Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2024
Κοιμάσαι μετρώντας τα άστρα. Ανοίγεις τα μάτια σου και ατενίζεις το απέραντο γαλάζιο ή ένα κατάφυτο δάσος. Το θρόισμα των φύλλων και ο ήχος των πουλιών σε συντροφεύουν όλη την την ημέρα δημιουργώντας μια αίσθηση ελευθερίας και ηρεμίας, απαραίτητη μετά την έντονη καθημερινότητα του χειμώνα.

Και όλα αυτά όχι σε μια απλή σκηνή, αλλά σε έναν διαμορφωμένο χώρο που θυμίζει περισσότερο δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου παρά τις πάλαι ποτέ εναλλακτικές διακοπές του κάμπινγκ. Σε ένα πολυτελές glamping που όμοιό του δύσκολα συναντάς -τουλάχιστον στο νησί μας!
Στο πευκοδάσος του χωριού Βαβατσινιά της επαρχίας Λάρνακας υπάρχει ένας επίγειος, απομονωμένος παράδεισος. Μία σκηνή με όλες τις ανέσεις... σε ένα καταπράσινο τοπίο. Με τα δέντρα να κυκλώνουν το igloo, και όλες τις ανέσεις για άνετη διαμονή, προσφέρει όλα όσα θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος από ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου.

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο Dome in Nature που προσφέρει την τέλεια απόδραση για ζευγάρια, φίλους ή μικρές οικογένειες που αναζητούν ένα καταφύγιο γεμάτο περιπέτειες.
Όλα ξεκίνησαν με ένα όραμα – τη δημιουργία ενός μοναδικού χώρου που συνδυάζει άψογα τις σύγχρονες ανέσεις με τη μαγευτική ομορφιά του φυσικού κόσμου. Βάζοντας λοιπόν όλη την ενέργειά τους, οι δημιουργοί του, προσφέρουν στους επισκέπτες ένα οικείο καταφύγιο για να χαλαρώσουν, να επανασυνδεθούν με τη φύση και να κοιτάξουν τα αστέρια κάτω από τον συναρπαστικό νυχτερινό ουρανό.
Άλλωστε το dome (θόλος), είναι μία σκηνή κυκλικής κατασκευής σε σχήμα φούσκας, με διάφανο θόλο που χαρίζει μια άνευ προηγούμενου θέα στον ουρανό!

All inclusive διαμονή!
Το igloo είναι άνετο και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα, διαθέτοντας δύο φιλόξενα queen-size κρεβάτια, ιδανικά για μια ρομαντική απόδραση ή μια αξέχαστη απόδραση με φίλους ή οικογένεια.
Ακόμα διαθέτει τραπεζαρία, μία μοντέρνα κουζίνα εξοπλισμένη με όλα όσα θα χρειαστείς (ακόμα και πληντύριο ρούχων και στεγνωτήριο!) και ντουλάπες.
Τα κρύα βράδια του χειμώνα θα τα περάσεις δίπλα στο μοντέρνο τζάκι, ενώ το καλοκαίρι θα απολαύσεις τη δροσιά του βουνού ή του air condition, θα κάνεις μπάνιο στο αναζωογονητικό ντους.

Οι τιμές για διαμονή είναι:
Δευτέρα-Πέμπτη: 230 Euro το βράδυ
Παρασκευή-Κυριακή: 250 ευρώ το βράδυ
Επιπλέον μπορούν να σου εξασφαλίσουν υπηρεσίες μασάζ, ξυλεία για το τζάκι (€10 το βράδυ) αλλά και καθαριότητας (€40), κατόπιν αιτήματος και με έξτρα χρέωση.
Μάθε περισσότερα και κάνε κράτηση στο https://www.domeinnature.com.
Σχετικά
Mε αυτόν τον καιρό θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο βροχών στο πέταγμα του χαρταετού – Αναλυτικά η πρόγνωση
Καθαρά Δευτέρα: Οι δήμοι, τα χωριά και οι κοινότητες που ακυρώνουν τις εκδηλώσεις τους
Κάποιοι λόγω καιρού και άλλοι λόγω των κρουσμάτων αφρώδους πυρετού
Τα 4 νέα ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να ανοίξουν το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο
Πιο κάτω παρουσιάζουμε τα 4 νέα ξενοδοχεία που αναμένουμε το φετινό καλοκαίρι σε Πάφο, Λατσί, Πρωταρά και Αγία Νάπα.
Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα σε Λακατάμια, Λατσιά και Δάλι
Η ανακοίνωση των Δήμων Λακατάμειας, Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου
Πρώτες εικόνες από το νέο (υπέροχο) ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας στη Λευκωσία
Tο νέο Venetian Hotel by Leonardo Boutique, το οποίο αναμένεται να προσθέσει μια διαφορετική, πιο εκλεπτυσμένη πρόταση διαμονής στην πρωτεύουσα
Η πραγματική αξία της Cyta για την Κύπρο
Ο Chief Operating Officer της Cyta, Νίκος Μ. Στυλιανού, μιλά για την αξία που δημιουργεί ο Οργανισμός για την οικονομία, την κοινωνία και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
Αν σκοπεύεις να κάνεις Καθαρά Δευτέρα στην ύπαιθρο, διάβασε αυτό
Η ανακοίνωση για το Τριήμερο Αποκριάς και της αργίας Καθαράς Δευτέρας
Σπουδαία διάκριση για κυπριακή παραλία
Η μοναδική κυπριακή παραλία που ξεχώρισε στην Ευρώπη φέτος