Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 5 υπέροχα spa της Κύπρου για να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία

Προορισμοί που θεραπεύουν και τονώνουν σώμα και πνεύμα.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαρτίου 2024

Θα μπορούσε κανείς να το πει και μια μικρή δόση πολυτέλειας, ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας ή απλά λίγες στιγμές χαλάρωσης που σίγουρα μας αξίζουν.

Είτε είναι η Μέρα της Γυναίκας είτε όχι, ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεφύγουμε από τη συχνά κουραστική καθημερινότητα, να χαλαρώσουμε και να αναζωογονηθούμε ψυχικά και πνευματικά, είναι σίγουρα μία επίσκεψη σε έναν χώρο που μας δίνει τη δυνατότητα να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε μία απόλυτα απολαυστική εμπειρία.

Και το νησί μας διαθέτει ουκ ολίγα κέντρα spa, όπου θα νιώσεις αναζωογόνηση, ευεξία και χαλάρωση, πετυχαίνοντας την πολυπόθητη ισορροπία πνεύματος και σώματος.

Εμείς συγκεντρώσαμε τρία από τα καλύτερα που εντοπίσαμε και σου τα προτείνουμε...

exterior 39.jpg

Serenity Luxury Boutique Spa
Μία όαση στην καρδιά της Λευκωσίας, σε ένα υπέροχο πετρόκτιστο κτήριο! Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε τον παράδεισο του Serenity Luxury Boutique Spa!

Έναν χώρο πραγματικά μαγικό, με ιδιαίτερη αισθητική, μελετημένο έτσι ώστε να απορροφά από πάνω σου όλο το άγχος και την κούραση.

Από το 2020, το Serenity Luxury Boutique Spa προσφέρει μία εμπειρία άλλου επιπέδου! Εδώ θα απολαύσεις απλόχερα ευεξία με θεραπείες για ψυχική και πνευματική υγεία και χαλάρωση, χρησιμοποιώντας σε όλες τις θεραπείες του αποκλειστικά 100% φυσικά, οργανικά αιθέρια έλαια και βότανα χωρίς καθόλου χημικά. ‘Εχοντας ως βασικό άξονα τη δική τους αγάπη για τη μαγεία της φύσης.

_34A6211.jpg

Οι θεραπείες: Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Serenity Luxury Boutique Spa βοηθά τον κόσμο που το επιλέγει μέσα από μια σειρά από θεραπείες και μασάζ κάθε είδους. Ο κατάλογος με τις θεραπείες και τις παροχές του είναι ατελείωτος.

Χαλαρωτικά μασάζ προσώπου και κεφαλής, αθλητικό μασάζ για χαλάρωση των μυών, oriental, θαϊλανδέζικο μασάζ με ζεστές πέτρες, θαϊλανδέζικη ρεφλεξολογία με Herbal Compress, Detox, Full Thai Experience, body scrub για απολέπιση από τα νεκρά κύτταρα και άλλα τόσα.

Στις γεμάτες στρες μέρες που ζούμε, ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα Serenity Detox Massage; Το συγκεκριμένο είναι ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο θεραπευτικό μασάζ, που με συγκεκριμένη τακτική βοηθούμε τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες που κουβαλούμε μέσα στο σώμα μας.

Άντρες και γυναίκες μπορούν να απολαύσουν όλες τις  θεραπείες προσώπου και σώματος. Αξίζει να συμειωθεί ότι διατίθοντε πακέτα για ζευγάρια, που αξίζει πραγματικά να ζήσεις…

Ό,τι κι αν επιλέξεις λοιπόν η ευεξία, η απόλαυση, η αποφόρτιση από τα άγχη και η αίσθηση της ανανέωσης είναι πραγματικά μαγική και αποτελεσματική.

