Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2023
Σύμφωνα με ενημέρωση, σχετικά με το αίτημα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής για παράταση του ωραρίου λειτουργίας των κέντρων αναψυχής τις ημέρες των εορτών, με οδηγίες του Υπουργού Εσωτερικών έχει ενημερωθεί ο ΠΑΣΙΚΑ ότι, κατ’ εξαίρεση, τα κέντρα αναψυχής θα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 4 π.μ. τις ακόλουθες ημερομηνίες: βράδυ 30 Δεκεμβρίου 2023 με ξημερώματα 31 Δεκεμβρίου 2023, βράδυ 31 Δεκεμβρίου 2023 με ξημερώματα 1 Ιανουαρίου 2024, βράδυ 1 Ιανουαρίου 2024 με ξημερώματα 2 Ιανουαρίου 2024, βράδυ 5 Ιανουαρίου με ξημερώματα 6 Ιανουαρίου 2024 και βράδυ 6 Ιανουαρίου 2024 με ξημερώματα 7 Ιανουαρίου 2024.
Τα μουσικοχορευτικά κέντρα, τα clubs-disco και τα νυκτερινά κέντρα θα μπορούν τις πιο πάνω μέρες να παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 5 π.μ..
Υπενθυμίζεται ότι ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΠΑΣΙΚΑ), Φάνος Λεβέντης, ανέφερε ότι είχε ζητηθεί από τον Υπουργό Εσωτερικών παράταση για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και δόθηκε μόλις μιάμιση ώρα (δηλαδή μέχρι τις 3:30), μόνο στα μουσικοχορευτικά κέντρα.
«Πιστεύουμε είναι πολύ στενό ωράριο. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει η πίεση του χρόνου, είναι άδικο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, υποδεικνύοντας ότι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση στις εκκλήσεις του Συνδέσμου.
Αναφέρθηκε, την ίδια ώρα, σε προηγούμενες χρονιές, λέγοντας ότι δίνονταν διευρυμένες παρατάσεις και όποτε δεν γινόταν αυτό, η Αστυνομία ήταν πιο ελαστική στους ελέγχους.
«Είναι άδικο», είπε «να στηριζόμαστε στην ανοχή της Αστυνομίας, η οποία μπορεί να επιδειχθεί σε μία επαρχία και σε άλλη όχι και να δημιουργηθεί σύγκρουση».
Σχετικά


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»

H Ryanair μπορεί να μην επαναφέρει τις αεροπορικές συνδέσεις της με το Ισραήλ
Η αεροπορική εταιρεία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι ανακοίνωσε ότι δεν θα επαναφέρει πτήσεις στο Ισραήλ μέχρι τις 25 Οκτωβρίου το νωρίτερο

Η Κρήτη ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς wellness παγκοσμίως
Δεν προσφέρει μόνο γεύσεις αλλά και έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής

Ένα από τα ωραιότερα χωριά στον κόσμο βρίσκεται στην Ολλανδία και αξίζει να το ανακαλύψετε
Το μικροσκοπικό χωριό με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και την πλούσια ιστορία

Lidl Κύπρου: Κορυφαία στην ποιότητα και στις διακρίσεις
Η εταιρεία, κατακτώντας τη διεθνή διάκριση Superior Taste Award για τα προϊόντα της, επιβεβαιώνει ότι η ποιότητα και η γεύση παραμένουν στο επίκεντρο της εμπειρίας του καταναλωτή

Χριστουγεννιάτικη Διαδρομή στην καρδιά της Λευκωσίας
Μια γιορτινή εμπειρία που θα γεμίσει τη Λεωφόρο Μακαρίου με φως, χαρά και δημιουργικότητα, δίνοντας ζωή στο κέντρο της Λευκωσίας.


Πώς θα λειτουργήσουν την Πέμπτη σχολεία, αεροδρόμια και νοσοκομεία (λόγω απεργίας)
Παναπεργία 11ης Σεπτεμβρίου: Ποιοι επηρεάζονται και πώς θα λειτουργήσει η χώρα

Οι ευρωπαϊκοί προορισμοί που συνδυάζουν πολυτέλεια και διακριτικότητα
Περιοχές που βρίσκονται «κάτω απο το ραντάρ» και (ακόμα) τις γνωρίζουν λίγοι τουρίστες

"Καλά θα πάει κι αυτό": Η νέα κωμική σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στο Σίγμα
Πρωταγωνιστεί ένα all star cast ηθοποιών