News , Guide

Ζήσαμε μια ανεπανάληπτη off-road εμπειρία οδηγώντας το Defender στην Κοιλάδα Μαραθάσας

Όλα όσα ζήσαμε με τον Όμιλο Πηλακούτα, ανακαλύπτοντας την υπεροχή του εμβληματικού αυτοκινήτου, που δημιουργήθηκε για να υπερβαίνει τα όρια και τα δύσκολα.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2024

Συναντηθήκαμε, μετά από πρόσκληση του Ομίλου Πηλακούτα, έξω από το χωριό Καλοπαναγιώτης, μαζί με άλλους δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες Defender, με σκοπό να ζήσουμε από πρώτο χέρι την περιπετειώδη φύση του αυτοκινήτου, που κατασκευάστηκε για να αντέχει στις πιο σκληρές συνθήκες, σε μια αποκλειστική off road luxury εμπειρία.

Πανέμορφο εξωτερικά, με μια μοναδική γοητεία στο εσωτερικό του, κομψό, προσεγμένο, πολυτελές, χωρίς να χάνει από τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, το Defender χαρακτηρίζεται από ένα ασύγκριτο συνδυασμό πολυτέλειας, δράσης και τεχνολογίας – με έμφαση, εκτός των άλλων, στην οθόνη που σου επιτρέπει να δεις 360 μοίρες γύρω από το αυτοκίνητο.

defender2.jpg

Διανύοντας την κορυφή μιας γραφικής γεμάτης αμπελώνες διαδρομής στα βουνά του Καλοπαναγιώτη, βιώσαμε τις εξελιγμένες και εντυπωσιακές δυνατότητες τoυ Defender μέσα από χωματόδρομους, λίμνες, λάσπες και πέτρες, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία μ’ ένα αυτοκίνητο κομμένο και ραμμένο για όσους αναζητούν περιπέτεια και πολυτέλεια, στα πιο ακραία εδάφη.

Την εξαιρετική off road διαδρομή οργάνωσε και συντόνισε στα πρότυπα του εξωτερικού, πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Land Rover, που ταξίδεψε στην Κύπρο ειδικά για τον σκοπό αυτό, με στόχο να προσφερθεί μια διαφορετική και γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία στους υφιστάμενους ιδιοκτήτες Defender σε off-road διαδρομές.

Τελικός προορισμός, το οινοποιείο της περιοχής, όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα εκλεκτό γεύμα υψηλής γαστρονομίας με την εκπληκτική θέα της κοιλάδας.

Συντάκτης: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close