Shopping & Style Trends , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το ωράριο των malls της Κύπρου για τα Θεοφάνεια

Πώς θα λειτουργήσουν τα 7 malls του νησιού;

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2024

Το Check in Cyprus επικοινώνησε με τα 7 μεγαλύτερα malls της Κύπρου και μάθαμε πώς θα λειτουργήσουν αύριο, ημέρα των Θεοφανείων.

Το Nicosia Mall στις 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανείων (και δημόσια αργία) τα γενικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Συγκεκριμένα, στις 06/01, όλα τα καταστήματα και η υπεραγορά θα είναι κλειστά. Οι καφετέριες, τα εστιατόρια και η ψυχαγωγία, θα είναι ανοιχτά κανονικά.

Το Mall of Cyprus ενημέρωσε ότι στις 6 Ιανουαρίου τα καταστήματά του θα παραμείνουν κλειστά. Ωστόσο, τα εστιατόρια, οι καφετέριες και ο κινηματογράφος θα λειτουργούν κανονικά.

Στο My Mall LIMASSOL στις 6/1 τα καταστήματα λιανικής θα παραμείνουν κλειστά, τα εστιατόρια και οι χώροι ψυχαγωγίας θα παραμείνουν ανοιχτά. Οπότε ετοιμάσου για φαγητό, διασκέδαση, καφεδάκι και γλυκό!

Το Kings Avenue Mall επίσης αναφέρει πως στις 6 Ιανουαρίου, την Ημέρα των Θεοφανείων, τα καταστήματα και η υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα παραμείνουν κλειστά! Οι καφετέριες, τα εστιατόρια, το K-Cineplex & το Players Arcade θα είναι ανοιχτά κανονικά και θα σας περιμένουν!

Στo Mall of Egkomi στη Λευκωσία στις 6 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά τα καταστήματα, με τις καφετέριες και τα εστιατόρια να μας υποδέχονται κανονικά.

Στο Metropolis Mall στη Λάρνακα τα καταστήματα και το σουπερμάρκετ στις 6/1 θα είναι κλειστά. Ο χώρος εστίασης θα λειτουργεί με κανονικό ωράριο.

Στο Neo Plaza στις 6/1 τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ ο χώρος εστίασης και το VOLTA θα λειτουργούν.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close