Μουσική , Live Music

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με 17 μουσικές επιλογές που έρχονται τον Μάρτιο!

Eπιλογές για κάθε γούστο!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024

O πρώτο μήνας της άνοιξης είναι εδώ με πολλές, νέες μουσικές προτάσεις. Συγκεντρώσαμε 16 μουσικά live για να διασκεδάσεις τον Μάρτιο μαζί με την παρέα σου και να υποδεχθείς την άνοιξη!

mazi.jpg

Φίλιππος Πλιάτσικας-Κώστας Τουρνας στο Down Town Live
Oι Φίλιππος Πλιάτσικας και Κώστας Τουρνάς έρχονται για μια συναυλία στο Down Town Live Nicosia, την 1η Μαρτίου, με τίτλο "Δύο βαλίτσες με τραγούδια". Δύο από τους πιο επιδραστικούς και εμβληματικούς Έλληνες τραγουδοποιούς, συναντιούνται για πρώτη φορά και ενώνουν τις φωνές τους στην σκηνή του DownTown στη Λευκωσία με δυο βαλίτσες με τραγούδια!
>> Παρασκευή 1 Μαρτίου, Down Town Live, 21:30. Πληρ.99810011
Εισήτηρια: 25 ευρώ προπώληση για τραπέζι και για το Bar, σε τραπέζια, θα πρέπει να αγοράζονται 4-6 εισιτήρια/τραπέζι, ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ/άτομο για κρατήσεις σε τραπέζια.

vasilis.jpg

Ο Βασίλης Καζούλης στο Vinylio wine
Ο Βασίλης Καζούλης, ένας αγαπημένος τραγουδοποιός της ελληνικής έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής, έρχεται για μία βραδιά γεμάτη τραγούδια στη Λεμεσό. Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική. Κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να "φορτίζει τις μπαταρίες του" και να συνεχίζει…
>> Παρασκευή 1η Μαρτίου, Vinylio wine etc. Πληρ.99300430

ioylia.jpg

Η Ιουλία Καραπατάκη στο Down Town Live
Η Ιουλία Καραπατάκη με την υπέροχη χροιά της και τα μοναδικά τραγούδια της έρχεται στο DownTown Live στην Λευκωσία το Σάββατο στις 2 Μαρτίου. Και μπορεί να την γνωρίσαμε τα τελευταία χρόνια στις συναυλίες του Σωκράτη Μάλαμα, όμως ήδη από το 2005 τελειώνοντας το σχολείο πήρε την κιθάρα της και τραγουδούσε σε μαγαζιά στην Αθήνα και την επαρχία. Κυρίως έντεχνα, ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τα οποία τα προσεγγίζει με πολύ σεβασμό και πολλή αγάπη.Συμμετέχει επίσης στο μουσικό σχήμα Kompania όπου όπως η ίδια λέει, τραγουδάει αυστηρά ρεμπέτικα.
>> Σάββατο 2 Μαρτίου, DownTown Live. Πληρ. 99810011.
Εισιτήρια: εδώ

santikai.jpg

Ο Χρήστος Σαντικάι στις Notes Live
Ο Χρήστος Σαντικάι, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, έρχεται στη Λεμεσό για μια ξεχωριστή βραδιά. Ο ανερχόμενος τραγουδιστής θα εμφανιστεί στις 2 Μαρτίου στις 23:30 στις Νotes Live για ένα μοναδικό live γεμάτο διασκέδαση. Στο βιογραφικό του έχει σημαντικές συνεργασίες ενώ έχει γράψει την μουσική σε μεγάλες επιτυχίες που ερμηνεύουν γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Stan, ο Πάνος Κιάμος, ο Νικηφόρος και η Έλλη Κοκκίνου. Μαζί του θα βρίσκεται και η Έλενα Δομάζου.
>> Σάββατο 2 Μαρτίου, Notes Live, 23:30. Πληρ.25344344

snikaros.jpg

Ο SNIK στο RED
Ο No1 trapper της ελληνικής μουσικής σκηνής, SNIK, έρχεται στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στο RED στη Λευκωσία , για μία ανεβαστική εμφάνιση. Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο δημοφιλής τράπερ, θα ξεδιπλώσει τις ρίμες του και θα επιδοθεί σε ένα μοναδικό live performance. *Να σημειώσουμε ότι η εμφάνιση ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο BOX Stasikratous αλλά λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης θα πραγματοποιηθεί στην Μουσική Σκηνή «RED», 28ης Οκτωβρίου 4 Έγκωμη, Λευκωσία σε συνεργασία με το Box Stasikratous!
>> Σάββατο 2 Μαρτίου, Μουσική Σκηνή «RED» Πληρ.97882348.

