Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Οι συναυλίες του Γενάρη που δεν χάνουμε με τίποτα

Όλα όσα ανακοινώθηκαν για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιανουαρίου 2024

Η χρονιά μπαίνει δυναμικά όσον αφορά στα μουσικά δρώμενα, με μουσικές και τραγούδια από τους σημαντικότερους σταθμούς της πορείας του Πασχαλίδη, ένα ντίσκο πάρτι με τον Πασχάλη, τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη κ.ά. Σε αυτά προσθέστε δυο βραδιές με 100 κιθάρες και μια παράσταση-θρύλο, που έρχεται στην Κύπρο μετον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Έχουμε και λέμε:

dimos.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Δήμος Αναστασιάδης
Οι Notes Live τα φετινά Χριστούγεννα, παρουσιάζουν το πιο ανεβαστικό Live Party! Γι' αυτό τον σκοπό προσκάλεσαν τον εκρηκτικό Δήμο Αναστασιάδη. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται σε ανοδική τροχιά με τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες και οι εμφανίσεις του να αποτελούν κοσμικό γεγονός! Εξ ου και τα Σάββατα του Δεκέμβρη, για όλη την εορταστική περίοδο, στις Notes Live θα διασκεδάζουμε με τον Δήμο Αναστασιάδη. Μαζί του: ΤΑΝΙΑ ΚΑΡΡΑ. Συμμετέχουν: EMILY | NERGIE.
>> Παρασκευή 5, Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Ιανουαρίου, Notes Live, Λεμεσός. Κρατήσεις: 25 344344.

4-1 PASXALIDIS.jpg

Μίλτος Πασχαλίδης
O Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει μετά από χρόνια στο Ριάλτο και λίγο πριν «κλείσει» 30 χρόνια στη δισκογραφία, θυμάται τους σημαντικότερους σταθμούς της πορείας του, πολύ γνωστά τραγούδια του, δίπλα σε πιο προσωπικά και σε ρυθμούς άλλοτε ροκ και άλλοτε πιο παραδοσιακούς. Ο Μίλτος Πασχαλίδης θα εμφανιστεί και στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στη Λευκωσία! Μαζί του οι μουσικοί: Θύμιος Παπαδόπουλος, Πάρις Περυσινάκης, Γιάννης Μπελώνης, Νίκη Γρανά.
>> Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: €30/€25 & €25 /€20. Πληρ. 77777745.
>> Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, Δημoτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30. Εισιτήρια €20. Προπώληση Soldouttickets.

paxalis-1024x576.jpg

Πασχάλης
Η Μουσική Σκηνή RED, η DISCO FOREVER και η 90s Forever φέρνουν κοντά σας τον πιο αγαπημένο και διαχρονικό έλληνα καλλιτέχνη από τις χρυσές δεκαετίες της Ντίσκο, Πασχάλη! Ο Πασχάλης έρχεται στη μουσική σκηνή RED, με την μπάντα του για να μας ξεσηκώσει με τις μεγάλες επιτυχίες του απ' όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο και χορεύαμε ξέφρενα στις Ντίσκο, το παραδώσου λοιπόν και το τζοάννα σ' αγαπώ. Πάμε να διασκεδάσουμε κάτω απ' τη ντισκομπάλα και να ταξιδέψουμε νοερά πίσω στο χρόνο. Στα decks το αχτύπητο δίδυμο Petros Sophoclides και Jimmy The Destroyer, οι οποίοι θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την αδρεναλίνη στα ύψη!
>> Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.30. Είσοδος 20 ευρώ. Ελάχιστη κατανάλωση 1 φιάλη ανα 5 άτομα. Αγορά εισιτηρίων ticketmaster.cy και acs Courier (77777040). Πληροφορίες και κρατήσεις 99 638 188 – 99 059 257.

