Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οι εμβληματικοί χώροι εκδηλώσεων του ξενοδοχείου MAP: Inset και Scale Restaurant

Το Map Hotel σού δίνει την ευκαιρία να διοργανώσεις και τα πιο εντυπωσιακά event

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2024

Το "Map Boutique Hotel" βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας με μια πανέμορφη θέα προς την πλατεία Ελευθερίας και τα τείχη της παλιάς πόλης. Το κτίριο είχε μια συγκεκριμένη ιστορία εφόσον αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της πόλης, εξ ου και τόσο η τοποθεσία όσο και η αναγνωρισιμότητα του κτιρίου το κατέστησαν ως κτίριο ορόσημο στο κέντρο της Λευκωσίας. Πέρα λοιπόν από ξεχωριστή διαμονή, το Map Hotel σού δίνει την ευκαιρία να διοργανώσεις και τα πιο εντυπωσιακά event, υποσχόμενο να σου παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες!

1 (1).jpg

Αίθουσα INSET
Η αίθουσα INSET αποτελεί μια νέα πρόταση και συνάμα μία πολύ καινοτόμο ιδέα στον χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, που μπορεί να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει επαγγελματικές συναντήσεις, εργαστήρια, εταιρικές παρουσιάσεις, συνέδρια, σεμινάρια, κοινωνικές εκδηλώσεις πάρτυ και κάθε τύπου events. Έχει χωρητικότητα 80 ατόμων, εντυπωσιακό σχεδιασμό, καινοτόμες κατασκευαστικές τεχνικές και εξοπλισμό. Διαθέτει ακόμα υψηλή αισθητική, εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα, εύκολη πρόσβαση καθώς βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης με θέα τα ιστορικά Ενετικά Τείχη, σημείο αναφοράς στην ιστορία του νησιού.

Το INSET δεν είναι απλά ένας χώρος, είναι μια καινούργια, μοναδική ιδέα στον τομέα των εκδηλώσεων, προσφέρει άπειρες δυνατότητες και εξατομικευμένες tailor made λύσεις, που προσαρμόζονται στα πλάνα και στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενό της.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και οι υψηλών προδιαγραφών συνεργασίες των ανθρώπων του εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης. Η κουζίνα και το μενού υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου διεθνούς φήμης Σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, βρίσκονται στη κορυφή της γαστρονομικής αριστείας, προσφέροντας μεσογειακές γεύσεις με ιδιαίτερα έντονες ελληνικές πινελιές.

Πληρ. 22444999.

scale.jpg

SCALE Restaurant
O πανέμορφος χώρος του Scale, αλλάζει ύφος για να φιλοξενήσει την κάθε εκδήλωσή σας όπως την έχετε φανταστεί! Για κάθε εκδήλωση που φιλοξενείταιστον χώρο -από την πιο απλή μέχρι και την πιο απαιτητική. Για κάθε εκδήλωση οι άνθρωποι του Scale έχουν λύσεις που θα εντυπωσιάσουν.

Ζήστε τη μοναδική στιγμή της οικογένειά σας, σε έναν παραμυθένιο χώρο για βάφτιση μαζί με τους μικρούς και μεγάλους φίλους σας. Όπως και να έχετε φανταστεί το τέλειο πάρτι, οι παροχές του εν λόγω
εστιατορίου ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Δεν πρόκειται απλά για έναν πανέμορφο χώρο εστιατορίου. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση για την εκδήλωσή σας. Το Scale, χωρητικότητας 120 ατόμων, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει εταιρικές ή άλλες εκδηλώσεις μικρών αλλά και μεγαλύτερων ομάδων.

Εδώ θα ακούσουν τις απαιτήσεις σας και θα δεσμευτούν πως θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της Λευκωσίας με την υπογραφή του διεθνούς φήμης Σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου.
Πληρ. 22444440.

INFO: (22 444999) MAP Hotel, Λεωφ. Στασίνου 15 και Αφροδίτης, Λευκωσία.
Website: maphotel.com.cy
Facebook: Scale Restaurant - MAP Hotel
Instagram: @scale_restaurant

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close