massim.jpg

Ο Massimo Giordano
Ο αστέρας της ιταλικής όπερας, Massimo Giordano έρχεται στην Κύπρο. Ο Massimo Giordano είναι ένας Ιταλός τενόρος που εμφανίζεται στα κορυφαία θέατρα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Εθνικής Όπερας του Παρισιού, της Γερμανικής Όπερας του Βερολίνου, της Μετροπολιτικής Όπερας, της Λα Σκάλα και άλλων. Στο πιάνο αυτό το βράδυ θα είναι ένας αληθινός ειδήμονας, ο κορυφαίος πιανίστας της Λα Σκάλα - Nelson Calzi. Ειδική καλεσμένη, η κρυστάλλινη σοπράνο - Ester Kandinova, που θα στολίσει το βράδυ με ρομαντικές άριες, αποσπάσματα από οπερέτες, και ανοιξιάτικα ντουέτα με τον Massimo.
>> Τετάρτη 6 Μαρτίου Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο
>> Σάββατο 9 Μαρτίου, Μαρκίδειο Θέατρο
Εισητήρια: https://www.soldoutticketbox.com/massimo-giordano-march-2024/?lang=en

ipogio.jpg

Τo θρυλικό συγκρότημα Υπόγεια Ρεύματα στην Κύπρο
Τα Υπόγεια Ρεύματα γιορτάζοντας 30 χρόνια και με αφορμή το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο, έρχονται στην Κύπρο για μόνο 4 παραστάσεις.Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, ένας χαρακτηριστικός ήχος, δεκάδες αγαπημένα τραγούδια και μια Υπόγεια παρέα που καταφέρνει να ξεπερνάει συνεχώς τα μουσικά της όρια δημιουργώντας την απόλυτη live ατμόσφαιρα σε κάθε συναυλία.
>>Τετάρτη 06 Μαρτίου, Ravens Music Hall, 21:00. Πληρ.99614100
Εισιτήρια:https://www.ticketbox.com.cy/ypogeia.../ravens-music-hall
>> Πέμπτη 07 Μαρτίου, DownTown Live, 22:00. Πληρ. 99810011
Εισιτήρια: bit.ly/YpogeiaReumata
>> Παρασκευή 08 Μαρτίου, Savino Live, 22:00. Πληρ. 99 426011
Εισιτήρια:https://www.ticketbox.com.cy/ypogeia-revmata/savino-live
>> Σάββατο 09 Μαρτίου, Koursaros Music Bar, 22:00. Πληρ.99852419

χοροσ.jpg

Μια βραδιά βγαλμένη από τη μαγεία της Ανατολής στο DownTown Live
Μια βραδιά βγαλμένη από τη μαγεία της Ανατολής έρχεται στο μοναδικό DownTown Live στη Λευκωσία από τη σχολή χορού Mariettas project dance studio. Δίνουμε ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 22:00 όπου θα γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας με άρωμα από ανατολίτικες μουσικές και μπόλικο χορό να κατακλύζει τη σκηνή. Ένα ξεχωριστό βράδυ με πολύ κέφι και διασκέδαση.
>> Παρασκευή 08 Μαρτίου, DownTown Live, 22:00. Πληρ.99810011.
Είσοδος €10

nivo.jpg

Ο Nivo στις Notes Live
Αν είσαι φαν της ραπ μουσικής, ο αγαπημένος σε όλους Nivo (κατά κόσμον Νίκος Βουρλιώτης) έρχεται για να ραπάρει στο ξακουστό Notes Live στη Λεμεσό στις 8 Μαρτίου στις 22:00... σε ένα πάρτι που θα αφήσει Αποτυπώματα! Παρέα με τον Νίνο θα είναι οι DJ A. Chris και DJ El Conne. Ένα live που κανένας δεν πρέπει να χάσει.
>> Παρασκευή 08 Μαρτίου, Notes Live, 22:00. Πληρ.96721741

