Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Δείξε την αγάπη σου με ένα δώρο πραγματικής αξίας!

Ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει με δώρα και Ανταμοιβή

Δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2024

Μέρα Ερωτευμένων η 14η Φεβρουαρίου, μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και οι ερωτευμένοι όλου του κόσμου επισφραγίζουν τον έρωτά τους με δώρα! Σίγουρα, ο αγαπημένος σου όλο και κάποιο δώρο θα περιμένει από σένα! Μεγάλο ή μικρό, ακριβό ή φθηνό, το δώρο έχει τη δική του σημασία και ιδιαίτερη αξία στην καρδιά του, όταν δίνεται με αγάπη από την αγαπημένη, σύντροφο ή σύζυγο!

Πλέον, τα δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο είναι ποικίλα και πολλά. Δώρα για κάθε προϋπολογισμό, δώρα για νεαρούς ή μεγαλύτερους σε ηλικία, δώρα που έχουν σημασία, όχι μόνο επειδή δίνονται με αγάπη, αλλά και γιατί ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου, όχι τις δικές σου! Θα σε ευχαριστήσει ακόμη περισσότερο, εάν το δώρο υποστηρίζει τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του, τις επιλογές ντυσίματός του ή ακόμη τις αθλητικές του μεγάλες αγάπες!

Το σχέδιο Ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου σας δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις το δώρο σου για Εκείνον, από μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων κάθε είδους, αλλά ταυτόχρονα και να σε «φορτώσει» και με βαθμούς για να τους εξαγοράσεις σε μελλοντική αγορά.

famous sports.png

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Κυπρίων είναι τα Αθλητικά και ειδικότερα το ποδόσφαιρο. Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε μια συνδρομή της Cytavision για να απολαμβάνει ΟΛΟ τον Παγκόσμιο αθλητισμό από την οθόνη του. Μια συνδρομή στο Cytavision TV app σου δίνει τη δυνατότητα να ζεις από παντού, μεγάλες στιγμές του κυπριακού & Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, NBA καλαθόσφαιρα, τα Grand slams στο Τένις, μηχανοκίνητο αθλητισμό και πολλές άλλες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Ειδικά την μέρα των ερωτευμένων, με τις υπηρεσίες και τα προγράμματα της Cyta, μπορείς ελεύθερα να εκφράσεις την αγάπη σου- όπου και να βρίσκεσαι- με τη δύναμη των αξιόπιστων της Δικτύων. Με τo Σχέδιο ανταμοιβή πληρώνοντας με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου για εξόφληση λογαριασμών, top-up cards ή αγορά συσκευών, κερδίζεις και εξαργυρώνεις βαθμούς. για αγορές στη CYTA, σε φυσικό κατάστημα ή online.

Τα αθλητικά ρούχα ή παπούτσια βρίσκονται πάντα στην γκαρνταρόμπα κάθε άνδρα. Το κατάστημα αθλητικών ειδών Famous Sports είναι ο απόλυτος προορισμός αγοράς αθλητικών ειδών για κάθε άθλημα ή για τις casual εμφανίσεις του συντρόφου σου. Παπούτσια για το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο, το περπάτημα, την καλαθόσφαιρα, όλα τα είδη ρουχισμού, από μπλούζες μέχρι φούτερ, ζακέτες ή μπουφάν. Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αξεσουάρ, τσάντες, εξοπλισμό Fitness, γάντια, ακόμη και εσώρουχα. Κάθε επιλογή είναι και μια επένδυση για μια ζωή ευεξίας και υγείας!

Theocharides optical_BECKHAM (1)_page-0001.jpg

Για τα μάτιά του μόνο
Άλλη μια επιλογή που σίγουρα θα ενθουσιάσει τον αγαπημένο σου είναι τα γυαλιά, ηλίου ή όρασης. Εδώ και 40 χρόνια τα Οπτικά Νakis Theocharides προσφέρουν νέες και ποιοτικές προτάσεις για όραση, από μια μεγάλη γκάμα επώνυμων brands για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια.

Να θυμάσαι πάντα πως για κάθε αγορά σου με κάρτα της Τράπεζας Κύπρου στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο Ανταμοιβή, κερδίζεις αυτόματα και βαθμούς που πιστώνονται στον δικό σου λογαριασμό ανταμοιβής.

Για κάθε 100 βαθμούς που μαζεύονται λαμβάνεις €1 ανταμοιβή. Αν έχεις μαζέψει 2.000 βαθμούς έχεις στη διάθεσή σου €20 για να εξαργυρώσεις σε μια από τις επόμενές σου συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο.

Για να εξαργυρώσετε βαθμούς το σύνολο των βαθμών σου πρέπει να είναι πάνω από 500. Η συμμετοχή σας στο Σχέδιο ενεργοποιείται αυτόματα.

Αν θέλεις να δεις περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να σερφάρεις στο www.antamivi.com.cy ή να επικοινωνήσεις με την 1Bank στο τηλέφωνο 800 00 80.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close