Louis Paphos Breeze βρίσκεται στην περιοχή Χλώρακα στην Πάφο, με θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Τοποθετημένο σε μια εξέχουσα θέση στην παραλία, το χαλαρωτικό καταφύγιο της Louis Hotels είναι χτισμένο ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους, με υπέροχη πανοραμική θέα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις ημέρες του Πάσχα στο νησί, τόσο για οικογένειες με παιδιά όσο και για παρέες που θέλουν να απολαύσουν μία υπέροχη εμπειρία σε ένα περιβάλλον με minimal, κομψή διακόσμηση, χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ευρύχωρα δωμάτια. Το εν λόγω ξενοδοχείο επίσης αποτελεί ένα καταφύγιο ευεξίας με θεραπείες γιόγκα και σπα, καθώς επίσης και ένα ξενοδοχείο ιδανικό για παιδιά, με παιδικές εγκαταστάσεις και κινούμενα σχέδια. Σε όλο αυτό το υπέροχο σκηνικό, πρόσθεσε και τις μεσογειακές γεύσεις που προσφέρει το εστιατόριο Meze by Elliniko.
Πασχαλινό πακέτο: Μάλιστα, η Louis Hotels ετοίμασε και ειδικό πακέτο διαμονή, το Premium All Inclusive πακέτο, που ισχύει από τις 3 έως τις 6 Μαΐου, παρέχοντας δωρεάν διαμονή για δύο παιδιά, καθώς επίσης και δωρεάν φρούτα και κρασί κατά την άφιξη (για τις αφίξεις 3-5 Μαΐου). Όσο για το πασχαλινό τραπέζι, θα προσφέρεται ένα αναβαθμισμένο μεσημεριανό μπουφέ που θα περιλαμβάνει κοκορέτσι, χοιρινό και αρνί σούβλα και πασχαλινά αυγά. Στον μπουφέ των γλυκών θα προστεθούν παραδοσιακές φλαούνες και τσουρέκια.
>> Louis Paphos Breeze ****plus | OFFICIAL SITE | All Inclusive Resort Cyprus

Louis Saint Elias Resort (member of Family Collection by Louis Hotels)
Σε μια ιδιαίτερη τοποθεσία με θέα το ορόσημο της περιοχής που δεν είναι άλλο από το παρεκκλήσι του Αγίου Ηλία, όμορφα τοποθετημένο σε μία έκταση 40.400 τ.μ. ευωδιαστών μεσογειακών κήπων, βρίσκεται το Louis St. Elias Resort. Το πολυτελές αυτό θέρετρο, αποτελείται από 152 ανεξάρτητα, ευρύχωρα και μοντέρνα καταλύματα, συμπεριλαμβανομένων superior studios, σουίτες ενός υπνοδωματίων, σουίτες με πισίνα, και σουίτες δύο υπνοδωματίων, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 6 άτομα. Μάλιστα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την ταβέρνα "Meze by Ελληνικό", καθώς επίσης και ένα εποπτευόμενο υδάτινο πάρκο, με τρεις νεροτσουλήθρες, που χαρίζει στιγμές διασκέδασης σε όλη την οικογένεια!
Πασχαλινό πακέτο: Το εορταστικό Premium All Inclusive πακέτο προσφέρει δωρεάν διαμονή για δύο παιδιά, για κρατήσεις από τις 03/05 έως τις 06/05/24. Επιπλέον συνδυάζει άρτια παραδοσιακά μεσογειακά εδέσματα με παραδοσιακές γεύσεις. Για το βράδυ του Μ. Σαββάτου θα προσφέρεται παραδοσιακή σούπα (μαγειρίτσα), τσουρέκι, φλαούνες και βαμμένα αυγά, ενώ για το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα θα σου ετοιμάσουν ένα πλούσιο παραδοσιακό κυπριακό πασχαλινό μενού, με τοπικά πιάτα και κυπριακά γλυκά, αλλά και τσουρέκι, φλαούνες και αυγά βαμμένα. Επιπλέον, η ομάδα ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου, τηρώντας τα έθιμα για παιχνίδια, θα διοργανώσει πασχαλινούς αγώνες.>> Louis St Elias Resort & Waterpark****plus Protaras by Louis Hotels | OFFICIAL SITE

