10 May 2014
Nightlife & Music

Επιστρέφει το Open-air Music Festival...

Το διαπολιτισμικό φεστιβάλ μουσικής το οποίο αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών, επιστρέφει με την ελπίδα να χαρίσει αισιοδοξία

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2014

Το Σπίτι της Συνεργασίας, ο καρπός της σκληρής δουλειάς ενός δυναμικού κομματιού της κοινωνίας των πολιτών και ειδικότερα του διακοινοτικού μη κυβερνητικού Ομίλου Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας, που είναι θεμελιωμένο στην αφοσίωσή του στην ιδέα της ειρηνικής συνύπαρξης Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια λειτουργίας, αποδεικνύοντας εμπράκτως, ότι, πέρα και εναντία από τις κυρίαρχες φωνές, υπάρχει και ο άλλος δρόμος, αυτός της συνεργασίας.

Με σαφή προσανατολισμό το μετασχηματισμό της περιοχής που για δεκαετίες είναι γνωστή με το όνομα “Νεκρή Ζώνη”, σε “Ζώνη Συνεργασίας”, το Σπίτι της Συνεργασίας αναπτύσσει μια πολυδιάστατη δράση με άξονα ένα νέο διαπολιτισμικό δημόσιο χώρο. Γι' αυτό και με την ευκαιρία και της συμπλήρωσης τριών χρόνων διοργανώνει ένα διαπολιτισμικό μουσικό φεστιβάλ.

Το open-aır Music Festival,  το οποίο στηρίζουν αριθμός οργανωμένων συνόλων και άτυπων ομάδων της κοινωνίας των πολιτών, φιλοξενεί συγκροτήματα, μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες από το χώρο της εναλλακτικής μουσικής σκηνής καθώς και μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις.

Οι Φίλοι της εναλλακτικής μουσικής σκηνής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στη Μεσαιωνική Τάφρο διπλά στο Ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας, εντός της ελεγχόμενης από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχής, μουσική, ποτό, φαγητό αλλά και την ενοποιό δύναμη της μουσικής.

Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει γνωστούς και νέους αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα που θα δώσουν παλμό σε μια  γνώριμη και συνάμα διαφορετική νύκτα. Συγκεκριμένα τα συγκροτήματα που θα εμφανιστούν είναι: Grup BARiA, Funkystraat, Drum Class of DMC Tamassos, Caravan Blue, The Amalgamation Project, Street Musicians και The Low Spark θα παίξουν σε ρυθμούς jazz, oriental, folklore, reggae και ethnic jazz.

 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου, από τις 17.00 μέχρι τις 22.30, στο χώρο της τάφρου παρά το Ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας, εντός της ελεγχόμενης από τα Ηνωμένα Έθνη περιοχής. Είσοδος Ελεύθερη. Στο χώρο του φεστιβάλ θα πωλείται ποτό και φαγητό. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22445740 & στο Facebook: Home for Cooperation.

Ώρα: 16.30-17.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνο 22445740.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close