Cine News

Ο Κρίστιαν Μπέιλ θα υποδυθεί το τέρας του Φρανκενστάιν

Πρώτες φωτογραφίες από την ταινία της Μάγκι Τζίλενχαλ

Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2024

Η Μάγκι Τζίλενχαλ μοιράστηκε στο Instagram εικόνες από το πρώτο camera test της ταινίας της «The Bride».

Μπορεί να ήταν γνωστό εδώ και μήνες ότι ο Κρίστιαν Μπέιλ, συμπρωταγωνιστής της στο «The Dark Knight» (2008) του Κρίστοφερ Νόλαν θα είναι στη διανομή, ωστόσο ο ρόλος του αποκαλύπτεται τώρα.

Ο Μπέιλ θα ενσαρκώσει το τέρας του Φρανκενστάιν και η υποψήφια για Όσκαρ Τζέσι Μπάκλεϊ, πρωταγωνίστρια στην ταινία της Τζίλενχαλ «Η χαμένη κόρη», θα είναι η Νύφη του τίτλου.

Στο all-star καστ είναι επίσης, η Πενέλοπε Κρουζ, ο σύζυγος της Τζίλενχαλ, ηθοποιός Πίτερ Σάρσγκαρντ και η Ανέτ Μπένινγκ.

Το «The Bride» διαδραματίζεται στο Σικάγο της δεκαετίας του 1930 και αφηγείται μία νέα εκδοχή της εμβληματικής ιστορίας. Η δολοφονημένη νεαρή γυναίκα που υποδύεται η Μπάκλεϊ ζωντανεύει ξανά, αλλά η νέα της ζωή εκπλήσσει τους δημιουργούς της, καθώς λαχταρά τον έρωτα και πυροδοτεί ένα ριζοσπαστικό κοινωνικό κίνημα.

Η ταινία σηματοδοτεί τη δεύτερη σκηνοθεσία της Τζίλενχαλ μετά το «The Lost Daughter», που γυρίστηκε στις Σπέτσες και κυκλοφόρησε από το Netflix το 2021. Η ταινία απέσπασε τρεις υποψηφιότητες στα 94α βραβεία Όσκαρ -Α΄ Γυναικείου Ρόλου (Ολίβια Κόλμαν), Β΄ Γυναικείου Ρόλου (Τζέσι Μπάκλεϊ) και Διασκευασμένου Σεναρίου.

«Η Νύφη» της Γκίλενχαλ δεν είναι η μοναδική ταινία με έμπνευση από τον μύθο του Φρανκενστάιν που αναμένεται.

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο γυρίζει αυτή την περίοδο τον δικό του Φρανκενστάιν, με τον πρωταγωνιστή του «Euphoria» και του «Saltburn» Τζέικομπ Ελόρντι στο ρόλο του τέρατος.

Η ταινία του Ντελ Τόρο υποστηρίζεται από το Netflix και πρωταγωνιστούν οι Όσκαρ Άιζακ, Μία Γκοθ, Λαρς Μίκελσεν, Ντέιβιντ Μπράντλεϊ Κρίστιαν Κόνβερι, Τσαρλς Ντανς και Κρίστοφ Βαλτς.

Το «The Bride» της Τζίλενχαλ θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου 2025.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close