Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2024
Ετοιμάσου και φέτος για μια ξεχωριστή εμπειρία στην παρέλαση καρναβαλιού στο Cap St Georges Hotel & Resort το Σάββατο, 9 Μαρτίου, στις 4:00 μ.μ.
Φορέστε τα πιο χαρούμενα καρναβαλίστικα σας ρούχα για να περάσετε ένα απόγευμα γεμάτο μουσική και πολύχρωμες εμφανίσεις στην παρέλαση καρναβαλιού. Στο καρναβάλι του ξενοδοχείου είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
Μετά την παρέλαση συνεχίζουν σε καρναβαλίστικους ρυθμούς στο Kohili! Εκεί θα απολαύσετε δροσερά ποτά και ζωντανή μουσική κρατώντας το κέφι του καρναβαλιού ζωντανό, γεμάτο με αξέχαστες και ανεπανάληπτες στιγμές.
Για όσους επιθυμούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο, στις 8 και 9 Μαρτίου προσφέρονται ειδικά διαμορφωμένα πακέτα διαμονής εδώ. Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας ή επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες στο 26 000 000 ή στο email reservations@capstgeorges.com.
Σημείωση: Η παρέλαση είναι ανοιχτή για όλους, οπότε προσκαλέστε τους φίλους και την οικογένειά σας για να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη εμπειρία μαζί μας.
-
Cap St Georges Hotel & Resort
09 Μαρτίου 2024
Σχετικά
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
30 σπουδαίες διεθνείς παραγωγές και δημιουργοί έρχονται το φθινόπωρο στην Κύπρο
Σημαντικοί καλλιτέχνες, διεθνείς παραγωγές, θέατρο, μουσική, όπερα και χορός συνθέτουν μια από τις πλουσιότερες πολιτιστικές ατζέντες της χρονιάς.
Ο «Δον Κιχώτης» ζωντανεύει σε ένα μεγαλειώδες μπαλέτο κάτω από τα αστέρια της Πάφου
Το Εθνικό Μπαλέτο της Σλοβενίας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ολοκληρωμένη παραγωγή του διάσημου έργου, με φόντο το επιβλητικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.
Οι εκρηκτικοί Los Vivancos έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Επτά αδέλφια ενώνουν το φλαμένκο με τον σύγχρονο χορό, τα ακροβατικά, τις πολεμικές τέχνες και τη ζωντανή μουσική, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό θέαμα σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Ο John Cleese των Monty Python για πρώτη φορά ζωντανά στην Κύπρο
Ο θρυλικός δημιουργός των Monty Python και του Fawlty Towers παρουσιάζει στις 10 Νοεμβρίου 2026, στο Στάδιο Ελευθερία, το «Last Time To See Me Before I Die» για μία και μοναδική βραδιά!
Το Cyberness επιστρέφει στη Λεμεσό με μια δημιουργική «όαση»
Περισσότεροι από 150 δημιουργοί και τοπικά καταστήματα συναντούν μουσική, street food, εργαστήρια και οικογενειακές δραστηριότητες σε ένα διήμερο με ελεύθερη είσοδο
Μια νυχτερινή ποδηλατική διαδρομή για καλό σκοπό στο Φικάρδου
Το «Ποδηλατικός Περίπατος – Νυχτερινό Ride» μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε το χωριό πάνω σε δύο τροχούς, στηρίζοντας το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»
Πεζοπορία στο μονοπάτι της Περσεφόνης, μέσα στην καρδιά του Τροόδους
Μια φθινοπωρινή εξόρμηση που συνδυάζει άσκηση, γνωριμία με την κυπριακή φύση και στήριξη του έργου της Terra Cypria
Μια retro βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ’70s και ’80s στο χωριό
Το Vasa Square γεμίζει disco, funk, pop και rock ρυθμούς, με τον DJ Panic στα decks και ελεύθερη είσοδο
«Δε χωράφι πάρτι»: Επιστρέφει μεγαλύτερο και ανανεωμένο!
Το μουσικό project «Γουστάρω», με τον Δημήτρη Μητσοτάκη και τον Σπύρο Γραμμένο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, με ελεύθερη είσοδο
Πολιτιστική Αποκέντρωση: Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο στην κυπριακή ύπαιθρο
Θέατρο, μουσική, ποίηση, εικαστικά, εργαστήρια και δράσεις για παιδιά ταξιδεύουν τον Σεπτέμβριο σε χωριά και κοινότητες της Κύπρου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2026.