Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Για... glamping στο δάσος: Ένας νέος, υπέροχος προορισμός για διακοπές κάτω από τα αστέρια

Πού βρίσκεται αυτός ο μικρός απομονωμένος παράδεισος;

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2024

Κοιμάσαι μετρώντας τα άστρα. Ανοίγεις τα μάτια σου και ατενίζεις το απέραντο γαλάζιο ή ένα κατάφυτο δάσος. Το θρόισμα των φύλλων και ο ήχος των πουλιών σε συντροφεύουν όλη την την ημέρα δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας, απαραίτητη μετά την έντονη καθημερινότητα του χειμώνα.

dome2.jpg

Και όλα αυτά όχι σε μια απλή σκηνή, αλλά σε έναν διαμορφωμένο χώρο που θυμίζει περισσότερο δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου παρά τις πάλαι ποτέ εναλλακτικές διακοπές του κάμπινγκ. Σε ένα πολυτελές glamping που όμοιό του δύσκολα συναντάς -τουλάχιστον στο νησί μας!

Στο πευκοδάσος του χωριού Βαβατσινιά της επαρχίας Λάρνακας υπάρχει ένας επίγειος, απομονωμένος παράδεισος. Μία σκηνή με όλες τις ανέσεις... σε ένα καταπράσινο τοπίο. Με τα δέντρα να κυκλώνουν το igloo, και όλες τις ανέσεις για άνετη διαμονή, προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.

dome3.webp

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Dome in Nature που προσφέρει την τέλεια απόδραση για ζευγάρια, φίλους ή μικρές οικογένειες που αναζητούν ένα καταφύγιο γεμάτο περιπέτειες.

Όλα ξεκίνησαν με ένα όραμα – τη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου που συνδυάζει άψογα τις σύγχρονες ανέσεις με τη μαγευτική ομορφιά του φυσικού κόσμου. Βάζοντας λοιπόν όλη την ενέργειά τους, οι δημιουργοί του, προσφέρουν στους επισκέπτες ένα οικείο καταφύγιο για να χαλαρώσουν, να επανασυνδεθούν με τη φύση και να κοιτάξουν τα αστέρια κάτω από τον συναρπαστικό νυχτερινό ουρανό.

Άλλωστε το dome (θόλος), είναι μία σκηνή κυκλικής κατασκευής σε σχήμα φούσκας, με διάφανο θόλο που χαρίζει μια άνευ προηγούμενου θέα στον ουρανό!

dome4.webp

All inclusive διαμονή!
Το igloo είναι άνετο και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα, διαθέτοντας δύο φιλόξενα queen-size κρεβάτια, ιδανικά για μια ρομαντική απόδραση ή μια αξέχαστη απόδραση με φίλους ή οικογένεια.

Ακόμα διαθέτει τραπεζαρία, μία μοντέρνα κουζίνα εξοπλισμένη με όλα όσα θα χρειαστείς (ακόμα και πληντύριο ρούχων και στεγνωτήριο!) και ντουλάπες.

Τα κρύα βράδια του χειμώνα θα τα περάσεις δίπλα στο μοντέρνο τζάκι, ενώ το καλοκαίρι θα απολαύσεις τη δροσιά του βουνού ή του air condition, θα κάνεις μπάνιο στο αναζωογονητικό ντους.

dome6.webp

Οι τιμές για διαμονή είναι:
Δευτέρα-Πέμπτη: 230 Euro το βράδυ
Παρασκευή-Κυριακή: 250 ευρώ το βράδυ

Επιπλέον μπορούν να σου εξασφαλίσουν υπηρεσίες μασάζ, ξυλεία για το τζάκι (€10 το βράδυ) αλλά και καθαριότητας (€40), κατόπιν αιτήματος και με έξτρα χρέωση.

Μάθε περισσότερα και κάνε κράτηση στο https://www.domeinnature.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close