Τα καλύτερα της Κύπρου , Συναυλίες & Events

5 διεθνούς φήμης καλλιτέχνες έρχονται φέτος στην Κύπρο

Η Κύπρος γίνεται ο σταθμός των περιοδειών τους ανά τον κόσμο

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2024

H Κύπρος υποδέχεται πέντε διεθνούς φήμης καλλιτέχνες από τον χώρο της όπερας και της μουσικής το επόμενο διάστημα που έβαλαν την Κύπρο ως ένας από τους σταθμούς των μεγάλων τους περιοδειών ανά τον κόσμο.

massimo2_yosYWrs.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Massimo Giordano
Tην Τετάρτη, 6 Μαρτίου στη Λεμεσό, και το Σάββατο, 9 Μαρτίου στην Πάφο, ο αστέρας της ιταλικής όπερας, ο Massimo Giordano, θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει τις πιο διάσημες επιτυχίες των παγκόσμιων κλασικών: "NESSUN DORMA", "E LUCEVAN LE STELLE", "UNA FURTIVA LAGRIMA", ιταλικά και ναπολιτάνικα τραγούδια "O SOLE MIO", "MAMMA", καθώς και αποσπάσματα από τις οπερέτες "Η ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΗΡΑ" και "ΣΙΛΒΑ". Θα απολαύσετε απίστευτη ευχαρίστηση ακούγοντας αυτά τα έργα σε μαγευτική εκτέλεση από τον Massimo Giordano. Ο MASSIMO GIORDANO είναι ένας Ιταλός τενόρος που εμφανίζεται στα κορυφαία θέατρα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Εθνικής Όπερας του Παρισιού, της Γερμανικής Όπερας του Βερολίνου, της Μετροπολιτικής Όπερας, της Λα Σκάλα και άλλων. Στο πιάνο αυτό το βράδυ θα είναι ένας αληθινός ειδήμονας, ο κορυφαίος πιανίστας της Λα Σκάλα - Nelson Calzi. Ειδική καλεσμένη, η κρυστάλλινη σοπράνο - Ester Kandinova, που θα στολίσει το βράδυ με ρομαντικές άριες, αποσπάσματα από οπερέτες, και ανοιξιάτικα ντουέτα με τον Massimo.
>> Σάββατο, 9 Μαρτίου, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου. Εισιτήρια: SoldOutTickets

belgium-2020-hooverphonic-3.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Hooverphonic
Οι Hooverphonic έρχονται στο Monte Caputo στην Λεμεσό την Παρασκευή 10 Μαΐου για μια μοναδική συναυλία. Οι Hooverphonic, χωρίς αμφιβολία, αποτελούν μία από τις πιο επιτυχημένες βελγικές pop μπάντες των τελευταίων χρόνων. Το μουσικό τους ταξίδι ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’90, με ρίζες στην pop μουσική κι κεφάτους ήχους που θύμιζαν έντονα party. Παρόλο που αρχικά κατηγοριοποιήθηκαν ως μπάντα trip hop, γρήγορα ξεχώρισαν κι επέκτειναν τον ήχο τους σε σημείο που πλέον δεν μπορούσε να τους περιγράψει ένα μόνο μουσικό είδος. Ταξιδεύουν ανάμεσα στην alternative rock, την electro-pop κι την trip-hop καταφέρνοντας πάντα να συγκινήσουν το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα αρχικά ονομάστηκε Hoover, αλλά αργότερα άλλαξε το όνομά του σε Hooverphonic καθώς ανακάλυψε ότι κι άλλα μουσικά γκρουπ χρησιμοποιούσαν ήδη την συγκεκριμένη επωνυμία, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγονταν οποιαδήποτε νομικά ζητήματα με την γνωστή εταιρεία ηλεκτρικής σκούπας Hoover.
>> Παρασκευή 10 Μαΐου, Monte Caputo, 20.30, Λεμεσός. Προπώληση: Soldoutticketbox

