News , Guide

Με θερμοκρασίες άνω των 20 το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χειμώνα

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2024

Καλός, με αυξημένη για την εποχή θερμοκρασία, θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, χωρίς να αποκλείονται μεμονωμένες βροχές το Σάββατο, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερμοκρασία θα φτάσει και θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς σε περιοχές του εσωτερικού, καθώς και στα παράλια, με τον υδράργυρο να σημειώνει περαιτέρω αύξηση την Κυριακή.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Αργότερα είναι δυνατό να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο τοπικά αυξημένες νεφώσεις είναι δυνατό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά.

Τη Δευτέρα τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ενώ την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Κυριακή και σταδιακή πτώση μέχρι την Τρίτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close