kampakakis-1024x683.jpg.webp

Ηλίας Καμπακάκης
Ο Ηλίας Καμπακάκης, ένας από τους πιο ξεχωριστούς ερμηνευτές της γενιάς του, με επιτυχίες που σπάνε ταμεία, ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται Κύπρο για ένα ξέφρενο live. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα βρεθεί την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 21.30 για ένα μοναδικό live στο Αmmos beach bar στο Μakenzy beach στη Λάρνακα. "Όλα είναι στο μυαλό", "Δεν σου θυμώνω", "Με ανάσα κομμένη", "Στα χίλια χρόνια μια φορά" ''Παλιοπράγματα'', ''Τέτοια Νύχτα'' και πολλές άλλες επιτυχίες θα απολαύσουμε παρέα μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη.
>> Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, Αmmos beach bar, Μakenzy beach, Λάρνακα. Για κρατήσεις: 24824884.

kelly-kelekidou-150071173.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Κέλλυ Κελεκίδου
Η νέα χρονιά ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, με μία ανεπανάληπτη βραδιά. Η Κέλλυ Κελεκίδου έρχεται να βάλει «φωτιά» στη διασκέδαση με ένα άκρως ξεσηκωτικό πρόγραμμα! Μαζί της θα βρίσκονται ο μοναδικός Γιάννης Σοφίλλας, ο οποίος με την Κρητική του Λύρα, τις μαντινάδες και τα τραγούδια του θα δώσει μια διαφορετική νότα στην πιο διασκεδαστική βραδιά, καθώς και ο νεαρός ταλαντούχος Κύπριος τραγουδιστής, Παναγιώτης Χατζηαντώνης.
>> Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, Blue Charmar, Μακένζι, Λάρνακα. Είσοδος από €20. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, για πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε έγκαιρα στον αριθμό: 99 523364.

olympiou_11-696x406.webp

Δέσποινα Ολυμπίου
Η Μουσική Σκηνή Red με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει πως θα φιλοξενήσει τη γνωστή σε όλους μας Δέσποινα Ολυμπίου. Ύστερα από την πολύχρονη παραμονή και πορεία της στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας, η Δέσποινα επιστρέφει δυναμικά στη Λευκωσία και στη σκηνή του Red για μοναδικά κι αξέχαστα Σάββατα. Θα σας παρουσιάσει τραγούδια από τη δική της προσωπική συλλογή, επιλογές φίλων και διασκευές από την πλούσια δεξαμενή του παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού. Θα παρουσιάσει μουσικούς, συνοδοιπόρους, πτυχές άγνωστες της ζωής της μέσα από τα τραγούδια που επιλέγει και θα σας συστηθεί από την αρχή με το δικό της μοναδικό τρόπο. Χορηγός επικοινωνίας: ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ.
>> Σάββατο 6 Ιανουαρίου, Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία, 22.00. Κρατήσεις: 99059257. Είσοδος Ελεύθερη. Ελάχιστη κατανάλωση, μία φιάλη ανά τέσσερα άτομα.

kostas-karafotis-1024x576.jpg.webp

Κώστας Καραφώτης
Το υπέροχο Savoy Music Restaurant στη Λεμεσό συχνά-πυκνά παρουσιάζει live πρόγραμμα με αγαπημένους καλλιτέχνες. Αυτήν τη φορά υποδέχεται τον Κώστα Καραφώτη ο οποίος έρχεται για να μας ταξιδέψει με τη φωνή και τα τραγούδια τους, ανήμερα τα Φώτα. Μαζί του θα είναι η Λίζα Θεοφάνους!
>> Σάββατο 6 Ιανουαρίου, Savoy Music Restaurant, Λεμεσός, 23.00. Είσοδος 10 ευρώ & 1 μπουκάλα ανά 4 άτομα. Πληρ. 25341010.

