Δημοσιεύτηκε στις 05 Απριλίου 2024
Ήταν το 2021 που το ιταλικό συγκρότημα των Måneskin κατάφερε να καθηλώσει την Ευρώπη με την εμφάνισή τους και τη νίκη τους στον διεθνή διαγωνισμό μουσικής της Eurovision.
Οι θαυμαστές τους στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα για να μπορέσουν να τους απολαύσουν από κοντά, καθώς έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Οι Måneskin, που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι έτοιμοι να χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στο κοινό της χώρας και ίσως αρκετοί θαυμαστές τους από την Κύπρο βρεθούν εκεί.
Πότε θα πάνε στην Ελλάδα
Θα εμφανιστούν στο Ejekt Festival 2024, στις 23 Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ, με τους Ιταλούς rockstars να έρχονται να ερμηνεύσουν live τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Τους γνωρίσαμε στην Eurovision το 2021 και από τότε έχουν κάνει sold out συναυλίες τόσο σε Ευρώπη, όσο και σε Αμερική.
Αυτή τη φορά έρχονται για να χαρίσουν μια συγκλονιστική εμπειρία σε όλους τους θαυμαστές τους στη Ελλάδα, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ανυπομονούσαν να ζήσουν από κοντά μια συναυλία τους.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και οι Måneskin σε περιμένουν για μία μοναδική εμπειρία.
Σχετικά

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ακυρώνει εκτάκτως όλες τις καλοκαιρινές συναυλίες της
Η μακροσκελής ανάρτηση της ερμηνεύτριας

10+2 (υπέροχες) εικόνες από το 2ο Pernera Street Music Festival
9 μουσικά συγκροτήματα στήθηκαν σε διάφορα σημεία του δρόμου παίζοντας μουσική για 2 ώρες με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν παραδοσιακή, λαϊκή, τζαζ, έντεχνη και λάτιν μουσική.

Η Louvana Records ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου EP της Della
5 κομμάτια που κινούνται μέσα σε dark-pop ενορχηστρώσεις και ηλεκτρονικές υφές.

Έρχεται την Κυριακή το 2ο Pernera Street Music Festival
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μουσική σε εννέα διαφορετικές σκηνές που θα στηθούν στη μέση του δρόμου


Eurovision 2026: Στις 8 Αυγούστου η ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης
Επτά αυστριακές πόλεις έχουν υποβάλει αίτηση μέχρι στιγμής

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπασοπούλου και Στέλιος Διονυσίου στη Λευκωσία
Το 𝟯𝟳𝗼 Φεστιβάλ ανακοινώνει την 8η από τις 12 μεγάλες συναυλίες που διοργανώνει για φέτος

Ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου
Μία μεγάλη συναυλία στη Λάρνακα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας με τίλτο "Ήταν να βρεθούμε..."

Ξεκίνησε και επίσημα η αναζήτηση της πόλης για τη Eurovision 2026!
Η Αυστρία ετοιμάζεται για να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για τρίτη φορά

O αγαπημένος φαγκοτίστας του Φεστιβάλ της Γαλλικής Ραδιοφωνίας είναι Ελληνοκύπριος
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 15 Ιουλίου

Eurovision: Η Ισπανία σκέφτεται να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό
Εάν η EBU δεν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, ο ισπανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας RTVE φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης της χώρας από τον διαγωνισμό

Το Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ ανακοίνωσε ακόμα μία συναυλία
Ανακοινώθηκε η 2η από τις 3 Hip Hop συναυλίες του φετινού Φεστιβάλ