negros 33.jpg

Ο Νέγρος του Μοριά στο DownTownLive
Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 8:30 στο πλαίσιο του θρασύτατου tour του ανεβαίνει στη σκηνή του γνωστού DownTownLive στη Λευκωσία ανεβαίνει ένας από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες ράπερ και δεν είναι άλλος από τον Νέγρο του Μοριά. Ο Νέγρος του Μοριά, γνωστός και ως Black Morris, είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ράπερ που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια. H μουσική του χαρακτηρίζεται από μια σύγχρονη προσέγγιση και συνεργάζεται με ιδιαίτερα ταλαντούχους νέους παραγωγούς και καλλιτέχνες με διάφορες εθνικές καταβολές.Το όνομα Black Morris είναι η ελεύθερη μετάφραση του «Νέγρου του Μοριά», που στα ελληνικά κάνει ένα έξυπνο λογοπαίγνιο με το «Γέρος του Μοριά», το προσωνύμιο του Κολοκοτρώνη, του θρυλικού στρατηγού της Ελληνικής Επανάστασης. Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που επικεντρώνεται στο κέντρο της Αθήνας του 21ου αιώνα, μιλώντας εκ μέρους της νεολαίας του.
>> Σάββατο 9 Μαρτίου, DownTownLive, 20:30, πληρ.99810011.
Εισητήρια: www.downtownnicosia.live

traping.jpg

Ο Τoquel έρχεται στο Box Stasikratous
Ο γνωστός τράπερ Τoquel μετά την απίστευτα επιτυχημένη συναυλία του στην Αθήνα έρχεται στην Κύπρο. και είναι έτοιμος να ξεσηκώσει όλο το κοινό της Λευκωσίας για άλλη μια αποκλειστική sold out βραδιά στο Box Stasikratous το Σάββατο 9 Μαρτίου.Ο Tοquel ένας καλλιτέχνης που έχει αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα στον χώρο της τραπ. Τα τελευταία album «777» (2019) και «Beverly Hills» (2022) αποτελούν δύο από τις δημοφιλέστερες και εμπορικότερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών, με διαμαντένιες και πολυπλατινένιες επιτυχίες να «σαρώνουν» μέχρι και σήμερα.
>> Σάββατο 9 Μαρτίου, Box Stasikratous.Πληρ.97882348

giorgos 333.jpg

O Γιώργος Νταλάρας στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
Το Γραφείο της Επικεφαλής Ανθρωπιστικών Θεμάτων Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων της Προεδρίας της Δημοκρατίας σε συνεργασία με το Δήμο Στροβόλου, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων από τα 50 χρόνια της τουρκικής εισβολής του 1974, αλλά και επί της ευκαιρίας της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Κάθε Γυναίκα και μια Ιστορία - Γυναίκες Σύμβολα της Κύπρου» Στην εκδήλωση θα τιμηθούν γυναίκες σύμβολα της Κύπρου που με τη δράση, τον αγώνα και την αυταπάρνησή τους συνέβαλαν στον αγώνα για δικαίωση και ελευθερία, αλλά και γυναίκες που αποτελούν άγνωστες πτυχές της κυπριακής τραγωδίας. Ο καλλιτέχνης, φίλος της Κύπρου Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος είναι και επίτιμος Δημότης Στροβόλου, θα τραγουδήσει για τις γυναίκες της Κύπρου, συνοδευόμενος από το φωνητικό σύνολο Διάσταση.
>> Παρασκευή 15 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου,20:00.
Εισητήρια: Δωρεάν - Απαραίτητη η εξασφάλιση δελτίου εισόδου από ticketmaster.cy και όλα τα ACS couriers,. Προπώληση εισητηρίων: www.ticketmaster.cy *
Καταστήματα ACS Courier.

