Cine News

Η πρώτη κυπριακή ταινία στο Netflix είναι γεγονός!

Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2024

Το «Find Me Falling», η νέα μεγάλου μήκους ταινία της Κύπριας Στελάνας Κληρή, με πρωταγωνιστές τους Χάρι Κόνικ Τζούνιορ και Αγνή Σκοτ θα γίνει η πρώτη κυπριακή ταινία που θα προβληθεί στο Netflix. Πρόκειται για μία ρομαντική κομεντί, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Tudum by Netflix, γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο νησί μας, μεταξύ Λευκωσίας και Πέγειας.

Η Κύπρια σκηνοθέτις έχει πουλήσει τα παγκόσμια δικαιώματα στο Netflix, όπου θα προβάλλεται διεθνώς από τις 19 Ιουλίου 2024, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά και με την προβολή της στους κινηματογράφους σε τοπικό επίπεδο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Φ».

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή Κύπρου-ΗΠΑ, σε παραγωγή Jupiter Peak Productions (ΗΠΑ) και Meraki Films (Κύπρος) και με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού της Κύπρου και της Συμβουλευτικής Επιτροπής Κινηματογράφου (ΣΕΚΙΝ).

Σύμφωνα με τον «Φ», η πλειοψηφία του συνεργείου και του καστ ήταν από την Κύπρο με πάνω από 150 άτομα να εργάζονται στην παραγωγή. Την ταινία έγραψε, σκηνοθέτησε και παρήγαγε η Νοτιοαφρικανοκύπρια σκηνοθέτις Στελάνα Κληρή μαζί με τους Αμερικανούς παραγωγούς Στίβεν Σαπίρο και Κιθ Άρνολντ και σε αυτήν πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Έμμι και Γκράμι ηθοποιός και τραγουδιστής Χάρι Κόνικ Τζούνιορ, η Αγνή Σκοτ, η Άλι Φούμικο Γουίτνεϊ, ο Τόνι Δημητρίου, η Λέα Μαλένη, η Αγγελική Φιλιππίδου, η Αθηνά Ροδίτου και ο Κλάρενς Σμιθ.

Η υπόθεση της ταινίας

Προερχόμενος από ένα αποτυχημένο άλμπουμ και τη φθίνουσα δημοτικότητα της μεγαλύτερης επιτυχίας του, ο ηλικιωμένος ροκ σταρ Τζον Άλμαν αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του για να ανακτήσει τη σπίθα του. Μετακομίζει, λοιπόν, σε ένα απομονωμένο σπίτι κοντά σε γκρεμό στο ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου, την Κύπρο, αλλά το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ εκτροχιάζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές, ενώ αργότερα αντιμετωπίζει ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις όταν ξαναφουντώνει μια παλιά φλόγα.

«Αυτή είναι μια ερωτική ιστορία για πολλά είδη αγάπης: ρομαντικά, οικογενειακά, όνειρα ζωής και τι είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις για τους ανθρώπους ή τα πράγματα που αγαπάς», λέει η σκηνοθέτρια. «Ο Τζον πρέπει ουσιαστικά να αποφασίσει αν η αγάπη της ζωής του είναι η μουσική του ή η γυναίκα που άφησε πίσω του».

Η Στελάνα Κληρή υπόσχεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Tudum, ότι «αυτή η ταινία θα μοιάζει σαν διακοπές». Και προσθέτει: «Ο Χάρι Κόννικ Τζούνιορ έχει μερικά νέα τραγούδια για σένα… σε περισσότερες από μία γλώσσες».

Με πληροφορίες από Φιλελεύθερο, Tudum by Netflix

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close