(22424646) Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 51, 2059 Στρόβολος, Λευκωσία.
Website:www.serenityspacyprus.com
Facebook: Serenity Luxury Boutique Spa
Instagram: serenityluxuryboutiquespa

mentale_reception.png

Mentale Beauty Spa
Ένας υπέροχος χώρος ομορφιάς, ευεξίας και χαλάρωσης, όπου απολαμβάνεις τις πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς και αναζωογόνησης! Αυτό είναι το Mentale Beauty Spa, που δημιουργήθηκε το 2011 από τη Μαρία Κωνσταντίνου, κάνοντας το όνειρό της να χαρίσει σε κάθε γυναίκα τις υπηρεσίες που αξίζει! Βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο έξω από τη Λευκωσία, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, στον Κόρνο, κι αποτελεί έναν παράδεισο ομορφιάς και ευεξίας, ο οποίος προσφέρει κορυφαίες ιατρικές αισθητικές θεραπείες, όπως εξειδικευμένα καθαριστικά προσώπου για κάθε δέρμα, θεραπείες αδυνατίσματος και θεραπείες λέιζερ. Αναγνωρίζοντας, εξάλλου, και η ίδια τη σημασία της γνώσης για τα καλλυντικά και της κοσμητολογία σε συνδυασμό με την επιθυμία της να ενημερώνεται συνεχώς, η Μαρία Κωνσταντίνου, πέρα από τις σπουδές της στην αισθητική και έχει ολοκληρώσει μια σειρά εκπαιδεύσεων από παγκοσμίου φήμης εταιρείες όπως η Babor, η Mesoesthetic, η Senteales και η Biologique. Ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με την εκπαίδευση της ίδιας και της ομάδας της στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας λέιζερ Candela και σε μηχανήματα κοσμητικής ιατρικής, είναι σε θέση να παρέχουν ένα ολιστικό και εξατομικευμένο πακέτο προϊόντων και σύγχρονες αποτελεσματικές θεραπείες.

post 2.jpg

Οι θεραπείες: Eδώ οι θεραπείες στοχεύουν στη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία των επισκεπτών, χαρίζοντάς τους μία αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης. Εξ ου λοιπόν και σου προτείνουν θεραπείες σώματος, για ανακούφιση από το στρες, για χαλάρωση αλλά και την απόλυτη εσωτερική ευεξία, όπως οι Freestyle deep tissue massage, Relax massage, μασάζ πλάτης, Intensely Cleansing Salt Scrub και το Monoi nourishing oil.

spa.jpg

Για το πρόσωπο έχουν επίσης να σου προτείνουν θεραπείες που προσδίδουν στο δέρμα όγκο, λείανση και αντιρυτίδωση, όπως το Face palp anti-ageing treatment, αποτελεσματικό λίφτινγκ και σύσγιξη οπως το "Face Fitness". Eπίσης, σου παρέχουν τη δυνατότητα να ζήσεις την απόλυτη χαλάρωση στη σάουνα, να κάνεις θεραπευτικό ατμόλουτρο στο Steam Bath και να καταπολεμήσεις την τοπική παχυσαρκία και την κυτταρίτιδα, με τη θερμοκουβέρτα! Επιπλέον, σημείωσε ότι στην πλούσια γκάμα των υπηρεσιών τους, υπάρχει και ο καθαρισμός πλάτης. Τέλος, εδώ μπορείς να διοργανώσεις και το τέλειο spa party, για να μοιραστείς στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης με αυτούς που αγαπάς.
(22531389) Aγίου Σπυρίδωνα 8, Κόρνος, επ. Λευκωσίας.
Website: www.mentale.com.cy
Facebook: Mentale Beauty Spa
Instagram: mentalespa

serenity.jpg

Rebirth Day Spa
Ένα μοναδικό κέντρο ευεξίας και ομορφιάς που θα σε καλύψει ολοκληρωτικά… αυτό είναι το Rebirth Day SPA που θα βρεις στη Λάρνακα! Ένας χώρος που προσφέρει τις καλύτερες και πιο πολυτελείς θεραπείες περιποίησης προσώπου, σώματος και δέρματος. Με περισσότερα από 35 χρόνια αφοσίωσης, σε συνδυασμό με ολιστική έρευνα, οδήγησαν στη δημιουργία ενός χώρου προσαρμοσμένου στις ανάγκες κάθε γυναίκας που θέλει να φροντίζει τον εαυτό της, αλλά και του άνδρα που έχει ανάγκη από αναζωογόνηση και ευεξία. Ένας χώρος σύγχρονης πολυτέλειας που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της έμπειρης αισθητικού Γιούλας Νικολάου και της κόρης της Γιάννας Νικολάου-Κουμανταρή. Ένας χώρος που από το 2011, οπότε και λειτούργησε, έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά στους επισκέπτες του, προσφέροντάς τους ευεξία, αναγέννηση, αρμονία και χαλάρωση. Σε σώμα αλλά και πνεύμα! Μιλάμε για ένα χώρο ομορφιάς, όπου η συνεχής εκπαίδευση, η έρευνα και το πάθος χαρακτηρίζουν τις δημιουργούς του. Και εννοείται προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει σήμερα, για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος.

