Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Wizz Air σε ταξιδεύει σε Παρίσι, Πράγα και Βιέννη, με τιμές που ξεκινούν από €24.99

Η Wizz Air ανοίγει την πόρτα στους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2024

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και περιβαλλοντικά βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη*, προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν μερικές από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Wizz Air προσφέρει τη δυνατότητα για μια εύκολη και οικονομική απόδραση σε ορισμένους από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς, όπως το Παρίσι, την Πράγα και την Βιέννη, με τιμές που ξεκινούν από €24.99.

Με την Wizz Air να συμβάλει στο νέο ρεκόρ επιβατών στην Κύπρο και να καθίσταται ως η προτιμότερη επιλογή για πάνω από 2.2 εκατομμύρια επιβάτες στην Κύπρο το 2023, αυτή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η αερογραμμή προνοεί για να κάνει τις ρομαντικές αποδράσεις των ταξιδιωτών πιο εύκολες.

Γνωστό και ως η επιτομή του ρομαντισμού, το Παρίσι θεωρείτε και η πόλη της αγάπης. Η Wizz Air προσφέρει πτήσεις προς το Παρίσι δύο φορές την εβδομάδα από την Κύπρο, με τιμές που ξεκινούν από €24.99. Η Πράγα, με τα παραμυθένια κάστρα και τις εκπληκτικές θέες είναι ακόμη ένας από τους προορισμούς που επιλέγουν οι Κύπριοι με την Wizz Air, με πτήσεις επίσης διαθέσιμες δύο φορές την εβδομάδα με αρχική τιμή €34.99. Η Βιέννη, διάσημη για την κλασική γοητεία, τα ιστορικά παλάτια και την μουσική κληρονομιά της, αποτελεί επίσης έναν από τους γνωστούς προορισμούς για τους Κύπριους κατά τη διάρκεια του χειμώνα και για αποδράσεις την περίοδο του Αγίου Βαλεντίνου, με πτήσεις προς τη Βιέννη με την Wizz Air να ξεκινούν επίσης από €24.99.

Για εκείνους με ευέλικτα σχέδια ταξιδιού, αξιοποιήστε και εξασφαλίστε το ταξίδι σας μέσω του Flexible Travel Partner Program της Wizz Air. Αυτή η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα κράτηση χωρίς την ανάγκη προσθήκης όλων των ονομάτων των επιβατών κατά την αρχική κράτηση, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε με ποιον θα ταξιδέψετε, μέχρι και 3 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Για εκείνους που αναζητούν ένα απλό και οικονομικό ταξίδι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Wizz Air σας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψετε τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online στο wizzair.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close