Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2024
Αραιή σκόνη παρατηρείται στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά σε δυτικές περιοχές θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ασθενής βροχή στα βορειοδυτικά παράλια.
Ασθενής χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει από αύριο.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα παντού νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αλλά σε δυτικές περιοχές θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη ασθενής βροχή στα βορειοδυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αργότερα στα δυτικά και στα βόρεια θα καταστεί τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά οι νεφώσεις τοπικά θα αυξηθούν και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε ανατολικές περιοχές, ενώ το βράδυ, ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά. Την Παρασκευή, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αρχικά στο δυτικά και σταδιακά στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα ανατολικά.
Η θερμοκρασία μέχρι την Παρασκευή θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ωστόσο το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Σχετικά
Το Cap St Georges Hotel & Resort στα Booking.com Click. EMEA 2026 Partner Spotlight Awards
Η κορυφαία αυτή αναγνώριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο του Click. EMEA 2026, της αποκλειστικής ετήσιας συνόδου συνεργατών της Booking.com
«Φεγγάρι της Φράουλας»: Πότε θα λάμψει η πανσέληνος του Ιουνίου, η 1η του καλοκαιριού
«Strawbery Moon»: Το φεγγάρι της φράουλας, το πρώτο φεγγάρι του καλοκαιριού θα λάμψει στον ουρανό σε λίγες ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις σε 13 υπέροχους προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €17.99
Ετοιμάσου για καλοκαιρινή απόδραση, σε οικονομικές τιμές
Ακόμη δύο βιβλιοθήκες-βάρκες έπιασαν θέση στις παραλίες του Πρωταρά
Εγκατάσταση ακόμη δύο δανειστικών βιβλιοθηκών στις παραλίες Αγίας Τριάδας και Κάππαρη.
Στον Κάππαρη θα βρεις ένα μοναδικό σημείο φωτογράφισης, με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα
Το Instagram Spot του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας στην περιοχή του Κάππαρη αναδεικνύει την παραλιακή ζώνη
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου σήμερα και η «πρεμιέρα» του καλοκαιριού
Το θερινό ηλιοστάσιο μάς προσφέρει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια φωτός μέρα για ολόκληρο το έτος, η οποία υπολογίζεται στις 15 ώρες
Με τη νέα εφαρμογή, θα ελέγχεις τον καιρό, τη θάλασσα και την κίνηση στις παραλίες πριν φύγεις από το σπίτι
Live εικόνα και καιρικές συνθήκες από τις παραλίες του Πρωταρά
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Καλοκαίρι στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να είσαι εδώ, κάθε μέρα.
AMARA: 7 Χρόνια Αριστείας και Διαχρονικής Φιλοξενίας
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το AMARA καθιερώθηκε ως ένας ξεχωριστός προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας
Η Coral Cyprus και τα πρατήρια Shell παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια των Shell V-Power & Shell GO+ με μεγάλο έπαθλο 3 Jeep® Avenger
Η νέα καμπάνια συνδέει τα καύσιμα τελευταίας γενιάς Shell V-Power με την εφαρμογή Shell GO+ και ολοκληρώνεται με διαγωνιστικές δοκιμασίες δεξιότητας για την ανάδειξη τριών νικητών