thumbnail_IMG_8134.jpg

Οι θεραπείες: Εδώ μπορείς να απολαύσεις εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, διάφορα είδη μασάζ, υδροθεραπείες, αλλά και hammam, μανικιούρ και πεντικιούρ. Για το πρόσωπο για παράδειγμα ο κατάλογος με τις θεραπείες που προσφέρουν είναι μακρύς: από βαθύ καθαρισμό μέχρι θεραπείες για ενυδάτωση, λάμψη, lifting, booster καθώς και πιο εξιδεικευμένες θεραπείες κ.ά. Για το σώμα σού παρέχουν από scrubs μέχρι θεραπείες για αποτοξίνωση και ανάπλαση. Από την άλλη, ένα θεραπευτικό, χαλαρωτικό μασάζ θα σε χαλαρώσει και θα σε καλμάρει. Επίλεξε ανάμεσα σε ένα relaxing full body massage, ένα holistic massage ή ένα Indian head massage. Παρέχονται πακέτα επίσης και για ζευγάρια, ενώ σου δίνουν την επιλογή και για το Τhe Day Spa Experience απολαμβάνοντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία με εξιδεικευμένες θεραπείες.

rebirth2.jpg

Το τέλειο ωστόσο μέρος για να ξεκινήσεις την εμπειρία σου στο σπα είναι το Wet & Thermal Bathhouse Suite. Εκεί θα χαλαρώσεις και θα απολαύσες την ζεστή και ιαματική σουίτα, με πλήρη χρήση της υδροθεραπείας, της θερμικής σουίτας και του Spa Lounge. Πετσέτες, ρόμπες, παντόφλες, αποδυτήρια με ιδιωτικό ντουλάπι παρέχονται από το Spa. Τέλος, παρέχουν υπηρεσίες μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωσης, φλεβαρίδες και make up! Με λίγα λόγια, εδώ καλύπτουν κάθε ανάγκη του σώματος και του προσώπου.
(24661956) Γεωργίου Αβέρωφ 13, Λάρνακα.
Website: https://rebirthdayspa.com/
Facebook: Rebirth Day Spa
Instagram: Rebirth Day Spa

olea.jpg

Olea Skin and Wellness
To OLÉA πήρε το όνομά του από τη μεσογειακή ελιά, σύμβολο ειρήνης, υγείας, σταθερότητας και ηρεμίας. Ένας μοντέρνος χώρος στο κέντρο της Λευκωσίας όπου συνδιάζει την ευεξία την αναζωογόνηση με τις εξειδικευμένες θεραπείες του. Ένας χώρος στον οποίο επιτυγχάνεται το όραμα των δημιουργών του, να γίνεται κάθε θεραπεία μία μοναδική εμπειρία. Μια όαση χαλάρωσης και αρμονίας κάτω από το πρίσμα του επαγγελματισμού και της λεπτομέρειας. Ένας σύγχρονος χώρος που υπακούει στις αρχές της αρμονίας συνδυάζοντας τη λεπτή πολυτέλεια και την απέριττη απλότητα με την μοναδικά εντυπωσιακή κομψότητα.

olea4.jpg

Οι θεραπείες: Στόχος του Olea είναι κάθε θεραπεία να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ατόμου γι’ αυτό και εδώ θα σου προσφέρουν ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού όπου θα σου προτείνουν εξατομικευμένες θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες σου για να διασφαλίσεις τα βέλτιστα αποτελέσματα για εσένα. Πέραν αυτού μπορείς να επιλέξεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεραπειών όπως βαθύ καθαρισμό προσώπου, Hydrafacial, Microneedling RF, facial yoga massage. Επιπλέον σου προσφέρουν μασάζ σώματος, όπου κάτω από το διαισθητικό άγγιγμα των χεριών των θεραπευτών τους, στοχεύουν να σε χαλαρώσουν με μοναδικά προσαρμοσμένα για όλες τις ανάγκες μασάζ όπως θεραπευτικό, με ζεστές πέτρες, Thai massage αλλά και μασάζ για εγκύους που στόχο έχει την χαλάρωση και την ξεκούραση της μέλλουσας μητέρας. Μερικές ακόμη από τις υπηρεσίες που προσφέρουν είναι η περιποίηση των άκρων όπου εκτός από ένα άρτιο αποτέλεσμα, απολαμβάνεις και την χαλαρωτική αισθητική του χώρου.