LEFTERIS MOUMTZHS - AGELESS.jpg

Λευτέρης Μουμτζής “AGELESS”
Τo Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας… που δεν τελειώνει παρουσιάζει σε παγκύπρια πρώτη την καινούργια δισκογραφική δουλειά του Κύπριου τραγουδοποιού Freedom Candlemaker “Ageless”. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση που ταξιδεύει απρόσκοπτα μέσα από ονειρική ψυχεδελική και απόκρυφη pop, electronica και nu-folk, πλάθοντας ένα ουράνιο ηχητικό ταξίδι. Ο κεντρικός άξονας της παράστασης αποτελείται από τραγούδια που εκφράζουν την πνευματική απελευθέρωση του ανθρώπου και τη συνειδητοποίηση της εσωτερικής μας δύναμης. Το “Ageless” θα παρουσιαστεί από ένα μεγάλο μουσικό σύνολο επί σκηνής, με χορό και κίνηση, δημιουργώντας μια ατμοσφαιρική, αισθησιακή και θεατρική εμπειρία. O Λευτέρης Μουμτζής (Freedom Candlemaker) είναι μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός. Κυκλοφόρησε ηχογραφήσεις τόσο ως συνθέτης/ ερμηνευτής όσο και ως παραγωγός. Έχει συνθέσει μουσική για θεατρικές, χορευτικές παραγωγές, ντοκιμαντέρ και ταινίες και είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Μουσικού Φεστιβάλ Φέγγαρος, του Μουσικού Χωριού Φέγγαρος και της δισκογραφικής εταιρείας Louvana Records.
>> Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσία 20.30. Πληροφορίες: 22797979.

νικοςπορτοκαλγου.jpg

200 Κιθάρες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου
Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου και του Νίκου Πορτοκάλογλου, ενός από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του. Καλλιτεχνικός διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας, Διεύθυνση Ορχήστρας / Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης. Σολίστ: Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, Cyprus Guitar Trio και Μαρίνα Βερζανλή: τραγούδι. Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.
>> Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024, 20:30 Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.
>> Κυριακή 21 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: €30/€25. Πληρ. 77777745.

korkolis.jpg2.jpg

Γιώργος Χατζηνάσιος & Στέφανος Κορκολής
Μια μοναδική μουσική εμπειρία ετοιμάζονται να παρουσιάσουν στο κοινό της Κύπρου, δύο από τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, μετά την επιτυχία που σημείωσε στο Ηρώδειο. Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Στέφανος Κορκολής με δύο πιάνα ενώνουν το ταλέντο τους και αναμένεται να μας καταπλήξουν. Οι δύο συνθέτες θα μοιραστούν τη σκηνή με τη σπουδαία Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής «ΤρακΑρτ» η οποία έδειξε επανειλημμένες φορές το ψηλό της επίπεδο, δημιουργώντας έναν πολυδιάστατο και ενιαίο ήχο, υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Άρη Αντωνιάδη. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν, εκτός από τους δύο συνθέτες, δύο υπέροχες φωνές, αυτή του Δώρου Δημοσθένους και της Σοφίας Μανουσάκη οι οποίες ενώνονται με τον ήχο της ορχήστρας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μαγείας και αισθητικής που θα καταπλήξει τους θεατές.
>> Δευτέρα 22 & Τρίτη 23 Ιανουαρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20:30.
>> Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Ιανουαρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20:30.
Τιμή εισιτηρίων: πλατεία: €40 & 35, εξώστης: €35 & 30, παιδικό: €15 μέχρι 12 ετών. Προπώληση: www.ticketmaster.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER

alkinoos2.jpg

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει μετά από χρόνια στο Θέατρο Ριάλτο, συμπράττοντας για πρώτη φορά μαζί με τρεις Κύπριους μουσικούς. Η σύμπραξη τους δίνει μια νέα προσέγγιση στα τραγούδια μέσα από τους ήχους εγχόρδων, κρουστών και ηλεκτρονικών οργάνων. Με διαφορετικές ενορχηστρώσεις και ηλεκτρονικό ήχο, το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από στιγμές μεγάλης έντασης και συγκίνησης, αλλά και τη χαρά αυτής της συνάντησης, την επικοινωνία των μουσικών τόσο μεταξύ τους όσο και με το κοινό, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού και τη συνύπαρξη διαφορετικών μουσικών κόσμων. Μουσικοί: Μάριος Τακούσιης, Λευτέρης Μουμτζής, Γιάννης Κουτής, Αλκίνοος Ιωαννίδης.
>> Kυριακή 28 & Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: €30/€25. Πληρ. 77777745.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close