Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ζήσαμε μια μοναδική και luxurious εμπειρία διαμονής στο Louis Ivi Mare

Διήμερη απόδραση στο υπέροχο adults only ξενοδοχείο, που συγκαταλέγεται στην Elegant Collection by Louis Hotels και συνδυάζει τη χαλάρωση, την ηρεμία και τις γαστρονομικές απολαύσεις σε ίσες δόσεις

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2024

Παρόλο που τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής, υπάρχουν στιγμές που οι “μεγάλοι” θέλουν το δικό τους χρόνο και τις δικές τους ευκαιρίες ανάπαυλας και ξεκούρασης. Άλλωστε το θέμα των διακοπών είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση και ο καθένας κάνει τις δικές του επιλογές προκειμένου να γεμίσει τις… μπαταρίες του. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν ξενοδοχεία που είναι μόνο για ενήλικες και προσφέρουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να επιλέξει να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον χωρίς παιδιά.

Ένας τέτοιος θησαυρός είναι και το πεντάστερο ξενοδοχείο, μέλος της elegant συλλογής της Louis Hotels, The Ivi Mare στην Πάφο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για ενήλικες, το οποίο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, και μπορεί να φιλοξενήσει τόσο εκείνους που θέλουν να ζήσουν luxurious στιγμές αναψυχής για λίγες ημέρες όσο και εκείνους που επιζητούν την απομόνωση, τη χαλάρωση και την ηρεμία.

Ένα ξενοδοχείο που με κύριο γνώμονα την υψηλή αισθητική και τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες διαμονής στην καρδιά της Κάτω Πάφου.

IMG-20240225-WA0003.jpg


Our experience...
Μία μέρα ήταν αρκετή, για να "απομονωθώ" και να νιώσω την ηρεμία και τη χαλάρωση, απολαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες και άψογη φιλοξενία. Και φυσικά για να ζήσω μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής. Από τα 148 υπέροχα δωμάτια, που απαρτίζουν το ξενοδοχείο, δεν μπόρεσα με τίποτα να αντισταθώ σε εκείνο με τον αριθμό 303, ένα Superior Room with Sea View. Πρόκειται για ένα κομψό και εκλεπτυσμένο δωμάτιο -όπως όλα άλλωστε- με ένα μπαλκόνι που απολαμβάνει τη μοναδική θέα τόσο της πισίνας όσο και της θάλασσας. Ευρύχωρο, άνετο, πεντακάθαρο.... δεν άργησε να με πείσει.

Κάτι ακόμη που με κέρδισε όμως ήταν και η προσεγμένη και luxurious διακόσμησή του, που κινείται στους τόνους του μπλε και του λευκού, ενώ οι -αγαπημένες μου- μαρμάρινες επιφάνειες στο μπάνιο προσδίδουν μια αριστοκρατική διάθεση. Από την άλλη, το πάτωμα σε χρώμα ξύλου και τα έπιπλα σε φυσικούς χρωματισμούς, δημιουργούν εικόνα υψηλής αισθητικής και γαλήνια ατμόσφαιρα, δίνοντας ένα άρτιο διακοσμητικό αποτέλεσμα.

louis3.jpg

Δεν άργησα να νιώσω κυριολεκτικά σαν στο σπίτι μου. Δε μου άφησαν, φυσικά, και άλλη επιλογή οι παροχές του δωματίου, που μου προσέφεραν τα πάντα. Μία παγωμένη σαμπάνια, γλυκά, ολόφρεσκα φρούτα, μια μηχανή espresso, για να απολαύσω τον πρωινό μου καφέ, εκπληκτικές γεύσεις από τσάι, για να χαλαρώσω το βράδυ. Plus, μία smart TV, για να δω τα αγαπημένα μου τηλεοπτικά προγράμματα ή να παρακολουθήσω μια σειρά.

