Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2021
Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής του δισκογραφίας, όπως τα «Αχ Κορίτσι μου», «Αν είσαι η αγάπη», «Φίλε», «Όλα σε σένα τα βρήκα», «Καμιά δεν μοιάζει με σένα», «Το καλύτερο παιδί», «Σε έχω ανάγκη». Επίσης θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά τις ολοκαίνουργιες μεγάλες επιτυχίες «Περνάς Καλά» και «Μόνος μου» σε σύνθεση του καταξιωμένου Κύπριου συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου, λίγο πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.
Ο Γιάννης Πλούταρχος υπόσχεται μια βραδιά με έντονο συναίσθημα γεμάτη συγκινήσεις έτσι όπως μας έχει συνηθίσει για πάνω από 20 χρόνια που βρίσκεται στη δισκογραφία και στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας και όχι μόνο.
Μαζί του επί σκηνής θα είναι και ο ανερχόμενος Γιώργος Κακοσαίος. Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ένα από τα έμφυτα και ανερχόμενα μουσικά ταλέντα. Έδειξε την αγάπη του για τη μουσική από μικρή ηλικία, παρακολουθώντας μαθήματα κιθάρας, πιάνου και φωνητικών. Έκανε το ντεμπούτο του στη μουσική ως συνθέτης, γράφοντας τη μουσική του τραγουδιού του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου «Δε Μου Πάει η Μοναξιά», το οποίο περιλαμβάνεται στο πλατινένιο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα». Το πρώτο του single ήταν το «Ψέμα», το οποίο ήρθε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά. Ελάτε να ζήσουμε μια μοναδική βραδιά γεμάτη συγκινήσεις με τον αγαπημένο μας ερμηνευτή.
Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει συνεργαστεί με πλήθος συνθετών, τραγουδιστών και άξιων μουσικών και έχει εμπλουτίσει την ελληνική μουσική σκηνή με μεγάλες επιτυχίες από το χώρο της μπαλάντας, του ερωτικού και του λαϊκού τραγουδιού.
Έχει κυκλοφορήσει δίσκους που έγιναν πλατινένιοι, έχει δώσει πολλές και επιτυχημένες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό και η κάθε του εμφάνιση συγκεντρώνει πλήθος κοινού.
>> Παρ 9 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Μουτταγιάκας, Λεμεσός, 21.00.

Σχετικά
Ο Freedom Candlemaker επιστρέφει στο Πρόζακ
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς θα αποτελέσει η εκτέλεση τραγουδιών από τον δίσκο «Now Happiness»
Το Trio in Cahoots σε μια γιορτινή βραδιά τζαζ στην Πάφο
Τελευταία εκδήλωση για το 2026 στο Τεχνόπολις 20 θα είναι η μουσική παράσταση με το Trio in Cahoots σε μια χριστουγεννιάτικη τζαζ εκδοχή
Η Δέσποινα Βανδή έρχεται Κύπρο για τη συναυλία της χρονιάς
Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γιορτάσει τον έρωτα, σε μια μοναδική συναυλία γεμάτη από όλα «όσα αγαπάει»
Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών: Ένα πρωτοποριακό ραδιοφωνικό–μουσικό live
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τρία live του Γενάρη
Eurovision 2026 Ελλάδα: Κλείδωσε η ημερομηνία για τον εθνικό τελικό της χώρας
Ποιος θα εκπροσωπήσει άραγε φέτος την Ελλάδα
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους