Cine News

«Atlas»: Κυκλοφόρησε το πρώτo trailer της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ

Η νέα ταινία κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου στο Netflix

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2024

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer της ταινίας «Atlas», στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ.

Η διάσημη Λατίνα τραγουδίστρια στην νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας του Netflix που θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου, έχει αναλάβει να σώσει την ανθρωπότητα και όπως διακρίνεται και στο trailer, πρώτη φορά την βλέπουμε σε δράση. Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται την Atlas Shepherd, μια πανέξυπνη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ταινίας.

«Συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ, με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Αλλά όταν τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του Netflix.

Υπενθυμίζεται πως η περσινή επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ «The Mother», βρίσκεται στην όγδοη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες ταινίες στο Netflix. Τη σκηνοθεσία στην ταινία «Atlas» υπογράφει ο Μπραντ Πέιτον, ενώ εκτός από την διάσημη ηθοποιό και τραγουδίστρια στο καστ συμμετέχουν, οι Σιμού Λιού, Στέρλινγκ Κ. Μπράουν, Γκρεγκ Τζέιμς Κόχαν, Λάνα Παρίλα και Μαρκ Στρονγκ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close