Πάμε Ταξίδι , Guide

Αναζητήστε την ηρεμία σε ξενοδοχεία στην Κύπρο ή το εξωτερικό

Τριήμερες αποδράσεις στην Πάφο ή στη Λεμεσό ή εμπειρίες μέσω της WE Hotels

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2024

Τα τριήμερα της χρονιάς προσφέρονται για χαλαρωτικές διακοπές, στην Κύπρο και το εξωτερικό, για μοναδικές εμπειρίες που θα χαλαρώσουν το σώμα και θα κατευνάσουν το πνεύμα! Το πρώτο τριήμερο του χρόνου είναι η Καθαρά Δευτέρα, που πέφτει στις 18 Μαρτίου, το δεύτερο είναι η 25η Μαρτίου, και το τρίτο είναι η γιορτή του Αγίου Πνεύματος, στις 24 Ιουνίου.

Γι’ αυτό οργανωθείτε, σερφάρετε στην πλατφόρμα WE Hotels, εντοπίστε προορισμούς, ψάξτε για εισιτήρια, προσφορές και αποδράσεις για ολιγοήμερη ανάπαυση.

Louis Hotels photo2.jpg

Ξενοδοχεία στην Κύπρο
Όσοι δηλώνετε fans της κυπριακής ομορφιάς, η Πάφος είναι ο ιδεώδης τόπος για χαλάρωση με το έτερον ήμισυ ή με ολόκληρη την οικογένεια.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Ivi Mare του Συγκροτήματος Louis Hotels σας προσφέρει στυλ, σύγχρονη κομψότητα και άνεση, τον τέλειο συνδυασμό για εσάς που θέλετε να τα αφήσετε όλα πίσω σας για ένα τριήμερο.

Μπορείτε να επιλέξετε Superior ή Deluxe δωμάτιο ή Junior σουίτα, σχεδιασμένα με γούστο που συνδυάζει το κομψό στυλ με τις φυσικές πανοραμικές εικόνες του απέραντου μπλε. Μια σταθερή αξία για τέλεια απόδραση για ζευγάρια. Απολαύστε ρομαντισμό και νέες γεύσεις στα γκουρμέ εστιατόρια του και βυθιστείτε στην ηρεμία του ήσυχου σπα ή χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα και απολαύστε τον ήλιο.

WE hotel photo1.jpeg

Άλλη μια επιλογή, επίσης στη Πάφο, είναι το ξενοδοχείο «Louis Phaethon Beach», κοντά στο γραφικό λιμανάκι. Το ξενοδοχείο είναι all inclusive και μπορείτε να χαλαρώσετε στο Health Club, να απολαύσετε βουτιές σε μια από τις εσωτερικές ή εξωτερικές πισίνες ή ακόμη να γευτείτε την εμπειρία ενός ατμόλουτρου ή τζακούζι. Οι εμπειρίες είναι πολλές και ποικίλες: Υδάτινο πάρκο με 6 νεροτσουλήθρες και άλλα υδάτινα χαρακτηριστικά, εσωτερική πισίνα που θερμαίνεται τον χειμώνα, 2 γήπεδα τένις, μπόουλινγκ, μπάσκετ, πετοσφαίριση παραλίας και αερόβια γυμναστική.

Στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό, να βρείτε το απόλυτο καταφύγιο διακοπών κομψότητας και γαλήνης στο πιο προνομιακό παραθαλάσσιο περιβάλλον. Το «Royal Apollonia», των Louis Hotels, είναι ένα οικείο ξενοδοχείο με μια εντελώς καινούρια εμφάνιση, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις ακόμη και του πιο απαιτητικού ταξιδιώτη. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός διαχρονικής κομψότητας και σύγχρονης ατμόσφαιρας, σε αρμονία 5 αστέρων, με μια εκπληκτική θέα στη θάλασσα, είναι ό,τι καλύτερο για σας και την παρέα σας.

Αφεθείτε σε μια καθηλωτική γευστική εμπειρία σε αναβαθμισμένα εστιατόρια που προσφέρουν μια αυθεντική γαστρονομική υπερβολή σε εκλεπτυσμένη αλλά απλή ατμόσφαιρα.

WE hotel photo2.jpeg

Νέοι προορισμοί μέσω των WE Hotels Ανακαλύψτε προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω της online πλατφόρμας WE Hotels, και δείτε προτάσεις για ξενοδοχεία στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Με μια σύγχρονη, φιλική προς τον χρήστη εμπειρία και πέραν του 1 εκατομμυρίου ξενοδοχείων, βρίσκετε γρήγορα και εύκολα το ξενοδοχείο που ταιριάζει στα μέτρα σας, στις πιο σε ανταγωνιστικές τιμές. Με τιμές «Member Prices» εκμεταλλευθείτε τις ειδικές προσφορές π.χ. δωρεάν ακύρωση, προσφορές μόνο για κινητά τηλέφωνα και ειδικές τιμές ξενοδοχείων.

Σχέδιο ανταμοιβή
Τα ξενοδοχεία και η πλατφόρμα που προτείνουμε συμμετέχουν στο Σχέδιο ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών ανταμείβει την κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε με κάρτα και κερδίζετε βαθμούς τους οποίους εξαργυρώνετε όποτε το θελήσετε.

Για κάθε 100 βαθμούς που μαζεύονται, λαμβάνετε €1 ανταμοιβή. Αν έχετε μαζέψει 2.000 βαθμούς έχετε στη διάθεσή σας €20 για να εξαργυρώσετε σε μια από τις επόμενές σας συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, σερφάρετε στο www.antamivi.com.cy ή επικοινωνήστε με την 1Bank στο τηλέφωνο 800 00 800.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close