Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2024
Ξεχάστε το Legacy. Ο Τζέιμς Γκαν αποκάλυψε ότι η νέα ταινία του για τον διάσημο υπερήρωρα θα έχει τίτλο απλά, «Superman». Όπως έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram με την οποία ανακοίνωσε την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων «Όταν τελείωσα το πρώτο προσχέδιο του σεναρίου, ονόμασα την ταινία Superman: Legacy. Όταν κλείδωσε το τελικό νραφτ, ήταν ξεκάθαρο ότι ο τίτλος ήταν SUPERMAN. Ερχόμαστε τον Ιούλιο του 2025».
Στην ίδια ανάρτηση κοινοποίησε ένα κοντινό πλάνο με το logo του Superman από την ταινία (η οποία τελικά δεν έχει τίτλο Superman: Legacy, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί).
Οι νιφάδες χιονιού που πέφτουν στο «S» παραπέμπουν σε μια σκηνή από το The Fortress of Solitude, το αρκτικό Φρούριο της Μοναξιάς του Superman.
«Superman» ήταν βεβαίως ο τίτλος της πρώτης ταινίας του 1978, με πρωταγωνιστή τον Κρίστοφερ Ριβ, σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ (αν και στις ΗΠΑ ήταν επίσης γνωστή ως Superman: The Movie).

Τον ρόλο του Κλαρκ Κεντ/Σούπερμαν αναλαμβάνει ο 30χρονος ηθοποιός Ντέιβιντ Κόρενσουετ με Λόις Λέιν τη βραβευμένη με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά «The Marvelous Mrs. Maisel»Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, η οποία θα ενσαρκώσει τη δημοσιογράφο του Daily Planet. Στον ρόλο του κακού της ιστορίας Λεξ Λούθορ, ο Νίκολας Χουλτ.
Το «Superman» -η η πρώτη ταινία πάνω στον Σούπερμαν μετά από μία δεκαετία και το «Man of Steel» σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ, με τον Χένρι Κάβιλ- θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου του 2025.
Σχετικά
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.
Ο «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες» επιστρέφει - Ετοιμάζεται το reboot της ταινίας
Η νέα παραγωγή θα βασίζεται στην πρώτη ταινία του 1984
Ο Τομ Κρουζ εμφανίζεται αγνώριστος στο πρώτο τρέιλερ του Digger
Το πρώτο τρέιλερ του Digger δείχνει τον Τομ Κρουζ αγνώριστο, σε έναν γκροτέσκο ρόλο μακριά από το Mission: Impossible: έναν δισεκατομμυριούχο πετρελαιά που προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από μια οικολογική καταστροφή.