Music News

Eurovision 2024: Ανοδική πορεία για την Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι

Ανεβαίνει σταθερά τόσο στα στοιχήματα όσο και στις προτιμήσεις του κοινού

Δημοσιεύτηκε στις 14 Μαρτίου 2024

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει από τη στιγμή την οποία σε Ελλάδα και Ευρώπη ακούστηκε για πρώτη φορά η Ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2024, το "ZARI" με την Μαρίνα Σάττι.

Η "καλή ημέρα φάνηκε από το πρωί", καθώς οι προβολές του επίσημου video clip - το οποίο εντός των συνόρων συζητήθηκε εντόνως, όπως και το ίδιο το τραγούδι - στο Youtube ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 48 ώρες! Το τραγούδι μπήκε στα music trends - εκτός από Ελλάδα και Κύπρο που ήταν στο #1 - σε πάνω από 10 χώρες, και παγκοσμίως, ενώ στο Spotify ανέβηκε στην κορυφή στην Ελλάδα και έγινε το hot hit της πλατφόρμας.

Αυτο, όμως που συμβαίνει το τελευταίο 24ωρο δεν έχει προηγούμενο για ελληνική συμμετοχή... Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, το video - το οποίο σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel - έχει ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια προβολές στο Youtube και συνεχίζει και είναι #1 στα ανερχόμενα, και παραμένει στο #1 στο Spotify έχοντας φτάσει τα 749,795 streams συνολικά!

Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι η άνοδος της Ελληνικής συμμετοχής στα στοιχήματα! Με βάση το oddschecker, από την 13η θέση στην οποία βρέθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του τραγουδιού, το "ZARI" σκαρφάλωσε στην 9η θέση μέσα σε ένα μόλις 24ωρο! Σε ορισμένες μάλιστα στοιχηματικές εταιρείες, βρίσκεται μέχρι και την 3η θέση, πέφτοντας κι άλλο η απόδοσή του για νίκη.

Ενδεικτικό επίσης της απήχησης που έχει το "ZARI" στους fans είναι και η άνοδος την οποία έχει και στην άτυπη ψηφοφορία μέσω του Eurovision Scorebaord app, στην οποία έχει ανέβει από την 9η στην 5η θέση αυτή τη στιγμή, ενώ στην ψηφοφορία του escstats.com η οποία ακόμα είναι σε εξέλιξη εμφανίζει την μεγαλύτερη άνοδο από κάθε άλλη νέα συμμετοχή και είναι προς το παρόν στην 11η θέση.

Οι αντιδράσεις των ξένων fans στην Ελληνική συμμετοχή εξακολουθούν και είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία θετικές, ενώ το "ZARI" στο tiktok έχει γίνει viral με συνεχή video από τους χρήστες του!

Έχοντας μόνο να ανακοινωθεί η συμμετοχή μιας χώρας, του Αζερμπαϊτζάν, αποκρυσταλλώνεται πλέον η προτίμηση του κοινού, με βάση το τραγούδι κάθε χώρας. Ωστόσο, ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι την σκηνή του Μάλμε, στην οποία η χώρα μας με την Μαρίνα Σάττι θα εμφανισθούν την Τρίτη 7 Μαϊου στον Α' Ημιτελικό. Όλο αυτό το διάστημα θα υπάρξει η προώθηση κάθε συμμετοχής, κάποιες θα δούμε και σε νέες version, και ορισμένες θα λάβουν μέρος και σε pre-parties τα οποία επηρεάζουν ως ένα βαθμό τους fans πριν δουν τα τραγούδια επί σκηνής.

Όλα, φυσικά, θα κριθούν σε αυτό το τρίλεπτο, της σκηνικής εμφάνισης, για την οποία προετοιμάζονται εντατικά η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της, καθώς και η Ελληνική αποστολή στην ΕΡΤ, η οποία έχει καταθέσει ήδη τις τεχνικές λεπτομέρειές της κατά την καθιερωμένη συνάντηση των Αρχηγών των εθνικών αποστολών στο Μάλμε.

Υπενθυμίζουμε ότι την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και την χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Grammy χορογράφος Mecnun Giasar (Majnoon), ο οποίος έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Madonna, η Rosalia, οι BTS, η Loreen κ.α.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close