News , Guide

Αυτός είναι ο νέος χώρος στάθμευσης στη Λάρνακα

Λύση σε Δεκαετές Πρόβλημα!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2024

Είμαστε υπερήφανοι να ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Λάρνακας έχει επίσημα παραλάβει τον νέο δημοτικό χώρο στάθμευσης επί της Λεωφόρου Γρηγόρη Αυξεντίου. Από τις 16 Ιανουαρίου 2024, ο χώρος τίθεται σε λειτουργία, επιλύοντας ένα πρόβλημα που χρονολογείται για δεκαετίες, με την μετακίνηση των τσίγκινων υποστατικών!

Προτεραιότητά μας είναι η απρόσκοπτη πρόσβαση και μετακίνηση για όλους, με στόχο να καταστήσουμε τη Λάρνακα μια "πράσινη πόλη".Ο νέος χώρος στάθμευσης βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, κοντά στην Ακρόπολη και το εμπορικό κέντρο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και άνετους χώρους.

Σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη φροντίδα, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική. Προσφέρει ασφαλή πρόσβαση και άνετους χώρους για όλους.Στην πρόσοψη, δημιουργήθηκε ένας διάδρομος πρασίνου που προσφέρει δροσιά και σκιά. Μικροί χώροι πρασίνου και φράκτες πρασίνου πλαισιώνουν ολόκληρο το έργο, ενισχύοντας την ομορφιά της περιοχής.

Η αρχιτεκτονική πρόταση έγινε από το αρχιτεκτονικό γραφείο ΑΡΜΩΝ Χώρος Αρχιτεκτονικής Ε.Π.Ε., με τη μελέτη και επίβλεψη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λάρνακας.Η κατασκευή ολοκληρώθηκε από την Εταιρεία Κυπρής και Γεράνης Κατασκευές Λτδ, με συνολικό κόστος €457.236.50 + ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από τον Δήμο Λάρνακας.

Είμαστε υπερήφανοι για αυτό το σημαντικό βήμα προς μια πιο πράσινη και προσβάσιμη Λάρνακα. Σας περιμένουμε να το επισκεφτείτε και να απολαύσετε τις νέες διευκολύνσεις!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close