Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024
Καθώς οι εργασίες στο μοναδικό lifestyle προορισμό της κυπριακής πρωτεύουσας, The Landmark Nicosia, προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς, η MHV παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες του νέου spa και των εσωτερικών εγκαταστάσεων ευεξίας του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia, που αναμένεται να επαναλειτουργήσει ως μέλος της Autograph Collection της Marriott.

To interior design του θρυλικού ξενοδοχείου έχει αναλάβει το διεθνώς φημισμένο, ολλανδικό creative studio D/DOCK, σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Ηρακλή Παπαχρίστου. Προσεγγίζοντας με σύγχρονη ματιά την κυπριακή παράδοση και την ιστορική κληρονομιά του ξενοδοχείου, οι νέοι χώροι υπερβαίνουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική, προάγοντας την υγεία και την ολιστική ευεξία και αποτυπώνοντας τον μοναδικό, αυθεντικό και συνάμα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του The Landmark Nicosia, Autograph Collection.
Το σύγχρονο, υψηλής αισθητικής spa θα αποτελεί ένα καταφύγιο χαλάρωσης και φροντίδας, επικεντρωμένο στην παροχή μιας μεγάλης γκάμας θεραπειών από έμπειρους therapists, με επτά δωμάτια θεραπείας, ένα δωμάτιο αποκλειστικά για Thai μασάζ, ένα δωμάτιο χαλάρωσης και wellness centre.

Εδώ, οι γήινοι τόνοι συναντούν τον κρυφό φωτισμό για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα που αποπνέει ηρεμία. Υψηλής ποιότητας υλικά, συνομιλούν με γοητευτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες και μοντέρνα έπιπλα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον μίνιμαλ πολυτέλειας.
Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις fitness και wellness συμπληρώνονται από μία εσωτερική πισίνα 75 τ.μ., το Juice bar, τα 250 τ.μ. του πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου και την αίθουσα Yoga, Pilates που θα είναι στη διάθεση όσων αναζητούν τόνωση και εκγύμναση. Η παρακείμενη ζώνη wellness περιλαμβάνει σάουνα, steam bath, δωμάτιο με cold tub, σιντριβάνι πάγου, experience showers και χώρο χαλάρωσης.

Και εδώ, η μοντέρνα σχεδίαση και τα υλικά υψηλής ποιότητας, από τον ασβεστόλιθο και το μαύρο μάρμαρο έως τα πλακάκια με εφέ δαντέλας και τα ξύλινα πάνελ, συνεργάζονται αρμονικά για να συνθέσουν έναν θελκτικό χώρο, που υπηρετεί ιδανικά και δυναμικά τις ανάγκες fitness και wellness των επισκεπτών.
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection θα διαθέτει, επίσης, εξωτερικές πισίνες και γήπεδα τένις, padel, signature pool bar, φημισμένα εστιατόρια και high-end καταστήματα με designer brands, προσφέροντας στους κατοίκους της Λευκωσίας και στους επισκέπτες της πόλης έναν ολοκληρωμένο προορισμό ευεξίας, ευζωίας και πολυτελούς lifestyle για κάθε εποχή.
Σχετικά
Ελληνικό νησί στους «επαναπομείναντες καλοκαιρινούς παραδείσους»: Συνδυασμός χαλάρωσης και εμπειρίας
Το νησί ξεχωρίζει για τα γαλαζοπράσινα νερά, τις ανεξερεύνητες παραλίες, τα γραφικά μονοπάτια και τον αργό, ανθρώπινο ρυθμό ζωής
Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς ανακοινώνει το φινάλε της σειράς με φωτογραφίες από την Ελλάδα
Από το «bonjour» στο «au revoir» - Το βίντεο με την «Έμιλι Κούπερ» και το μήνυμα στους φαν της σειράς
Το Minthis παρουσιάζει τις (εντυπωσιακές) Ezousa Suites
Μια νέα προσέγγιση στη σύγχρονη πολυτελή φιλοξενία
Νέο ντοκιμαντέρ του Netflix επανεξετάζει τη δίκη του Μάικλ Τζάκσον 20 χρόνια μετά την αθώωσή του
Το Netflix επιστρέφει σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες και πολυσυζητημένες υποθέσεις στην ιστορία της pop κουλτούρας με το νέο ντοκιμαντέρ «Michael Jackson: The Verdict», που κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου.
10 ελληνικά νησιά για διακοπές χωρίς πρόγραμμα
Περιήγηση σε δέκα όμορφα ελληνικά νησιά για ξέγνοιαστες και ήσυχες διακοπές.
“Κάθε Πεταλιά και Μια Ευχή”: Μεγάλη Επιτυχία για την 10η Ποδηλασία Αγάπης 2026 του Ιδρύματος Πάνος Ευριπίδου
Oι οι συμμετέχοντες ποδηλάτησαν συμβολικά για κάθε πρόωρο βρέφος που δίνει τη δική του μάχη στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, με την ευχή να επιστρέψει σύντομα και υγιές στο σπίτι του
Εγκαινιάζεται το νέο Σημείο Θέας της Κυπερούντας
Ένα νέο τοπόσημο αφιερωμένο στην ομορφιά και την ταυτότητα της ορεινής κοινότητας ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 31 Μαΐου
«Protaras Riviera»: Η εικόνα ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού του νησιού μας
Παρουσιάστηκε η νέα αναπτυξιακή τουριστική στρατηγική του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας: «Protaras Riviera»
Οι 15 καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι
Η περίοδος των διακοπών πλησιάζει και αναρωτιόμαστε για πού θα το βάλουμε φέτος
Τι είναι το μπλε φεγγάρι και πότε θα δούμε το επόμενο;
Και η πανσέληνος που θα δούμε στις 31 Μαΐου 2026 θα είναι ένα τέτοιο, μηνιαίο μπλε φεγγάρι.