DJI_0725.jpg
Kerkyra Blu Hotel N’ Spa

Ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Εμπειρία που αξίζει να ζήσεις μια φορά στη ζωή σου είναι το Πάσχα στην Ελλάδα. Εξάλλου, το Κερκυραϊκό Πάσχα δεν είναι τυχαία το πιο διάσημο. Πέρα από το χαρούμενο τελετουργικό των Μπότηδων που σπάνε στη Σπιανάδα ξορκίζοντας τα κακά πνεύματα υπό τους ήχους των Φιλαρμονικών αλλά και η όλη κατάνυξη που λαμβάνει χώρα καθεμιά από τις προηγούμενες μέρες, με την πόλη να βάφεται σε μωβ φως, τις ορχήστρες να παίζουν πένθιμα εμβατήρια, τις λειτουργίες του Αγίου Σπυρίδωνα υπό τους ήχους του εκκλησιαστικού οργάνου και τις περιφορές που δεν μοιάζουν με τίποτε που έχετε ξαναζήσει αλλού. Οι μουσικές των χορωδιών και των φιλαρμονικών δίνουν τον τόνο στο Πάσχα και στα άλλα ελλαδικά νησιά όπως την Κεφαλονιά και την Κρήτη, όπου δεν λείπουν κι άλλα τοπικά έθιμα όπως και τα πυροτεχνήματα και βαρελότα στις κεντρικές πλατείες μόλις ηχήσει το "Χριστός Ανέστη", ενώ το παραδοσιακό αρνάκι ή κατσικάκι που ψήνεται στο φούρνο έχει εδώ τη δική του νοστιμιά του. Ζήσε το στο εντυπωσιακό Kerkyra Blu Hotel N’ Spa στην Κέρκυρα, στο κομψό Asterion Suites & Spa – Designed for Adults στα Χανιά της Κρήτης ή στο εντυπωσιακό Louis Apostolata Island Resort στην Κεφαλονιά.

Kerkyra Blue Hotel N’ Spa (5* hotel, member of Elegant Collection by Louis Hotels)
Πρόκειται για ένα διαμάντι που περιβάλλεται από τα γαλαζοπράσινα νερά της γραφικής Κέρκυρας, τη νύφη του Ιονίου, και απέχει μόλις 3χλμ. από την πόλη. Το Kerkyra Blue Hotel N' Spa, το οποίο μέσω μιας εκπληκτικής (ολικής) μεταμόρφωσης, έχει πλέον αναγεννηθεί επισήμως σε ξενοδοχείο 5 αστέρων αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν μια ήρεμη απόδραση κοντά στη θάλασσα, μετά από ένα γεμάτο αρώματα και χρώματα σεργιάνισμα στα στενά καντούνια της Κέρκυρας. Η ανανεωμένη αισθητική του ξενοδοχείου είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, έτσι ώστε  να προσφέρει έναν άψογο συνδυασμό γοητείας και άνεσης. Με 240 δωμάτια και σουίτες τα οποία περιλαμβάνουν Deluxe Studios με ανεξάρτητους χώρους για καθιστικό και εξωτερικές βεράντες, με Superior οικογενειακά δωμάτια, με 4 εστιατόρια και 3 μπαρ και ένα ολοκαίνουργιο σπα που διαθέτει χαμάμ, σάουνα και ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους, όπου παρέχεται χαλαρωτικό μασάζ, το Kerkyra Blue Hotel N' Spa έχει μεταμορφωθεί στον απόλυτο ορισμό της πολυτέλειας και της άνεσης.
Πασχαλινό πακέτο: Ζήστε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, στον μυθικό περιβάλλον της Κέρκυρας και δημιουργήστε μοναδικές αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή, επιλέγοντας το μοναδικό premium All-Inclusive πακέτο, που διατίθεται με μέχρι και 30% έκπτωση με προπληρωμένη κράτηση (για την περίοδο 03/05/24-06/05/24). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται το πασχαλινό μενού που περιλαμβάνει την παραδοσιακή μαγειρίτσα της Μεγάλης Παρασκευής, παραδοσιακό μενού το Μεγάλο Σάββατο και το πασχαλινό γεύμα της Κυριακής του Πάσχα. Ακόμα στην τιμή, περιλαμβάνεται εορταστικό πρόγραμμα και πασχαλινές εκδηλώσεις στο ξενοδοχείο, όπως ζωντανή μουσική την Κυριακή. Επίσης, παρέχεται δωρεάν υπηρεσία λεωφορείου από το ξενοδοχείο και επιστροφή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραστούν σε όλες τις κύριες εκδηλώσεις του Πάσχα που λαμβάνουν χώρα στην πόλη της Κέρκυρας.
>> Kerkyra Blue Hotel N' Spa ***** | OFFICIAL SITE | Premium All Inclusive 5 star Hotel

