Music News

Eurovision 2024: Ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι έχει συνεργαστεί με Μαντόνα και Ροζαλία

Έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του παγκόσμιου καλλιτεχνικού στερεώματος και θα χορογραφήσει την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Δημοσιεύτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2024

Την ομάδα της αλλά και τον πασίγνωστο χορογράφο του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, παρουσίασε η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι σε ζωντανή σύνδεση από το μέγαρο της ΕΡΤ με την εκπομπή Στούντιο 4, παρουσίασε την ομάδα της, τους χορευτές αλλά και τον πασίγνωστο χορογράφο Mecnun Giasar με τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για το τραγούδι της Eurovision. Ο Mecnun Giasarar, έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως η Μαντόνα, η Ροζαλία αλλά και με την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού τη Λορίν.

Συγκεκριμένα ο Mecnun Giasarar υπήρξε χορογράφος της Μαντόνα κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της «Celebration Tour» αλλά και της Λορίν που αναδείχθηκε νικήτρια στον περσινό 67ο διαγωνισμό της Eurovision. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή, ο ίδιος έχει ρίζες από την Ελλάδα, έχει ελληνικό διαβατήριο όπως λέει και δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος.

«Ο χορογράφος είναι ο καλύτερος του κόσμου, είμαι πολύ χαρούμενη που θα δουλέψουμε μαζί και είναι από την Κομοτηνή, τα παιδιά όλα είναι από την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη, έχουν ελληνικά διαβατήρια, μεγάλωσαν εδώ. Εγώ τον έβλεπα στο Instagram και όλες τις δουλειές που έκανε στο Youtube κλπ, και στα videoclip του, έχει συνεργαστεί με πάρα πολύ κόσμο. Όταν με ρωτούσαν με ποιον θα ήθελα να συνεργαστώ το είπα και έγινε. Μου είπε ότι οι γονείς του μεγάλωσαν στην Κομοτηνή, ερχόταν συνέχεια...», ανέφερε εμφανώς ενθουσιασμένη η Μαρίνα Σάττι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close