Φυσικά, δε γίνεται να μην αναφερθούμε και στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου... που όλα "συνωμοτούν" για να περάσεις τις πιο όμορφες ημέρες σου στην πόλη της Πάφου. Το Louis Ivi Mare εξάλλου, διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό χώρο με elegant αισθητική, τον οποίο αντικρίζει ο επισκέπτης από τον χώρο υποδοχής. Έναν χώρο με μίνιμαλ πολυτελή στοιχεία που κινείται στις αποχρώσεις του λευκού, του βαθύ πράσινου και του χρυσού.

IMG-20240225-WA0008.jpg

Περπατήσαμε όμως και στους εξωτερικούς του χώρους, με τους καταπράσινους κήπους, και τις ιδιαίτερες ομπρέλες, απολαύσαμε τον ήλιο, καθίσαμε για καφέ στη μαγευτική του βεράντα, ατενίζοντας τη μοναδική θέα, θαυμάσαμε τις υπέροχες πισίνες του -κρίμα που ο καιρός δεν μας επέτρεψε και μία βουτιά-, και βιώσαμε την άψογη φιλοξενία που χαρακτηρίζει όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου! Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση μόλις 50m από το ξενοδοχείο, υπάρχει πρόσβαση σε μία υπέροχη παραλία η οποία έχει τη μορφή ενός μικρού κολπίσκου -και την οποία επίσης αξίζει να ανακαλύψεις!

IMG-20240225-WA0010.jpg

Όσο δε για το πολυτελές spa του, αυτό αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό καταφύγιο γαλήνης και χαλάρωσης που αποπνέει ζεστασιά. Σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο χώρο που περιλαμβάνει σάουνα, ατμόλουτρο, και γυμναστήριο αλλά και μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, θα απολαύσεις πραγματικά υπέροχες στιγμές!

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες ευεξίας. Πιο συγκεκριμένα, θελήσαμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας μασάζ. Μάλιστα από το πλούσιο "μενού" του επιλέξαμε το "Cretan Massage", ένα βαθύ μασάζ που συνδυάζει το κρητικό ελαιόλαδο με τη ρακί και τα εκχυλίσματα πορτοκαλιού. Μέσα από ειδικές τεχνικές, στόχος είναι να νιώσεις αναζωογόνηση και ισορροπία πνεύματος και σώματος, κάτι που είχαμε πολύ ανάγκη!

IMG-20240224-WA0017.jpg

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην υποκύψουμε και στο καλό φαγητό! Όντας λάτρεις των εξωτικών γεύσεων, αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το εστιατόριο Fiki japanese fusion, όπου μας περίμενε ένα θείκό asian fusion δείπνο, σε μία γαλήνια ατμόσφαιρα! Επιλέγοντας από το set menu, δοκιμάσαμε πιάτα όπως η θαϊλανδέζικη σούπα, ιαπωνικά spring rolls, τα Jungle rolls με τόνο και σολομό, ενώ για κυρίως επιλέξαμε το Vietnam Curry Chichen αλλά και το Beef Bulgogi, με λαχανικά. Όλα ομολογουμένως ήταν πλούσια σε γεύση και καλοφτιαγμένα, καταφέρνοντας να μας ταξιδέψουν γαστρονομικά σε όλο τον κόσμο!

Όσο δε για το πρωινό, αυτό σερβίρεται στο εστιατόριο Palettes, είναι πλούσιο, ολόφρεσκο και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία, είτε ακολουθείς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, είτε είσαι λάτρης των παραδοσιακών προϊόντων, είτε θέλεις για παράδειγμα ένα πλούσιο English breakfast!

To μόνο σίγουρο είναι ότι κατά τη διαμονή σου θα λατρέψεις τόσο το δωμάτιο σου, όσο και τους αμέτρητους κοινόχρηστους χώρους που θα σου εξασφαλίσουν ήρεμες διακοπές, μακριά από όλα όσα σε κουράζουν.

ΙΝFO: Λεωφόρος Θεάς Αφροδίτης 12, Κάτω Πάφος, τηλ.: 26913555.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close