Cine News

Γούντι Άλεν: Αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία

Όλος ο ρομαντισμός του να δημιουργείς μια ταινία έχει πια χαθεί, είπε μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του 50ού φιλμ του

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2024

Ο Γούντι Άλεν άφησε ξανά αιχμές για την πιθανότητα να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία ταινιών, λέγοντας στη Guardian, ότι «αμφιταλαντεύεται» για το αν θα γυρίσει μία ακόμη ταινία μετά την κυκλοφορία στην Αμερική του «Coup de Chance».

Ο 88χρονος σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν το γαλλόφωνο ερωτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Βαλερί Λεμερσιέ, Νιλς Σνάιντερ, Λου ντε Λαάζ και Μελβίλ Πουπό θα είναι η τελευταία του παραγωγή.

«Αμφιταλαντεύομαι σχετικά με αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να βγω για να μαζέψω χρήματα. Το βρίσκω πολύ ενοχλητικό αυτό. Ωστόσο, αν κάποιος εμφανιστεί και πει ότι θέλουμε να υποστηρίξουμε την ταινία, τότε θα το σκεφτώ σοβαρά. Πιθανότατα δεν θα είχα τη δύναμη να πω όχι, επειδή έχω τόσες πολλές ιδέες. Όλος ο ρομαντισμός του να δημιουργείς μια ταινία έχει χαθεί».

Το «Coup de Chance» είναι η 50ή ταινία του Γούντι Άλεν και προέκυψαν δυσκολίες στη διανομή της για τις αμερικανικές αίθουσες μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2023, όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

Σημειώνεται ότι μετά το #MeToo, ο σκηνοθέτης έχει ουσιαστικά αποκλειστεί από το Χόλυγουντ λόγω των ισχυρισμών για σεξουαλική κακοποίηση της θετής κόρης του, Ντίλαν Φάροου, το 1992.

Ωστόσο σε συνέντευξή της στους New York Times λίγες ημέρες νωρίτερα, η μικρότερη αδελφή του και παραγωγός Λέτι 'Αρονσον αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και σεναριογράφος «εργάζεται πάνω σε ένα νέο σενάριο».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close