Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

To Amyth of Nicosia είναι το νέο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Λευκωσίας

Το νέο διαμάντι της Thanos Hotels θα λειτουργήσει εντός του 2024 στην παλιά Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2024

Το νέο αυτό boutique ξενοδοχείο, το οποίο συνδυάζει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη πολυτέλεια, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής κτήριο στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λευκωσίας και θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του το 2024, σε ημερομηνία που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα από την Thanos Hotels.

Το Amyth of Nicosia περιγράφεται ως μια κομψή και όμορφη ανακαινισμένη έπαυλη με δέκα υπνοδωμάτια και σουίτες που χωροθετείται στην ιστορική παλιά πόλη της Λευκωσίας, μέσα στα μεσαιωνικά ενετικά τείχη και συγκεκριμένα στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 29 πλησίον της Αρχιεπισκοπής.

hospitality-amythnic-3-1120x660.jpg

Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου χρονολογούνται από τις αρχές του 1900 και διατηρούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του. Τα αυθεντικά δάπεδα με πλακάκια, η μεγάλη σκάλα, οι διακοσμητικοί τοίχοι και οι νωπογραφίες στην οροφή προσθέτουν ιστορική γοητεία στο χώρο ενώ εναρμονίζονται πλήρως με σύγχρονες ανέσεις, όπως μπαρ και εστιατόριο με υπαίθρια τραπεζαρία και το υδάτινο στοιχείο να πρωταγωνιστεί.

Σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια βρίσκονται βυζαντινές εκκλησίες, αρχαία πέτρινα σοκάκια και μια ζωντανή σύγχρονη κοινότητα με γκαλερί, καφετέριες, μπαράκια, καθώς και η Kult boutique της Thanos Hotels.

Το Amyth της Λευκωσίας θα ενταχθεί κάτω από την ομπρέλα του πέντε αστέρων Anassa στην Πόλη Χρυσοχούς, καθώς και στα Almyra και Annabelle στην Πάφο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Thanos Hotels & Resorts διαχειρίζεται και το Amyth Mykonos στη Μύκονο, ενώ θα διαχειρίζεται και το εμβληματικό ξενοδοχείο Berengaria στον Πρόδρομο, το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close