Asterion Suites & Spa – Designed for Adults (5* hotel, member of Exclusive Collection by Louis Hotels)
Με όνομα που προέρχεται από τον πρώτο βασιλιά της Κρήτης και σύζυγο της Ευρώπης, Αστερίωνα, τον βασιλιά των άστρων. και με φιλοσοφία βασισμένη στην κρητική φιλοξενία και κουλτούρα, το πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels που βρίσκεται στην όμορφη παραλία του Πύργου Πλατανιά, λίγο έξω από το χωριό Γεράνι, απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με κορυφαίες θεραπείες σπα. Ένα LUX bohemian chic boutique ξενοδοχείο εμπνευσμένο από τον κρητικό πολιτισμό με φρέσκια και μοντέρνα πινελιά, που διαθέτει 67 δωμάτια, σχεδόν όλα με σουίτες, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να βρίσκονται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Η δε Αdults Οnly εμπειρία του, δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν την απόλυτη απόδραση για ενήλικες στην Κρήτη, προσφέροντας μοναδικές και αυθεντικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους ως μέρος του νέου lifestyle all inclusive concept. Επιπλέον οι ποιοτικές, παρεχόμενες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και το κρητικό φαγητό, αλλά και οι πισίνες, δίπλα από τη γαλήνη της θάλασσας και σε απόσταση αναπνοής από τη ζωντάνια της πόλης, προσφέρουν διαφορετικές επιλογές φιλοξενίας καλύπτοντας κάθε ανάγκη, χαρίζοντας παράλληλα όλα όσα μπορεί να προσφέρει η ανοιξιάτικη Κρήτη.
Πασχαλινό μενού: Στο ξενοδοχείο θα απολαύσεις ένα πλούσιο πασχαλινό μενού αποτελούμενο από σαλάτες, κρύα ορεκτικά όπως μανιτάρια στρειδιών στη σχάρα, ντοματίνια με μανούρι, τηγανητή μελιτζάνα με σος ταχίνι, αβοκάντο με ρόδι κ.ά. Επίσης στο μενού περιλαμβάνονται επιλογή από τυριά και dips, η παραδοσιακή μαγειρίτσα, αλλά και carvery station με κοκορέτσι, λαχανικά και πατάτες. Ακόμα, ζεστά πιάτα όπως μπιζέλια σε σάλτσα ντομάτας, κριθαρότο με μανιτάρια, σούβλα αρνί και κοτόπουλο, καλτσούνια, ραβιόλια, πίτα με πράσο και φέτα, φιλέτο λαβράκι, μουσακάς, πλιγούρι, γεμιστά κ.ά. Το μπουφέ ολοκληρώνει η μεγάλη ποικιλία σε γλυκά!
>> Louis Hotels | 5 Star Hotel in Crete | Asterion Suites & Spa

Louis Apostolata Island Resort: (4*plus hotel, member of Family Collection by Louis Hotels)
Το Louis Apostolata Island Resort βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή του νησιού της Κεφαλονιάς, στη Σκάλα της Κεφαλονιάς, και έχει ενταχθεί στη συλλογή Family του Ομίλου αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τις ημέρες του Πάσχα στην Κεφαλονιά, για οικογένειες με παιδιά αλλά και ζευγάρια. Είναι χτισμένο σε μια πλαγιά λόφου που γέρνει απαλά προς τη θάλασσα, προσφέροντας εκπληκτική πανοραμική θέα και συνδυάζοντας ηρεμία και ανέσεις. Το συγκρότημα αποτελείται από 166 μονάδες. Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με μοντέρνα επίπλωση και κομψό μπάνιο, ενώ απολαμβάνουν θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και φωτίζονται με τις πρώτες ακτίνες του πρωινού ήλιου. Σε όλα τα Superior Δωμάτια και Σουίτες προσφέρονται μπουρνούζια και παντόφλες. Όμορφα χρώματα, αναπαυτικά έπιπλα σε καλοκαιρινό ύφος και λειτουργικός εξοπλισμός συνθέτουν ένα περιβάλλον ιδιωτικότητας που σε βάζει αμέσως σε ρυθμούς διακοπών. Spa, γυμναστήριο, πισίνες, εστιατόρια, μπαρ δίνουν ακόμη περισσότερες επιλογές για χαλάρωση και διασκέδαση στους επισκέπτες!
Πασχαλινό μενού: Απολαύστε την εορταστική ατμόσφαιρα και τα μενού που έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά για τους επισκέπτες τους! Το Μ. Σάββατο το δείπνο θα σερβιριστεί μετά την Ανάσταση στο εκκλησάκι του θέρετρου (Αγ. Εφραίμ) και θα περιλαμβάνει μαγειρίτσα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα. Από τη Μ. Παρασκευή μέχρι και το Μ. Σάββατο θα υπάρχουν και στο πρωινό και στο δείπνο πολλές νηστίσιμες επιλογές για όλους όσοι νηστεύουν. Ανήμερα του Πάσχα, το πασχαλινό μεσημεριανό τραπέζι θα στηθεί στο κεντρικό εστιατόριο όπου και θα υπάρχει ζωντανή μουσική και πλούσιο μπουφέ. Μετά το πρωινό (11.00) και μέχρι το πασχαλινό τραπέζι (13.00), θα υπάρχει κρασί και ούζο με μεζεδάκια για όλους στην πισίνα όπου οι οβελίες θα ψήνονται με τον παραδοσιακό τρόπο.
>> louishotels.com/en/louis-apostolata-island-resort.html

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close