News , Ξενοδοχεία να μείνεις

Δύο κορυφαία ξενοδοχεία της Louis Hotels ανάμεσα στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου!

Πρόκειται για τα ξενοδοχεία Infinity Blu και The King Jason Protaras της Louis Hotels που διακρίθηκαν στα Top 100 best hotels της TUI

Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2024

Η Louis Hotels επιβεβαιώνει τη διαρκή εξέλιξη, τη συνεχή αναβάθμιση των ξενοδοχείων του ομίλου και τη σταθερή προσήλωση στην παροχή υψηλού επιπέδου φιλοξενίας με μια ακόμα διάκριση για τα ξενοδοχεία Infinity Blu και The King Jason Protaras, τα οποία εξασφάλισαν από μια θέση στα TUI Top 100 Best Hotels παγκοσμίως.

Η κατάταξη αυτή προκύπτει μέσα από μια αυστηρή και σχολαστική αξιολόγηση η οποία επικεντρώνεται στον βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών σε συνδυασμό με τα σχόλια και τις αξιολογικές αναφορές τους.

Infinity-blu_generic.jpg

Το γεγονός ότι η διάκριση των ξενοδοχείων προκύπτει μέσα από τη θετική εμπειρία φιλοξενίας των επισκεπτών, ενισχύει την ποιοτική της αξία και ενδυναμώνει συνολικά ολόκληρη την ομάδα των εργαζομένων της Louis Hotels, ώστε να συνεχίσει να επιδεικνύει την ίδια αφοσίωση και ζήλο στη δημιουργία ανεπανάληπτων εμπειριών φιλοξενίας για κάθε επισκέπτη των ξενοδοχείων του ομίλου.

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι η διάκριση αυτή, πέρα από την ιδιαίτερη βαρύτητα και σημασία της για τη Louis Hotels, αποτελεί μια εξαιρετική συγκυρία για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Πρωτάρα ως προορισμού διακοπών που αναβαθμίζει συνολικά το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κύπρου.

king-jason-protaras_generic.jpg

Σχετικά με την TUI
Η TUI είναι μια από τις κορυφαίες τουριστικές πλατφόρμες στον κόσμο, διαθέτει, μεταξύ άλλων, ευρείες συνεργασίες με κορυφαίους tour operators, 1.200 ταξιδιωτικά γραφεία και διαδικτυακές πύλες, πέντε αεροπορικές εταιρείες με περίπου 130 αεροσκάφη. Βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής της κουλτούρας είναι η παγκόσμια ευθύνη για την οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα. Τα TUI Global Hotel Awards είναι ο θεσμός μέσω του οποίου αναδεικνύονται τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, όπως αξιολογούνται από τα σχόλια των πελατών του ομίλου. Οι φετινοί νικητές προέκυψαν από τα σχόλια 16 εκατομμύριων επισκεπτών που ταξίδεψαν σε 13 χιλιάδες ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σχετικά με τη Louis Hotels
Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

image002.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close