News

«House of the Dragon» με 2 τρέιλερ για τη 2η σεζόν: Ο εμφύλιος των Targaryen

Ο Χορός των Δράκων αρχίζει. Πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου, στο HBO.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαρτίου 2024

Το «House of the Dragon» καλεί το κοινό στη δεύτερη σεζόν να διαλέξει πλευρά: με τη μαύρη φατρία της Rhaenyra ή με την πράσινη ομάδα της Alicent;

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα δύο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου. Το ένα επικεντρώνεται στη Rhaenrya, τον πρίγκιπα Daemon και τις δυνάμεις τους στο Dragonstone και το άλλο στην ομάδα του King’s Landing της Alicent, τον πατέρα της Otto και τα παιδιά της, βασιλιά Aegon και πρίγκιπα Aemond.

Η δεύτερη σεζόν του «House of the Dragon», που εκκινεί την αφήγηση 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones», σηματοδοτεί την έναρξη του Χορού των Δράκων, του εμφυλίου πολέμου των Ταργκάριεν.

Στο φινάλε της πρώτης σεζόν, όπου ο Aemond δολοφονεί τον γιο της Rhaenyra, Lucerys και τον δράκο του, ο πόλεμος στο Westeros είναι αναπόφευκτος. Οι μαύροι και οι πράσινοι συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους, τους δράκους και τους νέους συμμάχους τους για να αναμετρηθούν σε μια σκληρή μάχη μέχρι θανάτου.

Στο King’s Landing, ο νεαρός βασιλιάς Aegon επιμένει ακόμη περισσότερο στη διεκδίκηση του Σιδερένιου Θρόνου, τον οποίο η ετεροθαλής αδελφή του Rhaenyra θεωρεί ότι είναι νόμιμη κληρονομιά της από τον εκλιπόντα πατέρα τους. Τα τρέιλερ προϊδεάζουν επίσης για την επιστροφή στο Winterfell, το χιονισμένο σπίτι των Starks, το οποίο στο πρίκουελ διαφεντεύει ο Cregan Stark.

Το fantasy drama βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood» (2018) -στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis- που αφηγείται την ιστορία του Οίκου Targaryen.

Η πρώτη σεζόν ακολούθησε την πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen (στον ρόλο η Έμμα Ντ’Άρσι) στον αγώνα της να ανακηρυχθεί η εκλεκτή διάδοχος του βασιλιά Viserys I (Πάντι Κόνσινταϊν) και την προετοιμασία για τον πόλεμο διαδοχής μεταξύ των Targaryen.

Στο καστ επιστρέφουν οι Ματ Σμιθ (Daemon Targaryen), Ολίβια Κουκ (Alicent Hightower), Έμμα Ντ’ Άρσι (Rhaenyra Targaryen), Ιβ Μπεστ (Rhaena Targaryen), Στιβ Τουσέντ (Corlys Velaryon), Φαμπιέν Φράνκελ (Criston Cole), Γιούαν Μίτσελ (Aemond Targaryen), Τομ Γκλιν-Κάρνεϊ (Aegon Targaryen), Σονάγια Μιζούνο και Ρις Ίφανς (Otto Hightower), καθώς και οι Χάρι Κολέτ, Μπέθανι Αντόνια, Φίμπι Κάμπελ, Τζέφερσον Χολ και Μάθιου Νίνταμ, ενώ στις νέες αφίξεις του δεύτερου κύκλου είναι οι Κλίντον Λίμπερτι (Addam of Hull), Τζέιμι Κένα (Ser Alfred Broome), Κίραν Μπιου (Hugh Hammer), Τομ Μπένετ (Ulf), Τομ Τέιλορ (Lord Cregan Stark) και Βίνσεντ Ρίγκαν (Ser Rickard Thorne).

Την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου παρακολούθησαν 10 εκατ. τηλεθεατές, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη τηλεθέαση πρεμιέρας στην ιστορία του δικτύου. Τα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου προβλήθηκαν από τις 21 Αυγούστου έως τις 23 Οκτωβρίου 2022.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close