imany-colisee-theatre-de-roubaixjpg.jpg

Imany
ΙΜΑΝΥ και Voodoo Cello, ένας συγκλονιστικός διάλογος ανάμεσα σε μία μοναδική φωνή και οκτώ τσελίστες, ένα μαγικό ταξίδι από το σκοτάδι στο φως με οδηγό την αρχέγονη θηλυκή ενέργεια. Για το Voodoo Cello, η Γαλλίδα soul ντίβα διασκευάζει ανεπανάληπτα από Madonna, Ed Sheeran και Elton John μέχρι Bonnie Tyler και Hozier. Το αποτέλεσμα είναι ένας ήχος που ακούγεται αυθόρμητος και ακατέργαστος χωρίς να είναι σκληρός, κρυστάλλινος χωρίς να είναι επιτηδευμένος. Με έναν εντελώς δικό της τρόπο, η ΙΜΑΝΥ βρίσκει τη φλέβα του ήχου που μας αγγίζει και μας εκπλήσσει, μας κάνει να αφεθούμε και να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε ή να ονειρευτούμε.
>> Παρασκευή 15 Ioυλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός. Εισιτήρια: ticketmaster

Apple-Music-Live-Ed-Sheeran-with-guitar_big.jpg.slideshow-large_2x.jpg

Ed Sheeran
Ο Ed Sheeran προσθέτει νέες ημερομηνίες και χώρες στην παγκόσμια περιοδεία του MATHEMATICS TOUR '+ - = ÷ x'. Η Κύπρος είναι ανάμεσα στους σταθμούς αυτής της παγκόσμιας περιοδείας με δύο μοναδικές συναυλίες στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2024, στην Μαρίνα Λάρνακας. Όσο αφορά την υπόλοιπη περιοδεία, η τελευταία φορά που επισκέφθηκε την Ασία ο Ed Sheeran ήταν το 2019, ενώ την Μέση Ανατολή το 2017. Μετά τις εμφανίσεις του σε Ασία και Μέση Ανατολή, η περιοδεία θα μεταφερθεί στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση έρχεται αμέσως μετά το ρεκόρ προσέλευσης στην περιοδεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο Ed κατέρριψε όλα τα ρεκόρ προσέλευσης θεατών, συμπεριλαμβανομένων του SoFi Stadium του Λος Άντζελες και του MetLife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ, όπου κατάφερε να εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη προσέλευση σε συναυλία σε μία μόνο ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φέτος, ο Sheeran κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ, το '-ʼ (Subtract) και το Autumn Variations, τα οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Κυκλοφόρησαν με εγκωμιαστικά σχόλια τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα, με τον Sheeran να συνεργάζεται με τον Aaron Dessner των The National στα δύο αυτά άλμπουμ. Η Κύπρος θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον παγκόσμιο καλλιτέχνη για δύο μεγάλες συναυλίες.
>> Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, Μαρίνα Λάρνακας. Εισιτήρια: ticketmaster

IlDivo_Album-111623-tout-fa87b397db364871ab4e2cd371ac4c56.jpg

Il Divo
Οι IL DIVO, το διασημότερο classical crossover μουσικό σχήμα όλων των εποχών που πάντρεψε το κλασικό με το σύγχρονο, επισκέπτονται την Κύπρο για μια μοναδική παράσταση το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας! Οι IL DIVO είναι αδιαμφισβήτητα κορυφαίοι ερμηνευτές και σε κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν κατηγορηματικά ότι η κλασική και η σύγχρονη μουσική μπορούν να ενοποιηθούν αποδίδοντας ένα μαγικό μουσικό αποτέλεσμα. Οι τρεις τενόροι Urs Bühler, Sébastien Izambard, David Miller και ο βαρύτονος Steven LaBrie είναι μια κολεκτίβα από ξεχωριστές φωνές και ο γοητευτικός συνδυασμός αυτών άλλαξε για πάντα τη λαϊκή αντίληψη για την όπερα και την κλασική μουσική.
>> Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο ΔημοτικόΑμφιθέατρο Λάρνακας. Εισιτήρια: ticketmaster

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close