olea3.jpg

Εκτός από τα κλασικά μανικιούρ/ πεντικιούρ, τζελ μπορείς να επιλέξεις και εξιδανικευμένες σπα θεραπείες. Ακόμα, παρέχονται υπηρεσίες αποτρίχωσης, βαφή φρυδιών και βλεφαρίδων, lazer αποτρίχωση, βαθιά απολέπιση σώματος, βαθύς καθαρισμός πλάτης , θεραπεία κυτταρίτιδας κ.α. Στο Olea Skin and Wellness προσφέρονται εξατομικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και όλες τις νέες τεχνικές στον τομέα της ομορφιάς, χαρίζοντας ορατά αποτελέσματα, με πρωταρχικό στόχο τον συνδυασμό ενός εξαιρετικού αποτελέσματος με την χαλάρωση που όλοι έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.

(22252579) Δράμας 10, Λευκωσία.
Website: https://www.olea.com.cy/
Facebook: Olea Skin and Wellness
Instagram: oleaskinandwellness

image00001.jpeg

Sanctum Spa and Fitness
To Sanctum Spa είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ευεξίας για τον καθένα. Μια προσιτή πολυτέλεια, που προσφέρει μια ολιστική εμπειρία για το σώμα και την ψυχή. Με μία έμπειρη ομάδα θεραπευτών, εκπαιδευμένων ειδικά για να προσφέρουν στο σώμα και στις αισθήσεις κάθε απαραίτητη θεραπεία και υπηρεσία. Άλλωστε όραμα των ανθρώπων του Sanctum Spa and Fitness είναι να παρέχουν μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία, εστιάζοντας τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Στόχος τους δε, είναι να δημιουργούν ένα γαλήνιο και αναζωογονητικό περιβάλλον όπου οι επισκέπτες να μπορούν να ξεφύγουν από τα άγχη της καθημερινότητας και να βρουν ηρεμία και ισορροπία. Το Sanctum Spa & Fitness είναι το προσωπικό σου καταφύγιο, όπου θα ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό, όπως είναι και όπως θα μπορούσε να είναι.

image00002.jpeg

Οι θεραπείες: Στο γαλήνιο και ξεχωριστό περιβάλλον του Sanctum θα απολαύσεις τη δύναμη των αποτελεσματικών θεραπειών σπα, βασισμένων στη δύναμη της φύσης, και υπό την καθοδήγηση των ειδικών για τη φυσική κατάσταση, καθώς και τις πιο πρόσφατες θεραπείες μαλλιών και ομορφιάς στο κομμωτήριο, οι οποίες απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες.

image00003.jpeg

Το Sanctum είναι μια απόδραση όπου το σώμα και το μυαλό απελευθερώνονται από το άγχος και τις πιέσεις της καθημερινότητας. Με την υποστήριξη εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού, το Sanctum σας δίνει το κλειδί για την εσωτερική γαλήνη και τη συνολική αυτοπεποίθηση.
(25100109) Sanctum at Limassol Marina. Δ-Παρ 6.30-22.00, Σ 7.00-20.00 & Κ 9.00-18.00
(25249966) Sanctum at The Icon. Δ-Παρ 6.30-21.00, Σ 9.00-18.00 & Κ 9.00-14.00.
(25251962) Sanctum At Sunset Gardens. Δ-Παρ 6.30-21.00, Σ 9.00-18.00 & Κ 9.00-14.00
(26842299) Minthis Spa Operated by Sanctum. Δ-Κ 07:00-19:30.
Website: sanctum.life
Instagram: sanctumspa_fitness
Facebook: Sanctum Spa & Fitness

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close