giannakis.png

Ο Γιάννης Διονυσίου στο Κοσμικόν Κέντρον Αντωνάκης
Μετά από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, την άνοιξη του 2024 ο Γιάννης Διονυσίου και οι σπουδαίοι μουσικοί του θα βρίσκονται για δυο εμφανίσεις στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη στη Λευκωσία (Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Μαρτίου). O Γιάννης Διονυσίου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ερμηνευτές της γενιάς του και έχει ξεχωρίσει για το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε όλο το φάσμα του τραγουδιού και ξεχωρίζει τόσο για το αναγνωρίσιμο χρώμα της φωνής του, όσο και για την ερμηνευτική του δύναμη. Φέτος θα παρουσιάσει αγαπημένα κλασικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια που τον έχουν καθιερώσει ως πρεσβευτή αυτής της μεγάλης μουσικής μας παράδοσης στο νεανικό κοινό, καθώς και τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία. Μαζί με τον Γιάννη o Γιώργος Γεωργόπουλος στο μπουζούκι ο Fausto Sierakowski:
στο σαξόφωνο ο Γιάννης Παπαγεωργίου στην ακουστική κιθάρα ο Κώστας Αρσένης στο κοντραμπάσο ο Στρατής Σκουρκέας στα κρουστά και ο Γιάννης Ταβουλάρης στην ηχοληψία.
>> Παρασκευή 22 & Σάββατο 23 Μαρτίου, 21:30, Κοσμικόν Κέντρον Αντωνάκης. Πληρ.22664697
Είσοδος: 15ευρώ, προπώληση εισιτηρίων από την Ticketmaster http://www.ticketmaster.cy/showEventInformation.html...

natasara.jpg

H Νατάσσα Μποφίλιου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
Τέσσερα χρόνια μετά την Εποχή του Θερισμού και τις μεγάλες συγκινήσεις που προσέφερε, η Νατάσσα Μποφίλιου μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά και παρουσιάζει με ενθουσιασμό τα πολυαναμενόμενα ολοκαίνουργια τραγούδια που έφτιαξαν για εκείνη ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Μαρτίου η Νατάσσα Μποφίλιου εμφανίζεται στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία. Το "Κάτι Καίγεται" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο χρόνο, σύγχρονο και δυναμικό, λυτρωτικό και μυστηριώδες, εγκαινιάζει τη νέα δημιουργική περίοδο της καλλιτεχνικής ομάδας που έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού και υπόσχεται ακόμη μια φορά να ενθουσιάσει τους πιστούς ακροατές της.
>> Τρίτη 26 &Τετάρτη 27 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.
Εισιτήρια: Από €25 (www.soldoutticketbox.com)

gramma.png

Ο Σπύρος Γραμμένος στο DownTown Live
Ο απολαυστικός Σπύρος Γραμμένος έρχεται στο DownTown Live στη Λευκωσία την Παρασκευή 29 Μαρτίου παρεά με την κιθάρα και το χιούμορ που επικρατεί στα τραγούδια του.
Μαζί του θα είναι ο Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στο κλαρινέτο και ο Μιχάλης Γαλάνης στα τύμπανα.
>> Παρασκευή 29 Μαρτίου, DownTown Live, 22.00. Πληρ.99810011.
Εισιτήρια: Down Town Live

nikosss.jpg

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Monte Caputo
Ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο Monte Caputo με την υπογραφή του όμιλου Breeze.Με τις πρόσφατες ραδιοφωνικές επιτυχίες του να έχουν γίνει τα απόλυτα hits, αλλά και τα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια απ’ την προσωπική του δισκογραφία, ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται για να μας διασκεδάσει αλλά και να μας ταξιδέψει με τις εξαιρετικές ερμηνείες του. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00
>> Κυριακή 31 Μαρτίου, Monte Caputo, 23:00. Πληρ.70005868

Ο Γιάννης Πλούταρχός στο Pavilion Hall
Ο Γιάννης Πλούταρχός, ετοιμάζει βαλίτσες και επιστρέφει εκ νέου στο νησί μας για μία live εμφάνιση στη Λευκωσία.Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Check in Cyprus, θα εμφανιστεί στην επιβλητική σκηνή του Pavilion Hall, ενώ το μουσικό σχήμα θα συμπληρώσει η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, η οποία ακολουθεί καταπόδας τα βήματα του πατέρα της: πρόκειται για ένα οικογενειακό ντουέτο που το μουσικόφιλο κοινό θα έχει τη χαρά να απολαύσει ξανά! Oι δυο τους θα ανέβουν μαζί επί σκηνής, ξεσηκώνοντας τους πάντες με παλιά και νέα τραγούδια, από το λαϊκό τους ρεπερτόριο.
>> Κυριακή 31 Μαρτίου, Pavilion Hall, 23.00. Πληρ.22322222
Η προπώληση εισιτηρίων θα αρχίσει τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, από το Pavilion.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close