Πάμε Ταξίδι

Ποια θέση στο αεροπλάνο πρέπει να αποφεύγετε πάντα

Αεροσυνοδοί αποκάλυψαν μερικές συμβουλές για τους ταξιδιώτες.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαρτίου 2024

Η θέση που θα επιλέξεις στο αεροπλάνο ώστε να ταξιδέψεις ευχάριστα είναι περισσότερο σημαντική απ΄όσο νομίζεις. Αν και πολλοί θεωρούν ότι η μέση σειρά του αεροπλάνου είναι η καλύτερη επιλογή – πιο μακριά από τις τουαλέτες – στην πραγματικότητα αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα εξυπηρετηθείτε τελευταίοι.

Οι αεροσυνοδοί μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Atlantic, η TUI, η EasyJet και η British Airways, μοιράστηκαν τις κορυφαίες ταξιδιωτικές συμβουλές και τα κόλπα τους – συμπεριλαμβανομένου του πώς να διασφαλίσετε ότι δεν θα περιμένετε πολύ για το τσάι ή το γεύμα σας στο αεροπλάνο.

Η θέση που πρέπει να αποφεύγετε
Το πλήρωμα αποκάλυψε ότι η σειρά 11 πρέπει να αποφεύγεται από τους ταξιδιώτες, καθώς είναι συνήθως η μεσαία σειρά του αεροπλάνου και οι αεροσυνοδοί σερβίρουν από πίσω προς τα εμπρός και συναντιούνται στη μέση.

Η Tara, αεροσυνοδός σε πτήσεις μικρών αποστάσεων για την TUI, δήλωσε στη Velloy: «Εάν σκοπεύετε να πάρετε ποτό ή σνακ από το μπαρ σε μια πτήση μικρών και μεσαίων αποστάσεων, τότε το να κάθεστε προς τα εμπρός ή προς τα πίσω είναι ο καλύτερος τρόπος».

Ένα άλλο μέλος του πληρώματος πρόσθεσε ότι το να βρίσκεστε στη μέση σημαίνει επίσης ότι βγαίνετε τελευταίοι από το αεροπλάνο, καθώς αποβιβάζεστε από το μπροστινό και το πίσω μέρος.

«Οι θέσεις 11A και 11F συγκεκριμένα είναι απαγορευτικές, καθώς είναι πιο πιθανό να κάθεστε στο παράθυρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να αποβιβαστείτε μόλις φτάσετε στον προορισμό σας», πρόσθεσε η Tara.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close